ועוד על חתולים חוגגים
נ נֵנָה New member 14/3/04 #22 סליחה, בקודם הם מבלים ../images/Emo8.gif ../images/Emo108.gif ועכשיו בענייני בריאות
M maxima New member 14/3/04 #23 ערב טוב כולם...ננה ..פורים לחתולים חונה אהבתי מה שהבאת אני לא אהיה כאן יומיים נוסעת מחר בבוקר צפונה לטייל נתראה כאן ביום שני בערב או בשלישי בבוקר להתראות
ערב טוב כולם...ננה ..פורים לחתולים חונה אהבתי מה שהבאת אני לא אהיה כאן יומיים נוסעת מחר בבוקר צפונה לטייל נתראה כאן ביום שני בערב או בשלישי בבוקר להתראות
E emmy5 New member 14/3/04 #28 ננה........./images/Emo24.gif נהניתי מהתמונות ,אשמור אותם לנסיכה שלי (אם את רוצה לראות אותה ,תפתחי את התמונה שצרפתי לתשובה שלי לחונה)...
ננה........./images/Emo24.gif נהניתי מהתמונות ,אשמור אותם לנסיכה שלי (אם את רוצה לראות אותה ,תפתחי את התמונה שצרפתי לתשובה שלי לחונה)...
נ נֵנָה New member 14/3/04 #30 מקסימה, שיהיה לך טיול נעים ../images/Emo39.gif אנימקווה שאת לוקחת אתך מצלמה דיגיטאלי ותביאי לנו צילומים יפים מהצפון הנהדר שלנו העיקר שיהיה לך טיול מוצלח ומהנה ומזג אוויר נעים
מקסימה, שיהיה לך טיול נעים ../images/Emo39.gif אנימקווה שאת לוקחת אתך מצלמה דיגיטאלי ותביאי לנו צילומים יפים מהצפון הנהדר שלנו העיקר שיהיה לך טיול מוצלח ומהנה ומזג אוויר נעים
נ נֵנָה New member 14/3/04 #33 מקסימה, אני מקווה שאת לוקחת אתך מצלמה דיגיטאלית ותביאי לנו תמונות מהטיול, הצפון עכשיו מדהים ביופיו. העיקר שיהיה לך טיול מוצלח ומהנה ומזג אוויר נעים.
מקסימה, אני מקווה שאת לוקחת אתך מצלמה דיגיטאלית ותביאי לנו תמונות מהטיול, הצפון עכשיו מדהים ביופיו. העיקר שיהיה לך טיול מוצלח ומהנה ומזג אוויר נעים.