חחחחח נחמד מצידך../images/Emo3.gif
אממממ אנחנו אתמול היינו בצפון, בקצרין וכאלה היה לנו יום בעקבות לוחמים (הביצפר הדפוק שלי הסיע אותנו 4 שעות לצפון בשביל 4 שעות של פעילות ואז חזרנו..) בכל מקרה בהתחלה היה כזה סיור בין כל מיני ביתנים כאלה שמסבירים על כל מיני יחידות וכאלה בצה"ל גם ניסו כל הזמן לשכנע אותי ללכת לשנת שירות אבל זה לא מעניין
אח"כ הלכנו לעמק הבכא ושם היה לנו סיפור של אביגדור קהלני (יעני הוא בא וסיפר) עכשיו הביצפר הדפוק לא זכר שבשנה שעברה היינו בדיוק באותו מקום ושמענו בדיוק את אותו הסיפור רק לא מאביגדור קהלני
לא חשוב אח"כ הלכנו והיה מפגן ירי וכאלה ואז היו טנקים והם התחילו לירות
זה היה ממש מפחיד בגלל הרעש אבל מזה יפה כמו בסרט רק על אמת! שמו להם מטרות והם היו צריכים לפגוע בהם אז הם ירו והיה כזה אור אדום שזה האש ואז הדברים שם נהרסו וזה היה ממש מגניב ואז הגיע טנק שיורה טיל נראהלי ל-30 מ' וזה עשה פאקינג מלא רעש ואני מזה פחדתי(
) אבל היה ממש ממש יפה ואז פתאום רואים על ההר כזה עשן שחור יוצא וזה היה מגניב
תהיתי מה קורה אם אנחנו בטעות יורים איזה טיל על סוריה
"אופס סליחה לא התכוונו
" אממממ אח"כ היה הופעה של גדוד 91 או להקה 91 או הדקה ה-91 לא יודעת איך קראו להם בקיצור 4 חיילים שהופיעו ושרו כל מיני שירים אז התחלנו להשתגע שם ולקפוץ ולצרוח וכו' (הלך לי הגרון, ויגאל עכשיו כבר כן שומעים!!!!
) ואז התחלנו כל השכבה שלי לצרוח "י"ד" וכולם כזה היו בשקט והקשיבו לנו והסתכלו עלינו כאילו מה הם רוצים אלה?! היה ממש כיף
אחרי זה עלינו לאוטובוס והתחלנו לנסוע לירושלים... אבל אז התחילו לי הבחילות
אני שונאת נסיעות באוטובוסים
אז עברתי לשבת קדימה ליד המחנכת שלי ואז חבורה של איזו אחת שאני לא סובלת (קדוש
) ועוד איזה אחד לקחו את המיקרופון והתחילו לשיר כל מיני שירים מטומטמים ומשעממים וקבוצה מאוחרה התחילו לעשות להם דווקא ושרו מוניקה סקס כנסיית השכל וכאלה וזה היה ממש מגניב (אה כה ויגאל כפרע, קדוש הייתה זו ש"חושבת את עצמה ריטה") אח"כ עברו לי הבחילות אבל נהיה לי כאב ראש אז עברתי לאזור ה"מגניבים" יעני אלה ששרו שירים נורמלים
ואז שרנו עוד טיפה ואז בסוף הגענו
(אגב יגאל! ראיתי על כביש 6 יציאה לפתח תקווה
) וזהו באתי התקלחתי ועפתי למיטה ואני רשמית גמורה מעייפות
אבל היה כיף