בוקר טוב

פאקצה

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

אתמול היה לי יום מהנה מאוד ופורה אז המיטה הוזזה ושמתי את האבן מתחת - לציין שנינו ישנו נפלא הלילה.... שמתי כריות צהבהבות מבד קטיפה על הכסאות ומפה צרה וארוכה מבד אורגנזה בצבע זהב על השולחן... נראה יפה מאוד רק בעיה קטנה רואים קצת את הירוק של הכיסא מתחת לכריות חשבתי על בד בצבע שמנת להדק לכיסאות מעל הירוק ועליו הכריות מה את אומרת אביבה??? קניתי גם כדור בדולח קטן - בינוני , עם התושבת שלו גם מבדולח עכשיו אני צריכה לקנות משהו עומד להניח את זה עליו, השאלה מה הקריטריונים למשהו כזה - מתכת ??? עץ ?? רחב או צר?? אפשר לשים עליו עוד דברים או שרק את הקריסטל??? זהו בערך להיום, חוץ מזה שזרקתי עוד 2 שקיות מלאות ניירת תודה על הכל ויום נפלא .....

פאקצה

אני לו זוכרת מה היה. אם את עוקבת אחרי ההוראות שלי מן הסתם אסכים למה שאת עושה...אם לא, אז אין לשאול שוב. אני מבינה שאת כבר משפרת את הסביבה שלך וזה נהדר. על פניו, בלי לזכור על מה שדיברנו, נראה לי רעיון טוב, בד השמנת... כדאי שהתושבת של כדור הבדולח תהיה ממתכת.תושבת שלא תיקח את תשומת הלב ממנו, אלא רק תהיה תושבת ורק עבוד הכדור. יום נהדר גם לך (ולהתחיל כבר למלא את 3 השקיות החדשות...
)

פאקצה

New member
אתמול בכלל לא למדתי בגללך ../images/Emo3.gif

ישר נסעתי לעשות קניות בישלתי זרקתי עוד 3 שקיות מלאות דברים סידרתי את הדברים שקניתי ואת הבית עשיתי את השינויים הנדרשים וזהו לא נשאר לי כח ללמוד .... אני אסביר לך על מה חשבתי תגידי לי אם זה מתאים לבדולח ולמה אני כותבת לך בדיוק מה קניתי - כי את אמרת לקנות גוש לא מלוטש ולא היו יפים אז קניתי כדור מלוטש יפה שייראה טוב ראתי מעמד עם רגלי ברזל עם מדף עליו בצבע נחושת בערך זה מרובע יחסית גדול ולדעתי הכדור יילך בו קצת לאיבוד או שזה נשמע לך בסדר???

../images/Emo3.gif איזה כיף שקיות החוצה!

קנית, קנית. רק שכדור בדולח משמש למשהו אחר... אז עכשיו לקנות את מה שאמרתי. את כדור הדולח אפשר לשים בפינה דרום מערבית למניעת רכילות על בני המשפחה.ושהמעמד לא יקח את תשומת הלב מהכדור. בסדר.

פאקצה

New member
../images/Emo12.gifעכשיו התבלבלתי ../images/Emo2.gif

אז להחליף את הכדור בגוש?? הרי דיברנו על נושא הרכילויות אז זה מתאים או שלא??? טוב אני אצטרך למצוא מעמד אחר ממה שחשבתי עליו כי זה מפואר יחסית אבל עם תעמוד עליו רק אבן אחת אז אולי היא תבלוט ??. או שצריך משהו מאוד עדין ולא בולט ??

פאקצה

New member
ברור עדינים חשבתי שכבר ../images/Emo24.gif

ראית והבנת שעם כל המישמש אני מנסה ליצור איזה קו מנחה עם טעם טוב אז אנחנו דיברנו על רכילויות למיניהן האם יש עוד דברים שאני צריכה לדעת על האבנים ??? לגבי המעמד אני עוד אחשוב על זה , כי א ם כמו שאמרת פינה מערבית אני אולי אשים את זה על השידה השחורה בפינה מעל המערכת

או קי, אז הכדור בסדר

איך אני יודעת מה את צריכה לדעת על אבנים? יש בערך 5000 אבנים...את יודעת אם את רוצה לדעת עליהם וכמה...

פאקצה

New member
אז למה משמש הגביש עצמו????

ואני רוצה לדעת על כל ה 5,000 אבנים הכל
ככל שיודעים יותר יש יותר אפשרויות בחירה

הגביש הוא הדבר המקורי

כמו שהוא מיוצר בבטן האדמה, בלי (כמעט) שנגעו בו. מתוקף כך הוא בעל האנרגיה הכי חזקה והכי משפיע... מצד שני, הכדור מעצם היותר מעוגל ועגול, צורה בעלת אנרגיה מאיצה וחזקה...יוצר אנרגיה גם כן חזקה. נו, רצית לדעת, עכשיו את יודעת ועכשיו גם הרבה יותר קל לך להחליט!!!!
חמודה, את האמטיסט קני כמושבה (לא מושבה גרמנית...), גביש, לזוגיות את הקריסטל ליד הכניסה בעגול/כדור... אלה שני דברים שונים... טוב?

פאקצה

New member
יקירתי זה בדיוק מה שעשיתי ../images/Emo24.gif

את האמטיסט קניתי כמושבה גוש כהה הנחתי מתחת למיטה... את הקריסטל קניתי כדור ונראה לי שאני אקנה גם גביש האם אפשר להניח אותם אחד ליד השני ??? אגב קבענו השבוע לקנות מזרון ברגע שייגמר הגשם

didi10

New member
כ.בדולח../images/Emo86.gifשאלה -פאקצ ואביבה

פאקצ, קנית כדור בדולח, או קריסטל הניתלה מהתקרה? אפשר לשאול על גודלו ומחירו? אביבה, למה משמש כדור בדולח?(חוץ מקוראי העתידות?) קיבלתי לפני מס' שנים כדור שגודלו קטן מכדור טניס, יש לו תושבת מעץ, קטן וחמוד, ולאחרונה נתקלתי בו והנחתי אותו על שידה בחלק הצפוני שבבית. מה המקום העדיף לו, ומה תפקידו שם?

כדור בדולח

אם אתם סובלים מרכילות סביבכם או עליכם, בעבודה, בחברת החברים, ובכלל, הדבר הטוב ביותר כדי להוריד את הכמות שלה הוא כדור הבדולח. הכדור יכול להיות מקריסטל או מכל אבן אחרת. אני מעדיפה את הכדור השקוף, הקריסטל, בשל שקיפותו. המקום המומלץ לכדור הבדול הוא בפינה הדרום מערבית כדי שיפעל להורדת כמות הרכילות. מעבר לכך כדורי הבדולח יוצרים הרמוניה והצלחה בבית שהם נמצאים בו. הם "מחליקים" את החיים בבית, הם "מפקחים" על האנרגיה השלילית ומורידים את כוחה. כדאי לשים אותם על שולחנון קטן ונמוך. אין צורך במשהו גדול. כדור בקוטר 8.5 יהיה מספיק בגודלו. שימרו עליהם לגמרי נקיים ומבריקים. נקו מהם אבק יום יום.כשהם מכוסים בשכבת אבק, הם אינם אפקטיביים. ערב טוב

למעלה