בוקר טוב
מה עושה לכם שמח, אבל

רן בת

New member
לראות הופעות אנרגטיות

כמו LORD OF THE DANCE, שראיתי אותם כשהיו בארץ לפני שלוש שנים ומאוד רציתי לראותם שוב כשהיו פה השנה אך לא יצא. דרך אגב, רוצה להמליץ על ההופעה של להקת טררם שיוצאים ממנה עם אנרגיות עד השמיים. וזהו, מעבר לשתי ההופעות האלה לא הייתי באף הופעה אחרת בשלוש השנים האחרונות וחבל כי זה תמיד עושה לי טוב.

אז בואו נחליט שאנחנו עושים משהו

עם זה. כל אחד קובע כאן ועכשיו זמן שהוא הולך לעשות את מה שהוא אוהב, ועושה את זה. אני כבר מוכנה לפתוח את העניין - אני הולכת לסרט עד יום שבת בערב. מתי את הולכת להופעה יקירתי? ומתי מיכל הולכת לרקוד שוב?

אנילה1

New member
ביום שישי אני הולכת למוזיאון

תל אביב לעבור על התערוכות החדשות. ואחר כך אקפוץ לבית אריאלה. צריכה להשיג את "מסעות בנימין מטודלה" לבת שלי. חיפשתי בכל העיר, באינטרנט, לא מצאתי. אולי יש בסיפריה ואוכל לצלם את הספר. הספר נכתב ע"י בנימין מטודלה, שהיה סוחר, וכתב יומן בזמן מסעות העסקים שלו. הוא גם היה בארץ ישראל דאז. אני חושבת שזה היה במאה ה12. נראה לי שכתב בעברית.

michal24

New member
רן-בת, יש לי המלצה עבורך : פסטיבל ס

סולם יעקוב, מתקיים כל פסח בכינרת, יומיים של הופעות מוסיקה אירית, סקוטית, ג'אז, הכל מאוד שמח וחופשי, הופעות כל היום והלילה, תמיד כמה הופעות במקביל, ריקודים כל הזמן ובעיקר שימחה בכל מקום שמסתכלים. זה מתקיים כל שנה. חוץ מזה אני ממליצה על הופעות של מוסיקה אירית של להקות כמו "כחול" וכמו "אייריש קרים" או "קטיפה שחורה", גם מאוד שמח ובכיוון קצת דומה למוסיקה של לורד אוף דה דנס.

mich78

New member
בוקר ../images/Emo42.gif

לצערי אני עושה את אחד הדברים שחלמתי עליהם כל חיי - אני סטודנטית בפתוחה אך מטעמים כלכליים כנראה שאאלץ להפסיק את הלימודים
מקווה שאצליח לגייס את הכסף הלימודים זה אחד הדברים הטובים שקרו לי

היי מיכל, יש לי סיפור לספר לך בקשר

לזה, לא אגדה, אלא משהו אמיתי על מישהו שלמד משפטים ולא היה לו כסף להמשיך ללמוד, ומה קרה איתו כתוצאה מכך. הוא לקוח מתוך ספר שקראתי, אבל אצטרך לעשות את זה מאוחר יותר, כי אני באמצע משהו עכשיו. אבל אני מבטיחה לא לשכוח לעשות את זה. ומעבר לכך, אם הלימודים הם משהו שאת באמת אוהבת לעשות, ונהנית ממנו ומקבלת ממנו, את תמצאי את הדרך להמשיך אותם. אם עשית את כל המאמצים האפשריים להחזיק בהם וזה לא הולך, אז תגדירי לעצמך את זה כמטרה ראשונה במעלה לשוב ללימודים. אני כמעט הפסקתי את התואר הראשון שלי בגלל כסף, הגעתי למצב שנאלצתי לעזוב את העבודה שלי ולא היה לי כסף לקיום בסיסי, בטח שלא לממן שכר לימוד. אבל בסופו של דבר עשיתי שמיניות באוויר למצוא עבודה מתאימה, ואיכשהו לאט לאט הסתדרתי. גם הלכו לקראתי במקום שלמדתי בו, וקיבלתי עזרה מוראלית (לא כספית כי לא היה), שזה גם מאוד עזר. מקווה שגם את תמצאי את הדרך להמשיך את הלימודים שלך, לימודים זה יותר מהנאה, זה השכלה, עתיד, וזה חשוב.

mich78

New member
יעל ...

