בוקר טוב

bimbo.

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

איך אתם מרגישים אחרי השרב הגדול? אני מקווה שכולכם עברתם אותו בשלום. אני ביליתי כל היום עם המזגן והרגשתי מצויין. בסוף השבוע שוב יהיה חם מאוד. טוב, זה האביב. החמוד הזה מצא שיטה נגד החום...

emmy5

New member
בוקר מצויין ,שקט וקריר קצת|חיבוק

בימבו ,ההצגה קורים לה האחיות פארי ...מאוד נחמד .לאהבי אידיש כדאי לראות .. בוקר טוב לכולם ,להתראות בערב ..

בוקר טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

לאחר לילה לבן שלא יכלתי לישון ,נכנסתי לאחל בוקר טוב לכולם,לא הרגשתי את השרב, היה די נחמד, הייתי בסגול , וחזרתי לשגרה חחחחח אז מאחלת לכולם יום קסום עם המון אהבה ממני ליידיסנו

pazi66

New member
ליידי, הערכתי לאהבה שאת חשה כלפינו

מלא ערכתי ד"ש לחבריך, תגידי לו שלא שכחתי אותו הרי אנחנו קולגות למקצוע

היי פזי יקרי ../images/Emo51.gifעל הידידות

הערכה והחברות יש לך ד"ש בחזרה אצלי כבר צהרים נחה לי היום בכיף מחכה לבקור של ילדתי ומזג האויר נעים לא חם מדי ולא קר ולכולם שולחת את אהבתי חיבוק עם יום קסום להתראות בערב ממני סבתא ריקי

pazi66

New member
ידידות,זה מה שאני חש הבוקר

פרח יפה וחיבוק חם לכולכם, ידידי הוירטואלים שיהיה לכם יום מוצלח ונעים לאן שתפנו
ידידות , ידידות

pazi66

New member
לא נעים../images/Emo13.gif../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif../images/Emo93.gif

לא נעים.......על הבוקר

pazi66

New member
חצב של סתיו, שכחתי להביא מתנה

אתמול הית בת 60 יום חשוב בחחייך ובחיינו אומנם בירכתי אותך אך שכחתי את המתנה אף פעם לא מאוחר מדי, קבלי את מתנתי הצנועה עם הרבה ברכות

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לגולשי../images/Emo82.gifהפורום ולצופים

שלום חבריי
מאחלת יום נעים ושליו. יום בו נמלא את משאלות לבנו לטובה. תודה לכל אלה שמוסרים מידע על ארועים מעניינים שקורים בארץ, ולגבי האחיות פארי אני בהחלט מתכוננת ללכת לראות את זה.

../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם...

שימו לה למילים ... הפנס של גלודה מאיר..גם הפנס של יעקב אחי- מאיר ..
זרקו על שרון חזיז...ונולד לזהבה - בן..
קיבלתי מליאור נרקיס..וירד על ארז טל..
פגע באהוד -ברק .זרקו על יאיר -לפיד... נפל על דפנה -דקל.. ומתי חיין יבין שיהורם גאון? (
בוקר טוב אנשים

