בוקר טוב

נורית44

New member
בוקר טוב../images/Emo140.gif

בוקר אור חברות וחברים יקרים
יום ניפלא לכולנו יום של אור שמחה ומלא חיוכים שבוע נעים ומוצלח נורית

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לכל יקיריי פה ../images/Emo82.gif../images/Emo65.gif

בוקר טוב לחבריי הפורום ולא נשכח את המציצים הקורצים בחושך
הבריאות והתקווה הולכות שלובי זרועות באהבה. הבריאות היא החשובה אך לא נופלת ממנה התקווה. כמו הבריאות, לגוף התקווה לנפש, נתפלל שלא ידבק בהן רפש. תלמוד בבלי מסכת ברכות דף י עמוד א אפילו חרב חדה מונחת על צוארו של אדם אל ימנע עצמו מן הרחמים. לא משנה מה קורה ומה אנו עוברים, חייבים תמיד לחשוב על הצד החיובי. גם אם אפסו הסיכויים וחרב חדה מונחת על צוואר עדיין צריך לקוות. לפעמים אני נפעמת מן החכמים שלנו בעבר, איך הם כיסו כל פיסת חיים בחוכמתם.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לנורית למצטרפים אחרכך../images/Emo23.gif

בוקר טוב ויום נעים כמו שנאמר

השבת היינו לבד, אף אחד לא בא. גם ספר לא היה לי אז נאלצתי לקרוא את העיתונים. הנושא המרכזי היה כמובן המלחמה, לא המלחמה שעוד לא נגמרה, אלא המלחמה שאחרי המלחמה. מי אשם וכמה לחזור אחורה כדי לחקור. העיתונאים לא ממש רצו לבינדג'יבל לראיין את החיילים אם הגיע כבר הלוף, אלא התמקדו בפרשנים שקל למצוא אותם בתל אביב. הנושא הכי חשוב אחריו כמובן הנשיא. היות ונפתחה שנת הלימודים, חשבתי שתהינה כתבות מצולמות על כיתה א', ילדים נחמדים עם תיק גדול על גב קטן וכה.. אבל מסתבר שגנבו מכיתה א' את הא' והשאירו את הילדים בצד. את הפנים של א' טשטשו, אבל הבליטו את גזרתה כדי שלא נטעה בטעם הנשיא. הגעתי גם למדור הספרותי וקראתי שיר שפורסם. בשירים המודרניים אין חרוזים, רק מילים מעוררות רגשנות באי סדר. על הקורא להרכיב את הפזל כדי להגיע למסר הנכסף. הנכדה שלי בת 2+ אשפית בפזלים היא מרכיבה אותם במהירות ובהתלהבות, אני לא כל כך מצליח.

נעמה53

New member
בוקר טוב וזריחה מקסימה, נורית

ניגשתי היום מוקדם יחסית למחשב, ונהניתי מהגל של האנרגיה החיובית שזרם אלי מכולכם. נורית, התמונה שלך משגעת. יעלי, תודה על ההתיחסות. שיהיה לנו יום טוב ושבוע נפלא. נעמה53.

בוקר טוב לכולם +בדיחה קטנה

בדיחה מחבל אל קעידה מסתובב במדבר ומחפש נואשות מים להרוות את צמאונו כשלפתע רואה משהו מרחוק באופק. הוא מתקרב למקום ומבחין ביהודי קשיש העומד במרכז המדבר סביבו ארגזים מלאים בעניבות חדשות. המחבל מצליח להתגבר על שנאתו ופונה ליהודי:"יש לך מים ? ". "אין לי מים אבל אולי תרצה לקנות עניבה ? זה חמישה דולרים בלבד"? ענה לו היהודי. "יהודי מטומטם". אמר המחבל."אין לי צורך בעניבה המטופשת שלך ששווה גם פחות מהמחיר שהצעת.לישראל בכלל אין זכות קיום.אני צריך להרוג אותך אבל קודם אני אחפש מים ואח"כ אני אחזור להרוג אותך " צעק עליו המחבל. "טוב " אמר היהודי הקשיש. "זה לא משנה לי שאתה לא רוצה לקנות עניבה ושאתה רוצה להרוג אותי ,אתה רואה את הגבעה הזו ממזרח ? חמישה ק"מ אחריה יש מסעדה נהדרת .שם תוכל למצוא את כל המים שאתה מבקש.שלום לך !" אחר מספר שעות חוזר אליו המחבל מזיע ועייף:"אחיך לא נותן לי להכנס בלי ,,,,עניבה

mini25

New member
בוקר טוב ושבוע טוב הבדיחה העלתה על

חיוך נהדר על הבוקר תענוג להיכנס לפורום מאחלת לכולנו ולמישפחותינו את הכי טוב בעולם

erika6

New member
שבוע טוב ל......

