אין תגובה,אולי בדיחות על בלונדיניות
בלונדיניות איש עסקים אחד פונה לבלונדינית ואומר לה: "מכיוון שכל הבלונדיניות טיפשות, אני מוכן לשחק אתך משחק כזה - נשאל אחד את השני שאלות, שאלה שאני לא אדע את התשובה - אפסיד 1000 שח, ושאלה שאת לא תדעי את התשובה - תפסידי רק 100 שח", הבלונדינית מהרהרת ומסכימה. האיש שואל אותה: " מה זה ירוק מבחוץ, אדום בפנים, ויש לו גרעינים"? הבלונדינית חושבת ולא יודעת את התשובה, שולפת מארנקה 100 שח ונותנת לאיש. האיש מרוצה מאוד מפטיר לעברה: "זה היה אבטיח". הבלונדינית שואלת: "מה זה ירוק מבחוץ, אדום בפנים, יש לו גרעינים ושמונה רגליים?". האיש חושב וחושב, לבסוף מתייאש, משלם לבלונדינית 1000 שח ושואל: " מה זה?" עונה לו הבלונדינית: " גם אני לא יודעת את התשובה, קח 100 שח בחזרה". ש´: מה הדבר ה1 שבלונדינית עושה כשהיא קמה בבוקר? ת´: חוזרת הביתה… בלונדינית אחת שמעה שרוב הפשעים מתרחשים ליד הבית אז היא עברה דירה. בלונדינית אחת מכניסה מטבע של 5 ש´ למכונת משקאות, לוחצת על אחד הלחצנים ויוצאת לה פחית קולה. הבלונדינית מתלהבת, הולכת להביא הרבה כסף קטן וממשיכה להכניס מטבעות ולהוציא פחיות בהתלהבות . בינתיים משתרך תור ענק מאחוריה ואחד האנשים כבר לא יכול להתאפק ואומר לה: "את לא רואה שיש אנשים שמחכים אחרייך?" והיא עונה לו: "שיחפשו! הם לא רואים שאני זוכה"? מה אומרת בלונדינית אחרי שהיא גומרת? "תודה לך, נבחרת ישראל" שלוש בנות שחרחורת ,ג´ינג´ית ובלונדינית פוגשות מכשפה עם מראה, המכשפה אומרת להם שזו מראת קסמים שאם אומרים בה אמת מקבלים כסף וזהב ויהלומים , אבל אם משקרים נעלמים. שלושת הבנות התקרבו אל המראה אחת אחת: השחורה אמרה: אני חושבת שאני הכי יפה בעולם, ונעלמה. הג´ינג´ית אמרה: אני חושבת שאני הכי מצחיקה בעולם, ונעלמה. הבלונדינית אמרה: אני חושבת... ונעלמה. בלונדינית אחת עלתה לאוטובוס צפוף. לפתע היא מרגישה שגבר מתחכך לה בתחת. הסתובבה אליו ושאלה אותו: "תגיד, אתה רוצה לזיין אותי?" הסמיק הגבר וענה: "לא, מה פתאום". "אם כך", ענתה הבלונדינית, "אולי תזוז הצידה ותיתן למישהו אחר?" 2 בלונדיניות יושבות במשרד ומדברות. אומרת האחת: "הבוס החדש, איזה בחור נאה וגנטלמן.." השניה עונה נכון נכון... הראשונה מוסיפה וגם הוא יודע להתלבש יפה" עונה השניה: "וגם מהר..." מה הקשר בין בלונדינית לחלה בסופר? לגבי שניהם אתה לא יכול לדעת כמה אנשים נגעו בהם לפני שהם היו שלך...