pazi66

New member
שימו לב למילים שלי ../images/Emo63.gif

איש אחד אוהב לישון בתחנת דלק כדי שיהיו לו חלומות פז איזה באסה להיות חסה. איזה דיכאון להיות מלפפון. איזה ביאוס להיות סוס. איזו בעיה להיות עגבניה. איזה מחריד להיות תלמיד! כר וכרית מתחרמנים, פתאום הכרית שואלת את הכר :" תגיד , הבאת קונדום?" הכר עונה :" בטח.... למה ציפית???" הנפטר: יובל למנוחות הערסית: מימי תעסק הזונה: אור גזמה הגנן: מישה תל הזונה ממין זכר: עוזי יונטוב השוטר: נתן לידוח המצילה: אניטה בעתי אסיר נמלט: ירמי קלט הנגמלת: דפנה קי הנהג מונית: סמי זבוטינסקי המרוקאי: צר לי הנהג: סמי טריילר המכוערת: יפה לולה מורה לנהיגה: שמחה גורה טסטר: מוטי לוכים טייסים: אבי רון, אלי קופטר שופט: דן אותי חולת הכלבת: מינה שכותי מאפרת: תיקי פור שוטר: סמי סביב אנורקסית: מילי גרם זמר: רם קול מתאגרפת: רבקה שה גננית: מינה צמח מורה להתעמלות: ברי צקלה מורה: בני מוס ממציאת החזייה: קרלה בציצי מוכר הפלאפל: שימחה מוצים מוכרת נעליים: עדי דאס אופטומטריסטית: עדה שוט מורה: עזרא חוט מורה למטמתיקה: אנה ליזה, אסי מטרי מסריח: אסף לוץ מדריך ליוגה: בני חוטה רסר האתיופי: שימטה כומתה טבח האתיופי: נגסת בגמבה סרסור הגרוזיני: בואי שבילי בעל החניון: מיכה נפו שרת: בועז אורלי תקליטן: איתן מיך חשמלאי: מיקי בתאור אופה: מרקו ראסון פסיכולוג: מוטי בציה מר עולם: מיכה זק נהגת האוטובוס: תמי טאן מתקן המעליות: אלי וייטור אחות: בטי פול ארכיאולוגית: רעומה מצאתי מלצר: מתי שטו דוגמנית ערביה: עלילה מסלול רוסי מסומם: אלכס סטזי מדריכת טיולים: ראותה תבור פקח תנועה: נתן לודוך ממציאת החזייה: שולה נפלולה מוכר הפלאפל המפורסם: שימחה ריף אישה הכי זקנה בעולם: גילה זהב חשפן הכי מפורסם במדינה: פנחס סוף חברה של אייל-גולן: צילה חלון המורה לספורט: צילה רוץ הפרוצה: חוה יטמין הבתולה: מינה גבה הטיסת: בטי סקלה הערבי המסומם: בסאם שקע האפסנאי: מיכה טמפו הדוגמנית: מאיה פבה הקמצן: איציק ספנסיב המוכרת בגדים: שרה פאן הדיאטנית: לורה זיתה הספר: מיכה פפלו המרקיד: ניר קודה הטכנאים: קרן לייזר, רם קול איש אחד בא לרבי ואומר לו: "רבי רבי!" אז הרבי ירה בו. אישה אחת מחכה ליד גן ילדים.הגננת באה אליה ושואלת אותה: "סליחה גברת, את מחכה לילד?" עונה לה האישה:"לא אני סתם שמנה"

pazi66

New member
לא נעים לראות פורום רייק,אז אספר

לעצמי בדיחה : איש אחד הולך לרופא ואומר לו: "שמע דוקטור, הביצה שלי כחולה". הרופא מבקש ממנו להוריד את המכנסיים, מסתכל ואומר: "אני מצטער אדוני, אבל צריך לכרות". האיש מתבאס, אבל אומר לעצמו שאם צריך אז צריך, והרופא חותך. למחרת חוזר האיש לרופא ואומר לו: "דוקטור, עכשיו גם הביצה השנייה כחולה". הרופא מבקש ממנו להוריד את המכנסיים, מסתכל ואומר: "שמע, אני באמת מצטער, אבל שוב צריך לכרות". האיש מתבאס, אבל נותן לרופא להוריד גם את הביצה השנייה. למחרת חוזר האיש לרופא ואומר לו על סף דמעות: "דוקטור, אני לא יודע מה לעשות. עכשיו גם הזין שלי כחול". הרופא מבקש ממנו להוריד את המכנסיים, מסתכל ואומר לו: "שמע, אתה חייב להחזיר את הג'ינס הזה לחנות. הוא מוריד צבע".

