בוקר טוב

איתנים3

New member
בוקר טוב../images/Emo140.gif

שלום לכולן, מפנים ישירות לIVF ללא הזרעות, מנהל המחלקה של בית החולים אומר שאין צורך בליווי פרטי.. אני די אובדת עצות, רציתי ללכת אליו באופן פרטי אך הוא לא מעוניין ואומר שעדיף ציבורי, שכמה אנשי צוות יטפלו בי.. האם יש מינונים אחרים בגלל האנדו'? יש לי כאבים גם על דיכוי.. תודה

מעיין153

New member
המון בהצלחה איתנים

כמו שמייקי רשמה לך בדרך כלל נותנים מינונים נמוכים

זואילי

New member
בהצלחה איתנים ../images/Emo140.gif

אני בעד פרטי. אחרי שראיתי איך אני בציבורי ואיך בפרטי הבנתי שהשיטה של הציבורי היא לא בשבילי בכלל ב IVF. אבל תנסי, אין מה להפסיד. תמיד אפשר לעבור בי"ח/רופא.

בפרטי תמיד יהיה לך עם מי לדבר

מה שלא קורה בציבורי.. מבחינת המעקבים הבנתי שיש חיסרון בפרטי ועדיף ציבורי.. לכל דבר יש יתרונות אך גם חסרונות.. בהצלחה בכל אשר תחליטי.

זואילי

New member
מעקבים

הייתי בשני בתי חולים פרטיים, מדיקל הרצליה ואסותא רמת החייל. בשניהם עשיתי מעקבים ובטא והיה לי ממש נוח. אני לא מצאתי דווקא הבדל בעניין המעקבים בין ציבורי ופרטי. חוץ מהעובדה כמובן שבפרטי התוצאות מגיעות לרופא הפרטי ואז או הוא או אחות מדברים איתך. ובמדיקל - רופאים מבצעים את האולט'.

איתנים3

New member
תודה רבה רבה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אעדכן בהמשך..

ר ו מ י ה

New member
אני טופלתי בתחילה בציבורי

ולאחר חמש כשלונות עברתי לפרטי. ולמרות האמור, אני לא יכולה לומר שבטיפול הפרטי טופלתי באופן (רפואי) טוב יותר מאשר בציבורי. היתרון היחידי שהרגשתי בטיפול הפרטי הוא שאני יכולה לפנות אל הרופא שלי בכל שאלה כמעט בכל שעות היום (ושאלתי. הרבה.) מעבר לזה מבחינת הצלחות בהפריות/איכות עוברים וכו' לא היה כל הבדל בין בתי החולים. אני חושבת שניתן להתחיל בציבורי ואם תרגישי שזה לא זה, תמיד תוכלי לפנות לפרטי. הלוואי ולא תצטרכי

טשומפי

New member
אני בעד ציבורי

אני בעד טיפולים במחלקה ציבורית, אבל עליך לקחת אחריות על עצמך ועל הטיפול שאת עוברת, לקרוא ולחקור ברשת מה מקובל, כדי שכשתבואי לרופא תדעי על מה הוא מדבר ותוכלי לשאול את השאלות שמטרידות אותך. לדעת מה המשמעות של הבדיקות, ואם משהו לא נראה לך לשאול את הרופא או את האחיות. המצב של הרפואה הפרטית בטיפולי פוריות היא כזו שבה במקרים רבים הקשר עם הרופא הוא לא כזה פרטי, בקושי מדברים עם הרופא ומקבלים הוראות מאחיות ופקידות). לדעתי החובה הזו לא פוחתת רק אם מטופלים בפרטי, ולכן אין סיבה להעדיף טיפול פרטי, אא"כ כבר עברת טיפולים בציבורי וראית שיש לך בעיה ספציפית שמצדיקה טיפול פרטי (גם במקרה כזה אישית לא הייתי ממהרת לפנות לפרטי). המידע לגבי הטיפולים מצוי בשפע באינטרנט. ממליצה לך להתחיל לקרוא ואז גם יהיה לך קל יותר לשאול. בהצלחה טשומפי.

למעלה