בוקר טוב

omolsh336

New member
תלמיד הגמרא,

הסיפור הזה על תלמיד הגמרא הגיע אלי לפחות 8 פעמים וכל פעם תחת שם אחר. הביזארי ביותר היה "סודוקו חרדי". ושאלה: למה יש כל כך הרבה בדיחות על בלונדיניות. רובם או כולם קשורים לטימטום. אני אישית מכיר כמה בלונדיניות אבל הן רחוקות מאוד מהסטראוטיפ, נשי עסקים חריפות או אקדמאיות ברמות גבוהות. אולי מישהי יכולה להסביר? הינה שני גגים לדוגמא: שתי בלונדיניות (כן כן בלונדיניות במקור) נגשו לשפץ את ביקתת הקיץ שלהן ולחדשה בכמה לוחות עץ וקורות חדשות. לפתע אחת מהן רואה את השניה מוציאה מסמר מהשקית ומשליכה אותו מוציאה עוד אחד ומשליכה ורק את השלישית היא נועצת בעץ עם הפטיש. הדבר חוזר על עצמו והיא משליכה כמות הולכת וגדלה של מסמרים. חברתה לא יכולה להתאפק יותר ושואלת למה היא משליכה את המסמרים. "או, האם לא שמת לב שלא לכולם יש את הראש בצד הנכון, חלקם הפוכים ואני זורקת אותם" "הוי טיפשה שכמוך" עונה החברה "אלה מסמרים בשביל הצד השני של הבית" והשני: שתי חברות (כמובן בלונדיניות אלא מה) הולכות באותו כיוון משני צידי הנחל החוצה את הכפר, לפתע קורא האחת לשניה: "תגידי איך אני יכולה לעבור לצד השני?" אחרי רגע של הירהור עונה השניה "למה לך לעבור, הרי את נמצאת בצד השני!!" שלמה

מלכה 5

New member
ערב טוב לכולם, עסוקה מאד בימים

אלה, נכנסתי רק להגיד היי-ביי. מקווה שמחר יהיה לי זמן לקרוא ולהנות ביחד. לילה טוב.

למעלה