pazi66

New member
אין תגובה,אולי בדיחות על בלונדיניות

בלונדיניות איש עסקים אחד פונה לבלונדינית ואומר לה: "מכיוון שכל הבלונדיניות טיפשות, אני מוכן לשחק אתך משחק כזה - נשאל אחד את השני שאלות, שאלה שאני לא אדע את התשובה - אפסיד 1000 שח, ושאלה שאת לא תדעי את התשובה - תפסידי רק 100 שח", הבלונדינית מהרהרת ומסכימה. האיש שואל אותה: " מה זה ירוק מבחוץ, אדום בפנים, ויש לו גרעינים"? הבלונדינית חושבת ולא יודעת את התשובה, שולפת מארנקה 100 שח ונותנת לאיש. האיש מרוצה מאוד מפטיר לעברה: "זה היה אבטיח". הבלונדינית שואלת: "מה זה ירוק מבחוץ, אדום בפנים, יש לו גרעינים ושמונה רגליים?". האיש חושב וחושב, לבסוף מתייאש, משלם לבלונדינית 1000 שח ושואל: " מה זה?" עונה לו הבלונדינית: " גם אני לא יודעת את התשובה, קח 100 שח בחזרה". ש´: מה הדבר ה1 שבלונדינית עושה כשהיא קמה בבוקר? ת´: חוזרת הביתה… בלונדינית אחת שמעה שרוב הפשעים מתרחשים ליד הבית אז היא עברה דירה. בלונדינית אחת מכניסה מטבע של 5 ש´ למכונת משקאות, לוחצת על אחד הלחצנים ויוצאת לה פחית קולה. הבלונדינית מתלהבת, הולכת להביא הרבה כסף קטן וממשיכה להכניס מטבעות ולהוציא פחיות בהתלהבות . בינתיים משתרך תור ענק מאחוריה ואחד האנשים כבר לא יכול להתאפק ואומר לה: "את לא רואה שיש אנשים שמחכים אחרייך?" והיא עונה לו: "שיחפשו! הם לא רואים שאני זוכה"? מה אומרת בלונדינית אחרי שהיא גומרת? "תודה לך, נבחרת ישראל" שלוש בנות שחרחורת ,ג´ינג´ית ובלונדינית פוגשות מכשפה עם מראה, המכשפה אומרת להם שזו מראת קסמים שאם אומרים בה אמת מקבלים כסף וזהב ויהלומים , אבל אם משקרים נעלמים. שלושת הבנות התקרבו אל המראה אחת אחת: השחורה אמרה: אני חושבת שאני הכי יפה בעולם, ונעלמה. הג´ינג´ית אמרה: אני חושבת שאני הכי מצחיקה בעולם, ונעלמה. הבלונדינית אמרה: אני חושבת... ונעלמה. בלונדינית אחת עלתה לאוטובוס צפוף. לפתע היא מרגישה שגבר מתחכך לה בתחת. הסתובבה אליו ושאלה אותו: "תגיד, אתה רוצה לזיין אותי?" הסמיק הגבר וענה: "לא, מה פתאום". "אם כך", ענתה הבלונדינית, "אולי תזוז הצידה ותיתן למישהו אחר?" 2 בלונדיניות יושבות במשרד ומדברות. אומרת האחת: "הבוס החדש, איזה בחור נאה וגנטלמן.." השניה עונה נכון נכון... הראשונה מוסיפה וגם הוא יודע להתלבש יפה" עונה השניה: "וגם מהר..." מה הקשר בין בלונדינית לחלה בסופר? לגבי שניהם אתה לא יכול לדעת כמה אנשים נגעו בהם לפני שהם היו שלך...