בינתיים אני שורדת ... במקום העבודה מאוד תומכים ומעודדים מבחינה מוראלית ... אבל גם לממן שכ"ד וכל ההוצאות הנילוות וגם לימודים מתחיל להכביד.. בינתיים אני ממשיכה "לגרד" כסף שהולך ואוזל אני עדיין מחכה להתשובה מפר"ח - אם אתקבל זה ייקל בינתיים בשבוע האחרון אני מדוכאת מהמחשבה של מה יהיה... מנסה להפסיק לחשוב ולמצוא פתרונות מעשיים
אשמח לשמוע את הסיפור על העו"ד

michal24

New member
אני מחליטה ללכת לרקוד שוב בשבועיים

הקרובים, פעם בשבועיים בתור התחלה נראה לי טוב. חשוב יותר - אני רוצה לנסות ולמצוא לי מסגרת של חוג ריקוד כלשהו, ואז אני אעשה את זה כל שבוע. אם תהיה לי מסגרת קבועה יהיה לי קל יותר, כי אין את כל ה- לחפש לאן ועם מי ללכת, ומתי והכל... ואני מחליטה גם לחזור ולעשות מדיטציה 3 פעמים בשבוע, חצי שעה בכל פעם.

איזה יופי, תראי כמה טוב יצא מהשרשור

הזה, שלושתינו הולכות לעשות דברים טובים לעצמנו - ואולי עוד יצטרפו. משמח ביותר

michal24

New member
החוכמה היא שבאמת נעמוד בזה ../images/Emo9.gif

עכשעו נצטרך לעזור אחת לשניה באמת לקיים :)

mikel a

New member
בוקר אור ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

אני שמחה כשאני בטבע- ירוק,פרחים,מדבר,מים... רוצה לצאת ליותר טיולים. המלצות?

michal24

New member
בטח המלצות ../images/Emo140.gif רק תגידי קודם - איז

איזה סגנון את אוהבת (טיולי אוכל/אטרקציות/סתם לשבת בתוך נוף יפה או הליכה) וגם תספרי למה את עושה את זה פחות ממה שהיית רוצה, מה "תוקע" אותך, אז נוכל לייעץ איך לעקוף את זה...

mikel a

New member
היי מיכל../images/Emo42.gif

אני אוהבת את כל הסוגים שהזכרת. אבל כוונתי לטיולי הליכה יותר ארוכים. להתנתק קצת מהעיר הסואנת.. לגבי שאלתך מה עוצר אותי? בעיקר מחסור בשותפים/ות והרבה פעמים בעיית ניידות (אני בלי רכב). אשמח לעיצות והמלצות..

לי יש רעיון -

תקחי לך את הרצון הזה לטייל בטבע כפרויקט, תשבי ותחשבי על כל מה שאת צריכה בשביל ליישם אותו ותתחילי לעשות צעדים בכיוון. בנתיים העלית שני דברים, אז אפשר לחשוב ביחד עליהם. למשל - איפה את יכולה למצוא שותפים לטיול? אולי פורומים באינטרנט, חברים קיימים, לארגן קבוצה בעצמך דרך חברים של חברים. יש לי חברה שנורא רצתה לטייל בסיני (לפני כל מה שקרה שם), לא לשרוץ על החוף אלא לעשות טיול אתגרי אמיתי. לא היה לה עם מי לנסוע, (כולם חשבו שהיא השתגעה לגמרי), היא לא ידעה איך לעשות את זה, היא ידעה שהיא רוצה מישהו מקומי שיטייל איתם אבל לא ידעה איפה למצוא אותו. בקיצור, כל כך הרבה אתגרים לפתור אותם, שזה היה יכול לייאש מישהו אחר. אבל לא אותה. לאט לאט היא אספה מסביבה קבוצה של אנשים ששמחו כמוה לאתגר. היא התחילה למצוא אותם בבודדים, לאחר שהפיצה את השמועה על הטיול איפה שרק יכלה, אצל חברים, מכרים, בעבודה, היום גם אפשר באינטרנט, וככה לאט לאט נוצרה קבוצה של עשרה חבר'ה. וכשהיתה הקבוצה היה גם קל יותר להתחיל לארגן את העניין. מאז הם נסעו כמה פעמים ומאוד נהנו. בקיצור, אם את רוצה - אז יללא לעבודה.

meshi4

New member
לפני שנה

הרגשתי שאני חייבת למצוא איזה חוג לנשמה.שארגיש נוח ללכת לבד.ושיהווה בשבילי בילוי ויציאה מהבית.נכנסתי לאינטרנט. בדקתי היכן יש חוגים לריקודי עם באיזור שלי.הלכתי ל4 חוגים בשבוע .כדי שאשתלב מהר יותר .ההתחלה היתה קשה.תוך זמן קצר השתלבתי והתחלתי ליהנות מהשירה והריקוד.מצב הרוח השתפר פלאים.כמובן חברת אנשים מוסיפה המון.עכשיו רוקדת 2-3 פ' בשבוע.לא מוותרת על זה.

michal24

New member
זה בדיוק מה שאני מתכננת לעשות ../images/Emo9.gif ל

לא ריקודי עם אבל אולי ריקודי שורות, או אפילו אירובי דאנס שזה ממש כיף

למעלה