בוקר טוב
מה עושה לכם שמח, אבל

michal24

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif מה עושה לכם שמח, אבל

אתם לא עושים מספיק כי אין מספיק זמן/כסף/עם מי לעשות ושלל "תירוצים" אחרים ? אתמול הייתי בחתונה ורקדתי בטירוף אולי 3 שעות, ונזכרתי כמה זה עושה לי טוב ושמח, וחשבתי כמה חבל שאני לא דואגת לעשות את זה יותר. אז חשבתי לי שאולי אם כולנו נשב רגע ונחשוב מהם הדברים האלו אצלינו, שאם רק היינו מתעקשים לתת להם עדיפות גבוהה יותר היו יכולים להפוך לנו את החיים לשמחים יותר, אולי זה יזכיר לנו לעשות אותם ? ואולי גם נוכל לדרבן האחד את השני לעשות אותם יותר

בוקר מצויין,

סרטים - כמה זמן לא ראיתי סרט טוב. ומאז שעברתי דירה, גם אין לי טלוויזיה ואני לא נתקלת אפילו במקרה באיזה סרט שווה. תודה שהזכרת לי מיכל - השבוע אני הולכת לסרט. מישהו ראה סרט טוב לאחרונה? מתחשק לי איזו דרמה שנוגעת ללב.

t32

New member
רוצה לבוא לאושפיזין?

שוב תומכת בקולנוע הישראלי......

t32

New member
הדלת ברצפה

נשמע מצוין ומפחיד כאחת.... לא ראיתי עדיין.

t32

New member
סליחה

בעברית קוראים לזה- הדלת הנסתרת. ויש גם את דרום אמריקה באופנוע- נשמע לי חיוני למי שרוצה שינוי (בכל זאת - צ'ה גווארה)

אנילה1

New member
ראיתי את הדלת הנסתרת. ככה.

משהו מפוקשש שם. אין בו ממש דרמה. הוא די מונוטוני למרות שהסיפור קשה. הסרט הכי טוב שראיתי לאחרונה היה דוגוויל. מדהים. לא הפסקתי לחשוב עליו המון זמן. ראיתי את הגירסה הארוכה. אם יש לכם אפשרות לראות אותו בבית, אני ממליצה. לא סרט קל, אבל פותח את הראש לגמרי.

mich78

New member
גם אני לא חסידה של קולנוע ישראלי

יצא לי לראות את "אושפזין" ו"סוף הדרך שמאלה" ושניהם מדהיםמים ומפתיעים לטובה במיוחד ששניהם תוצרת ישראל |מומלץ|

אנילה1

New member
אושפיזין הוא סרט מקסים צכל הבחינות

יש בו המון אמפטיה וטוב לב. נדיר לראות סרט ישראלי תמים ויפה כמו אושפיזין. ממליצה בכל לב. עושה טוב על הנשמה. יוצאים מהסרט מחוייכים.

ניאו30

New member
היי יעל ../images/Emo91.gif

גם אני לא הולך להרבה סרטים בזמן האחרון למרות אהבתי הגדולה אליהם, אבל לפני כמה שבועות הייתי בסרט כל כך מרגש וכל כך מצחיק(בטירוף!),שתי התכונות שהכי מושכות אותי בסרטים. הסרט הוא "טרמינל" של סטיבן שפילברג עם טום הנקס בהופעה פשוט נהדרת. מומלץ,מומלץ בחום!! אני לא אוהב ולא מאמין בביקורות של המבקרים,וזה בלשון המעטה,אבל רק שיהיה לך מושג על מה הסרט,הנה קצת עליו. מקווה שתלכי אליו,אני כמעט בטוח שמאוד צהני ממנו(ואם תלכי ותרצי לספר איך היה אני מאוד אשמח לאחר מכן,לראות האם זה רק אני כל כך התלהבתי מהסרט הזה או שיש עוד כאלו...)