pazi66

New member
יש לי רעיון, בדיחות על עדות, זה

ימשוך קהל, אם זה לא יעזור אצטרך להכניס בדיחות על סקס ואני לא אחראי על התוכן, ראו הוזהרתם אינסטלטור כורדי אחד יושב ומסתכל כמה דקות על קובית קרח. לחבר שלו נמאס, תופס אותו ושואל: על מה אתה מסתכל, לעזאזל ??? הוא עונה לו: אני משתגע מאיפה הנזילה... עיראקי בא לחבר שלו ואומר לו: "יחזקאל, שמעתי ששרפו לך את החנות." יחזקאל אומר לו: "שתוק! זה מחר… אחד רואה גרוזינית מזוקנת עם 2 ילדים ושואל אותה: " תגידי, הם תאומים ", היא אומרת לו: "לא! למה אתה שואל?" אז הוא אומר" כי אני לא מאמין שמישהו זיין אותך פעמיים" יום לפני הגיוס לצבא הזמין האב הפרסי את בנו לאבטיח. אחרי שהשתחרר הבן מהצבא ביקש מאביו שיקנה לו קולה. ענה האב: "קולה אחרי אבטיח? לא בריא". מה ההבדל בין רוסיה לאמא שלה? 20 שקל… למה רוסיה זו מדינה כל כך נקיה? כי את כל הזבל הביאו לארץ… איך פרסי עושה פן? עם מייבש ידיים בשירותים. פרסי אחד נכנס למונית, הפרסי אומר כמה כסף זה מפה לתל אביב, הנהג אומר לו 100 ש"ח. הפרסי אומר לו סע. שהגיע לתל אביב מסר לנהג את הכסף ובא ללכת אך עצר אותו הנהג ואמר :" אמרתי לך 100 ש"ח ולא 50 ש"ח! הפרסי אומר לו :"למה מאה ,למה אתה לא נסעת איתי? פולני הלך למגדת עתידות. היא סיפרה שלפי הכוכבים הוא ימות מחר. הוא קיבל זאת כתורה מסיני, הגיע הביתה וסיפר לאישתו. "את יודעת מחר אני ימות בואי נכנס למיטה ונעשה חיים ביחד" וכך היה. מספר אחד! ועוד אחד! ועוד אחד! כל שעה מספר. בשעה 4 בבוקר אישתו כבר לא יכולה יותר ואמרה: "משה אני עיפה אולי נפסיק? תתחשב בעובדה שמחר עוד יש לי הלוויה.... מה פולניה עושה כשהיא קמה בבוקר עם מצב רוח טוב? -מחכה שזה יעבור זוג מרוקאים הולכים למסעדה והבעל אוכל בלי סכין. האישה קצת מתפדחת בכל זאת מסעדה ואומרת לבעלה: משה, הסכין... המרוקאי:" למה מי עיצבן אותך?" מה משותף לאימא פולניה ופלסטינית? ת´: שתיהן רוצות שיהיה להם בן מהנדס

jacobf2

New member
אני דוקא הוסיף בדיחת סקס.

זוג התחתן יום אחרי הכלולות אמא של הכלה שואלת אותה , נו בתי איך היה , ענתה הבת אמא כלום הוא קרא ספר. אמרה האמא הוא בטח היה עייף נחכה למחר. למחרת שוב שואלת האמא נו בתי איך היה. ענתה הבת אמא כלום הוא קרא ספר. וכך גם למחרת. אמרה האמא לבתה אולי תתחילי ללטף אותו וכך החשק שלו יבוא. כך עשתה הילדה ,ולמחרת שוב שואלת האמא את בתה איך היה והבת עונה הוא קרא ספר. האמא החליטה להציץ מהדלת ולהפתעתה היא רואה שהוא דוחף לה אצבע . האמא הלכה לישון מאושרת ולמחרת שוב שואלת את בתה, נו בתי איך היה? ענתה הבת כלום הוא קרא ספר. כעסה האמא על בתה ואמרה.מה את משקרת לי? אני ראיתי שהוא דוחף לך אצבע. ענתה הבת כן אמא הוא כך מרטיב את האצבע להעביר דף.

pazi66

New member
קבל בדיחה דומה../images/Emo6.gif

נערה שואלת את אימא שלה, "אימא אני יוצאת היום עם בחור ואני לא יודעת איך להתנהג איתו בסוף הפגישה." האמא אומרת לבת המתבגרת שלה, "בסוף הפגישה אם הוא ירצה לחבק אותך אל תתני לו. אם הוא ירצה לנשק אותך אל תתני לו. ואם ירצה לעלות עלייך אל תתני לו. כי אם תתני לו זה יעשה שם רע למשפחה שלנו." למחרת האמא שואלת את הבת, "איך היה?". היא מספרת, "כשהוא רצה לחבק אותי לא נתתי לו, כשהוא רצה לנשק אותי לא נתתי לו, כשהוא רצה לעלות עליי לא נתתי לו ובמקום זאת אני עליתי עליו - שיהיה שם רע למשפחה שלו

pazi66

New member
יעקוב,את זה בטח תואהב../images/Emo13.gif

צעירה הולכת אל אמה ואומרת לה, "אני והחבר שלי קיימנו יחסי מין בפעם הראשונה." האימא אומרת לבתה, "אצלך אני יודעת שזאת הפעם הראשונה אבל איך את יודעת שזאת הייתה גם הפעם הראשונה שלו?" הבת עונה לה, "בגלל שהזין שלו היה עטוף בניילון..." יעקוב, תגיד רק, למה פתחת שירשור חדש, זה עושה לנו בלגן לא רגיל אני רואה שאתה תופס מהר, אך צריך להסביר לך לאט

למעלה