בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo13.gif

אני תריכה טובה ממישהו שלומד באוניברסיטת תל אביב ומתחיל שנה א' בלימודי סינית. יש לימודי שפה בסמסטר א' אחרי צהרים? (הכוונה משעה 17:00 בערך והלאה) אני לא יכולה להיכנס לסילבוס כי אני לא תלמידה מן המנין אז אם מישהו יכול להגיד לי, תודה רבה.

uri_a

New member
מעניין

אם כבר העלת את השאלה הזו. בבירור האחרון שאני עשיתי (בקיץ) נאמר לי שמכיוון שהקורסים בסינית מלאים עד אפס מקום, לא מאפשרים לתחמידים שלא מן המניין להשתתף בהם (בניגוד לקורבסים אחרים), ולכן גם פתחו קורס סינית (בתשלום, ולא תשלום קטן
) לתלמידי חוץ. יכול להיות שסתם ניסו "לדחוף" לי איזה משהו שיכניס להם עוד קצת כסף?? או שעוד אנשים שמעו על העניין הזה?

הי אורי,

בעיקרון דיברתי איתם לפני חודש והם אמרו לי להתקשר ולברר לפני תחילת הלימודים אם נשאר מקום ככה שגם אני לא יודעת אם אני אוכל ללמוד שם. אגב, יש לחוג קורסי חוץ רבים שכוללים הרבה נושאים במזרח הרחוק (סין ,יפן, בודהיזם וכו') שאליהם ההרשמה פתוחה בלי תנאי. מעניין שאצלי היא לא ציינה שיכול להיפתח קורס לתלמידי חוץ. באיזה סכום מדובר? כי גם הסכום בתור משתתפת בקורס של שנה א' הוא סכום ממש לא קטן...

uri_a

New member
קיצור נראה לי בישראל כמו בישראל...

שיטת ניסיתי (ניסיתי... אם עבד אז יופי, ואם לא.. לא נורא...), האמת? גם בסין השיטה הזו שולטת, לא ??
אצלך - מנסים להרווח קצת כסף על קורס "רגיל", ואצלי ניסו לדחוף קורס לתלמידים חיצוניים... לא יודע, לא נשמע לי רציני. כמה עולה? לא זוכר - באיזור של 6000 ש"ח לחצי שנה. ותודה על ההצעות האחרות, אבל כרגע אני מתעניין רק בלימודי השפה. לימודים אחרים יש לי מספיק משלי

אורי,

אבל כמה שיעורים? פעם בשבוע? פעמיים? כל יום? למרות שבכל מקרה 6000 לחצי שנה נראה לי הגזמה פראית

את רצינית?

בכל אופן, דיברתי עם החוג והם אמרו שאין סיכוי לתלמידי חוץ להיכנס לשיעורים של הסטודנטים וגם ככה הם מחפשים עכשיו פיתרון לעוד 50 סטודנטים שאין להם מקום. הם אמרו שיכול להיות שהם יפתחו קורס נפרד לסינית לתלמידי חוץ בסוף נובמבר שעולה משהו כמו 5000 שקל לשמונה חודשים פעמיים בשבוע. חג שמח!

guanyin

New member
did they say which level?

i'm certainly not a begginer anymore... and f*** them - it's almost like paying for a full academic year! and yep - i'm as serious as hell!

נראה לי מתחילים

והמחיר באמת מוגזם, למה לא לפתוח עוד כיתה ולצרף אותנו לשנה א'? סתם גרידי...

למעלה