ניאו30

New member
ויש עוד סרט שרציתי לראות אבל לא

יצא לי,וגם אני אוהב במיוחד את התחום הזה של סרטי דרמה מרגשים ונראה לי שגם זה אחד מאלו,למרות שעוד לא ראיתי אותו. נקרא "סיפור יפני".הנה קצת עליו.

ניאו30

New member
הקישור לא יצא טוב...

בקישור שהבאתי תחפשי לפי שם סרט ותגיעי לדף המדובר...

mikel a

New member
היי ניאו שאלה טכנית

ראיתי שצירפת בהודעה קישור פעיל. איך עושים זאת? צירפתי ליעל קישור לסרט ולא הצלחתי

ניאו30

New member
היי מיקלה ,המצחיק הוא שגם אני אף

פעם לא הבנתי איך אנשים עושים את זה,עד שגללתי את העכבר למטה יותר- יש שתי אפשרויות לקישורים-בראשונה,שנקראת "תיאור" את נותנת כותרת והכתובת והקישור מופיע למטה מתחת להודעה.האפשרות השנייה,שנקראת "מחרוזת מתוכן ההודעה" ובה הקישור עצמו יהיה המילים שאת בוחרת.את הכתובת את שמה (העתק+הדבק) היכן שכתוב כבר http://,אבל מומלץ למחוק את האותיות האלו ולהעתיק את הכתובת כפי שהיא,אחרת האותיות האלו ייצאו כפול,ןתצטרכי למחוק אותם(אם תשימי לב לכך...).בקטע המקביל,היכן שבאפשרות הראשונה כתבת את השם שאת רוצה להעניק לקישור את כותבת את המילים שאת רוצה שיהיו בולטות בכחול והם יהיו הקישור,אבל תשימי לב שאת כותבת את אותם אותיות בדיוק! בכל מקרה,תשתמשי באפשרות של תצוגה מקדימה כדי לבדוק אם זה ייצא כמו שצריך ומשם את יכולה לעשות "שלח" או לחזור לדף הקודם ומשם לעשות "שלח". מקווה שלא סיבכתי אותך יותר מדיי...יש לי נטייה כזו... בהצלחה,ואם יש לך עוד שאלות טכניות,את כמובן מוזמנת לשאול שוב מה שאת לא מבינה ואני יענה מה שאני יכול ויודע.

mikel a

New member
ניאו ../images/Emo51.gif

ההסבר שלך מצויין! אנסה ליישם בפעם הבאה שארצה להוסיף קישור

אנילה1

New member
ראיתי את טרמינל, ואגב זה מבוסס

על סיפור אמיתי שקרה בשדה התעופה שארל דה גול בפריז. שם האיש חי 30 שנה בטרמינל. מה שנחמד בסרט זה איך טום הנקס מוצא כל מיני דרכים להתפרנס. חלק מהם הם מיני ניסים בנוסח שפילברג. סרט מהנה ומצחיק.

mikel a

New member
יעל ../images/Emo91.gif

קסם הנעורים - מומלץ בחום! סרט ארוך ב-2 חלקים. אני ראיתי את החלק הראשון והשרשור הזה מזכיר לי כמה נהנתי ושאני מאד רוצה לראות את החלק השני. הנה לינק seret.msn.co.il/ShowMovies.asp?id=1419

ניאו30

New member
היי מיקלה,מכיוון ששאלת אותי איך

עושים קישורים,וכתבתי לך במקום אחר,אני יביא כאן את הקישור שלך ככה.

וואו, עכשיו אני אצטרך ללכת כל שבוע

לסרט בחודש הקרוב בשביל להנות מכל ההמלצות שלכם
איזו בחירה קשה - תודה !!!! עשיתם לי ממש חשק לסרט.

אנילה1

New member
קסם נעורים אצלי בתוכנית. אני חושבת

שאראה את זה בדי וי די. כי בכל מקרה זה לא סרט אמיתי אלא סידרת טלויזיה. כך שזה לא משנה אם לא אראה את זה בקולנוע.

למעלה