בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo140.gif

ה
כבר אחרי עם הגוזל לא הצלחתי ליצור קשר אתמול אז מה שנשאר זה לצאת ל
לשכוח קצת את הדאגות

בוקר אור ../images/Emo24.gif

תצאי לך לשמש, תשכחי מהדאגות ברגע שיוכל הוא יצור קשר איתך הם תמיד מוצאים אותנו שבת שלום לכולם ויום נפלא

פקודה - כיבוי סלולר

מכירה? אם הם מדברים בסלולר כשאסור ונתפסים -- יאללה החוצה. הנה מה שאני עשיתי: לא שמעתי מהם = לא הייתי מודאגת. אסור שהדאגות שלך יהיו קשות יותר מהטירונות שלו. הוא יצלצל. אולי לקראת הצהרים, אולי זה כבר קרה. ושיהיה לך סופשבוע קל.

s h o o s h a

New member
בוקר טוב עולם,מה שלום כולם

מאחר והבוקר שלי התחיל ב5 אז רק עכשיו אני יכולה להגיד בוקר טוב (נסלח לי? נכון?) ולך, ניצת יקירה הוא יתקשר ויספר לך וההתרגשות-בלתי ניתנת לתאר במילים (זוכרת שכשהבן שלי התקשר בפעם הראשונה ואמר לי שהוא קיבל במדים התחלתי לשאוג, כן כן, לשאוג, "יש לי בן חייל במדים" ודמעות זלגו לי מהעיניים מרוב אושר). לכל אמא התרגשות שמיוחדת רק לה תתרגשי לך ניצת יקרה שלחת גוזל ובפעם הראשונה שישוב תראי כמה הוא צמח ונהיה לנשר (אז כתבתי את זה בהודעה אחרת גם, אז מה? אה? 'תבעו אותי) אוהבת מכל הלב תמיד
שושה

../images/Emo6.gif

השמש הזאת עלתה לי ביוקר חחחחחח להגיע בצהריים ולרוץ למטבח
ובעצם מה זה בכלל חשוב העיקר שהוא בבית

רות 2

New member
בבית ..... עם מדים......

סתכלי לו בעיניים תראי כמה כמה שהוא אוהב את אמא ואת המאכלים שלה..... אבל מותק ..... שלא תחשבי שישב בבית .... הגבר צריך לצאת לבלות אז תני לו כמה ג'ובות....בלי להתקמצן..... וגם ת'אוטו עם הרצאה קטנה על כך שהכבישים לפעמים יותר מסוכנים... שבת מאושרת לך למשפחתך ולכל אנשי הפורום ומבקריו......

ביטח

רק ש... מסתבר שהאוכל בצבא בכלל לא רע ויותר מזה הבחור גם הספיק לבקר חברים לפגוש את אבא שלו לצאת למסיבה באזור הערבה ולחזור בשבת בצהריים לסדר ת'חדר לקשקש איתי לישון בקיצור תכנון זמן מושלם בינתיים רק דברים טובים קורים כאן והיום מחזיקה לו אצבעות חזק חזק בדרך לגיבוש (גיבושון ראשוני הוא כבר צלח) |ניצת
בגוזל שפרש כנפיים|

Lonely In Blue

New member
לפעמים...

לפעמים... במקום מילים... די מפתה להשתמש באייקון הזה שהכינו לנו
בפעם הזאת... אני חושב שאשתמש באופציה הזאת

מוטב מאוחר מאשר לעולם לא.

הדוגמן.. זה של מי עדן בטח כבר כבר כיסח את הרסטות, מנסה לדמיין איך הוא נראה. שיעבור בקלות

למעלה