בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo13.gif

סוף סוף בעבודה אחרי שהייתי חמישה ימים כמעט במיטה כל היום - המשאית עם הצל"שים בדרך לבעלי המתוק שממש היה אבא חד הורי בימים האלה וגם טיפל בי נוסף לכל הצרות . אז מה היה לנו שם: (ספירת מלאי שבועית) 1 אמא עייפה ומותשת עם כאבי גב עד השמיים - כל התהפכות הכי קטנה במיטה גם מתוך שינה גוררת צעקות ... 1 אבא עייף ומותש עוד יותר שמחזיק את החנות והעסק לבד + 3 ילדים פעלתניים מאוד כולל אחד ילד בגמילה שחושב שהוא גור כלבים קטן הולך ומשתין בכל פינה בבית (ולפעמים גם דברים אחרים) 1 בית קטן ומאוד מבולגן 1 משפחה חמה ומלוכדת שלפעמים צועקים ולפעמים נהנים - אחר צהריים אחד שנשארתי איתם לבד אירגנתי אותם לסדר קצת וכצ'ופר הזמנתי להם את מדגסקר בעברית בטלויזיה ועשיתי פופקורן (אל תשאלו איך נשרף לי הסיר) וישבנו ביחד מאוד נהננו . וזהו ככה עבר השבוע עכשיו אני בעבודה סוף סוף אחרי שהחזרתי מעט סדר וניקיון נחה - כי בכ"ז אני עדיין לא ממש במיטבי מי אמר שלא כייף להתכופף? והיעדים שלי ? אין כרגע פרט ללשמור על הגב ושפיות הדעת כי יום ראשון הבעל שלי יוצא למילואים עד יום חמישי ומאוד קשה לי עם המחשבה הזאת אבל זה מה יש ועם זה ננצח .... לפחות אני אנצל את הערבים החופשיים שלי ונראה מה יצא מזה . סליחה על המגילה - התגעגתי
רק אנקדוטה - היה לי המון זמן עם עצמי השבוע - ואפילו עשיתי קצת מדיטציה - אני רק בהתחלה אבל השבוע הזה בעיקר (פרט לכאבים) עשה לי טוב - תקשיבו לגוף שלכן

המונשרי

New member
לנוח ולעשות מדיטציה נשמע רעיון טוב.

תרגישי טוב. (המשאית עם המדחיות לא מחכה לאף אחת).

כן הא?

אבל בעלי כ"כ התאמץ ולמרות שעבד מעל ומעבר השתדל והבית אפילו לא קטסטרופה ... אז מגיע לו צל"ש אני על המדליות שלי ויתרתי מזמן חחחח לא מצפה

למעלה