ובוקר נהדר לנורית,יעלי,נעמה,יצחק,עליזה,מיני ולכל אלה שיבואו בהמשך. נורית יופי של אתר צירפת עשית לי את היום נעמה יופי לקרוא אותך על הבוקר וכל החברים האחרים מצגת

omolsh336

New member
סיפור להיום ואולי עוד אחד בערב

האישה ומנהל הבנק, או קצת מחשבה עיסקית ============================== אישה נאה בשנות העמידה המוקדמות נקראה למנכ"ל הבנק הגדול בשיקאגו בכדי לדון בחשבון השוטף שלה שעמד על יותר מ-500000$ ובתיק ההשקעות שלה שעמד על סכום רציני נוסף. תוך כדי שיחה על הא ועל דא, הנמכ"ל שאל את הגב' ממה היא עשתה את הונה כי מיקצוע אין לה. "הו," ענתה הגברת, "אני עושה התערבויות" "ומזה אפשר לעשות כל כך הרבה כסף" שואל המנכ"ל המכובד. "אני לא יודעת, אבל אני מוכנה להתערב איתך על היתרה שלי בחשבון השוטף ששני האשכים שלך הם בגדלים שונים באופן משמעותי" אמרה האישה. המנכ"ל החוויר כסיד וכמעט נפל מכיסאו. "אבל גבירתי הנכבדה, איך את יכולה להתערב על דבר כזה, אני מבטיח לך שאצלי הכל בסדר ואת מסכנת הרבה מאוד כסף" "מה איכפת לך, הרי חצי מיליון הדולרים הם שלי ואני יכולה לעשות איתם מה שבא לי אז מה אתה אומר, התערבנו?" המנכ"ל התפתל על כיסאו, אחז את ראשו ושקע בהיהור. הרי חצי מליון דולר לא הולכים ברגל, ואין לו שום בעיה אנטומית עד כמה שהיה ידוע לו. "או. קי. התערבנו" ענה המנכ"ל וקם מכסאו כדי לפתוח את מכנסיו. "הו... לא כל כך פשוט" אמרה האישה "רק שנינו בחדר ואין מי שיקבע אוביקטיבית מי מאיתנו צודק. אני מבקשת לקבוע איתך פגישה למחרתיים בשעה שתיים עשרה בדיוק כאן במשרדך ואני אביא איתי עורך דין כדי שיערוך את מסמך ההתערבות כמו כן רואה חשבון שיאשר את הממצאים, בכל זאת מדובר בחצי מליון דולר" המנכ"ל החל להסס כי לא הבין מה העוקץ, אבל לאחר מחשבה ושיקול נוספים הסכים. מה לעשות חצי מליון דולר אפילו למנהל בנק לא יזיק. האיש הלך הביתה די עצבני ובילה זמן רב במקלחת בבדיקות עצמיות, כי הרי לא בא לו להפסיד סכום כה גדול והכל נראה לו תקין לגמרי. . במועד הקבוע התייצבה האישה במשרד המנכ"ל מלווה בעורך דין וברואה החשבון. המנכ"ל מצידו נתן הוראה למזכירה לנתק אותו מטלפונים ושאף אחד לא יכנס למשרדו. ליתר בטחון אף נעל אותה מבפנים. העורך דין שלף מתיקו את החוזה והמנכ"ל והאישה חתמו עליו בפני העדים. ועתה בהגיע הרגע הגדול התבקש המנכ"ל להפשיל את מכנסיו לצורך הבדיקה. בהיסוס רב קם המנכ"ל מכסאו, צעד לפני השולחן הגדול והפשיל את מכנסיו. הכל נראה תקין למראית עין ואז פנתה האישה אל הנוכחים ואמרה: "אני רואה שלמראית עין הכל נראה תקין, אבל בימים של ניתוחים פלסטיים כאשר ציצים אינם ציצים, אולי גם האשכים שלך אינם אמיתיים וכדי להיות מאה אחוז בטוחה אני חייבת למשש אותם כדי לוודא שאינם עשויים מפלסטיק אנא האמן לי שאין לי שום כוונות נסתרות". המנכ"ל החוויר אולם מה לעשות הגיע כבר לאן שהיגיע והסכים. . האישה ניגשה אליו, הושיטה את ידה ואחזה בהם בעדינות - שני האדונים האחרים שנכחו התעלפו על המקום והיה צורך להזמין עזרה ראשונה כדי להחיותם. "מה קורה פה" השתומם המנכ"ל ההמום. "הכל בדסר גמור, גם אתה בסדר גמור והרווחת את חצי מליון הדולר שלך באומץ וביושר ובאשר לשני האדונים האחרים, התערבתי איתם אתמול על מליון דולר כל אחד, שהיום בצהרים אני אאחוז את המנכ"ל הבנק הכי גדול בעיר בביצים". וסליחה על מילים אולי לא כל כך נקיות אבל הסיפור.... הסיפור....... חייב היה להסתיים בפואנטה שלמה (הסיפור כמובן אינו מקורי שלי רק התרגום)

