בוקר טוב

yaeli008

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

אני מאד נהנית לקרא בסטימצקי את כל המגזינים מחו"ל [ ווג, קומסמו', ווניטי פיר וכו'] אבל מתקמצנת לשלם מחיר מופקע של 30+ שח לעיתון. ביררתי בחנויות, ואין להם עיתונים "פגומים" וכאלה. מישהי מכירה חנות שבה אפשר לקנות עיתונים מהסוג הזה [ לא חובה מהחודש האחרון] במחיר זול יותר? תודה!

T i k t a k i t

New member
כן! "עולם המגזינים"!

יש חנות שלהם בדיזנגוף סנטר ועוד דוכן באותו המקום. נדמה לי שבאתר שלהם יש עוד חנויות. יש להם הרבה מבצעי 1+1 על המגזינים וגם המחיר הרגיל הוא לרוב גג 25 שח אםאני זוכרת נכון. אגב, אפשר גם לעשות מנוי על עיתונים כאלה ואז זה יוצא עוד יותר זול. https://subscribe.hearstmags.com/ (חשוב לבחור במשלוח international כדי לראות את המחיר האמיתי -אבל זה עדיין יוצא הרבה יותר זול)

niya

New member
לחלק מהמגזינים

יש גירסה אינטרנטית. לפעמים צריך לחפש הרבה עד שמוצאים...

niya

New member
גם וגם

יש הרבה מגזינים שניתן להיכנס לאתר, ולצפון on line במגזין, או, לחילופין, להירשם לניוזלטר ולקבל את המגזין בדוא"ל. חלק מהמגזינים גובים על זה תשלום - אבל מופחת, וידידותי לסביבה...

T i k t a k i t

New member
ידידותי יותר, בהחלט

אבל קשה יותר לקרוא ככה בכל מיני מקומות -כלומר לא מול המחשב...

niya

New member
זו ההמצאה הבאה (לדעתי זה לא רחוק)

ספר "אלקטרוני" שאפשר לקחת למיטה ולדפדף בו - וכל פעם להכניס לתוכו על כרטיס זיכרון קטן (בסגנון micro sd) ספר אחר
יאללה, מי מרימה את הכפפה?

T i k t a k i t

New member
טוב, יש את הkindle ודומיו...

שמשתמשים בטכנולוגיה e-paper אאל"ט. מי שניסה בסביבתי טוענים שאכן מדובר בחווית קריאה שונה לטובה מקריאה במחשב אבל כמובן שזה לא 100% "זה"

yaeli008

New member
אחלה! תודה לכולן!

האמת היא שאני מעניינת הרבה באינטרנט, אבל מחפשת דווקא את הגרסה המודפסת לשבתות, שאז יש יותר זמן , אבל אני לא פותחת את המחשב... תודה רבה:)

Made by Ladybug

New member
עולם הירחונים במושב בצרה

חנות ענקית עם מגזינים בכל תחום, מבחר עצום, וגם קצת ספרים, לא זוכרת לגבי מחירים, אבל בטוחה שיותר זול מהרשתות

למעלה