בוקר טוב שיהיה יום נפלא .
א אמא לבוגרים New member 17/7/07 #2 בוקר נפלא ורגוע../images/Emo181.gif../images/Emo175.gif../images/Emo42.gif רציתי לומר לך כבר אתמול שנראה לי שהיית אתמול במצב רוח נהדר ,נכון ? למה ? עפ"י תוכן התשובות. לא טעיתי, נכון ?
בוקר נפלא ורגוע../images/Emo181.gif../images/Emo175.gif../images/Emo42.gif רציתי לומר לך כבר אתמול שנראה לי שהיית אתמול במצב רוח נהדר ,נכון ? למה ? עפ"י תוכן התשובות. לא טעיתי, נכון ?
ט טרום כלה New member 17/7/07 #3 הייתי במצב רוח עייפות נהדר זה בציניות ? לא ראיתי שום דבר חריג שכתבתי.
א אמא לבוגרים New member 17/7/07 #4 טרומי ממש לא. אני ממש לא טיפוס ציני. לא חריג, אך כך נראה לי בין השורות. מי עייף אותך בדיוק ?
א אוסה New member 18/7/07 #10 אני עושה צבע לעצמי גוונים אני לא יודעת לעשות מדי פעם אני הולכת לספר שלי שעושה לי גוונים (אחרי חודש צובעת שיער והגוונים נעלמים...) תספורת .....פעם בשנה (וגם בקושי) יש לי בעיה בלשבת במספרההההההההה
אני עושה צבע לעצמי גוונים אני לא יודעת לעשות מדי פעם אני הולכת לספר שלי שעושה לי גוונים (אחרי חודש צובעת שיער והגוונים נעלמים...) תספורת .....פעם בשנה (וגם בקושי) יש לי בעיה בלשבת במספרההההההההה