erika6

New member
שלמה - סיפור כתבת אז הנה עוד סיפור

חוב אבוד שבוע טוב זקן הדור, שיער שיבתו סרוק למשעי, פוסע לתוך חנות תכשיטים ביום ששי בשעה אחת אחה"צ, כשצעירה יפהפייה מהממת תלויה על זרועו. הוא מבקש מהמוכר טבעת מיוחדת עבור "חברתו". המוכר בוחן את המלאי שברשותו, שולף טבעת יפה ומראה לזקן. "כמה?" שואל הזקן, והמוכר משיב: "4,000$ בשבילך, לא כולל מע"מ". הזקן עונה לו: "אתה כנראה התבלבלת או לא הבנת אותי כראוי; אנחנו מחפשים משהו ממש – אבל ממש – מיוחד". המוכר מהנהן בראשו, הולך לדלפק המיוחד שלו ושולף טבעת מדהימה בגודלה ובעיצובה. "זו הטבעת הכי טובה אצלי בחנות," אומר המוכר ומוסיף "50,000$, אבל אם אתה קונה עכשיו, גם 40,000$ יספקו אותי". בשלב זה, רוטטת הבחורה שלצד הזקן, ובעיניים נוצצות אומרת: "כן, כן, כזו בדיוק רציתי". ללא שהיות מוציא הזקן פנקס צ'קים, ומתחיל לרשום. כשהוא רואה את אי-שביעות הרצון העולה מפני המוכר, הוא מרגיע אותו: אין בעיה, אדוני. אני יודע שבשעה זו כל הבנקים סגורים, ואינך יכול לברר טיב הצ'ק. אנחנו נשאיר את הטבעת כאן, וביום ראשון על הבוקר תתקשר לבנק ותראה שאין כל בעיה עם הכיסוי לצ'ק, תודיע לי שהכל בסדר לפי מספר הטלפון שעל הצ'ק, ובצהריים נבוא לאסוף את הטבעת". ביום ראשון בבוקר, מקבל הזקן צלצול נזעם מהמוכר: "מהבנק הודיעו לי זה-עתה שאין בכלל כסף בחשבון שלך!" "אני יודע" משיב הזקן בנחת, "אתה יכול להשמיד אותו, כי הלוא טרם הושלמה בינינו כל עסקה, והטבעת נשארה ברשותך. אבל, האם אתה יכול לתאר לעצמך איזה סופשבוע היה לי?????"

erika6

New member
מתקרבים לקראת החגים הנה

רעיון לקישוט השולחן וגם במנות אחרונות לקינוח מצגת הערה: אם פותחים מצגת אחת, יש צורך בהמתנה לפתיחת מצגת נוספת לפי דרישת האתר לא ניתן לפתוח מצגת אחרי מצגת

נורית44

New member
../images/Emo140.gifאחר הצהריים טובים לכולם

צחקתי מהבדיחות ונהנתי מהסיפורים ואת הרעיון לקישוט השולחן ''קניתי'' תודה לכם חברים יקרים
נורית
מצרפת להנאתכם אתר- השירים הניפלאים של משה וילנסקי

erika6

New member
../images/Emo51.gif לך נורית על האתר של משה

וילנסקי, העברתי למועדפים, עיין בו בזמן הפנוי

erika6

New member
עליזה מה שוויו של הספה

אפשר לפתוח חנות לפני החג למכירת ביצים אם לא ספות.חחחחחחחחחחחח

erika6

New member
רשימת מוהלי דלק זו רשימה שניה

תחנות בהן נתגלה דלק לא תקין : 1. אור חן, כפר מנדה 2. אלון נתב"ג 3. אלעד שמנים, תלפיות ירושלים 4. דור אנרגיה - קבוץ הזורע ( בסמוך ל"שלוש המשאלות" ) 5. דור בקעה אל גרביה 6. דור סגולה, פתח תקווה 7. דור קדמה, מעלה אדומים 8. דור שעריים, רחובות 9. דור, גן התעשייה תפן 10. דיאלוג 2000, דימונה 11. דיאלוג 2000, רחובות 12. דלק אבן יהודה 13. דלק הסדנא, תלפיות ירושלים 14. דלק קריית משה, רחובות 15. דלק שועפת 16. סונול בית שאן 17. סונול דרך יריחו 18. סונול מלי, באר שבע דרום 19. סונול נווה שלום, ערד 20. פז - מסילת-ציון 21. פז - שער-הגיא 22. פז ל', תל ברוך, ת"א 23. פז עבדת, הערבה 24. פז פסגת זאב, ירושלים 25. פז קריית מלאכי 26. פז קריית מנחם, ירושלים 27. פז רח' אילת, יפו 28. פז רמלה 29. פז רמת אשכול, ירושלים

נורית44

New member
../images/Emo51.gifאריקה על הרשימה

אפשר לקבל גם את הרשימה הראשונה? נורית

נורית44

New member
../images/Emo91.gifמשלוחים זה משלוחה

פורטל משלוחי המסעדות הגדול של ישראל

למעלה