בוקר טוב
M mic1511 New member 4/4/06 #4 בוקר טוב ../images/Emo42.gif וסנופה תבלי תבלי תבלי ועוד תעשי חיים ואני פה - הבעל בחו"ל - מארגנת שיפוצים במרפסת...
בוקר טוב ../images/Emo42.gif וסנופה תבלי תבלי תבלי ועוד תעשי חיים ואני פה - הבעל בחו"ל - מארגנת שיפוצים במרפסת...
ה המפוזרת מכפר אזר New member 4/4/06 #7 אל לך למות מקנאה לסנופה מות מקנאה אלי, אני יוצאת ממש היום לחופש בן שבעה עשר יום בדיוק
Y yoelth New member 4/4/06 #9 המפוזרת - מי שעובדת עם ילדים קטנים בהחלט מגיעה לה חופשה כזו. לו אני במקצוע , הייתי זקוק ל - 17 יום כל שבוע.... בילוי נעים והרבה מנוחה.....
המפוזרת - מי שעובדת עם ילדים קטנים בהחלט מגיעה לה חופשה כזו. לו אני במקצוע , הייתי זקוק ל - 17 יום כל שבוע.... בילוי נעים והרבה מנוחה.....
ה המפוזרת מכפר אזר New member 4/4/06 #13 ../images/Emo25.gif תודה [בהנחה שזה לא נכתב בציניות, אלא מתוך הבנה , וזה נכון מאוד, לעניין]
ה המפוזרת מכפר אזר New member 4/4/06 #10 תיקון נבוך כמובן שצריך להיות בסנופה, ובי...... ככה זה כשמלבישים מקלחים מנקים אחרי יומולדת סוער וכותבים הודעה בעת ובעונה אחת
תיקון נבוך כמובן שצריך להיות בסנופה, ובי...... ככה זה כשמלבישים מקלחים מנקים אחרי יומולדת סוער וכותבים הודעה בעת ובעונה אחת
Y yoelth New member 4/4/06 #8 סנופה שמרי על עצמך../images/Emo24.gif בילוי נעים ותעשי חיים..... ובקר טוב לכולם
ע עפרה פלוס 3 New member 4/4/06 #16 סנופית - תהני../images/Emo70.gif תבלי../images/Emo70.gif תחגגי../images/Emo70.gif