בוקר טוב

hagrid23

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif

הגעתי למסקנה, שאני לא כ"כ סובל מעודף השעות שלי ברשת. פשוט עכשיו, יש לי זמן עד תחילת הצבא שוב, זה יוצא בינואר, וזה ממש לא מפריע לי לשבת שעות, אין לי עבודה, אין לי חברה, אני גם יוצא, גם מבלה גם מכיר אנשים וגם גולש שעות, אז למה להפסיק משהו טוב? בינינו, האנשים היחידים שאולי זה מפריע להם זה ההורים שלי, אני האדם הכי לא מועיל כרגע בעולם, אם אני אעלם פתאום, אף אחד לא ישים לב

שירז***

New member
אנחנו שמים לב

אם אתה כאן או לא, אם אתה במצב רוח קרבי, או סתם שמח, אם קשה לך או טוב לך, וירטואלי אם כבר כולו שלך עם כל הלב מחברי הפורום, אתה לא מועיל אולי ככה אתה חושב,אבל לדעתי אתה כן מועיל ואף כתבת לא פעם כמה דברים שאהבתי כאן, אז הארגריד לעולם אל תגיד "אני לא מועיל"..."ואף אחד לא ישים לב אם עעלם".אפילו לא בצחוק יש לנו לב חלש בפורום ועל הלב הזה צריך לשמור , שיהיה לך בוקר מקסים גם אם לפעמים לא מגיבים לניכתב שוב אומרת אני תמיד רואה הכל!!! אז תגלוש בכיף ואולי יום אחד תמצא את אהבת חייך , ולא תצטרך לשבת שעות על גבי שעות בנט, יש חברים , יש הכל כולו שלך, שיהיה אחלה סו"פש

MADAM BI

New member
הגריד נשמה, בוקר טוב ושבת שלום

לא יודעת אם שמת לב, אבל מאז שנכנסת לכאן לראשונה יש לי יחס ממש מיוחד אליך, לא יודעת הרגשתי קשר מאד חזק אליך ותמיד נהניתי ואפילו צחקתי מכל מה שכתבת לכן מוזר לי ההרגשה שלך, כנראה שהיא סובייקטיבית משום מה מה שכתבת הזכיר לי משהו נורא מזעזע שאחותי סיפרה לי פעם ושהיכה אצלי בפנים כהד היא סיפרה לי על משפחה שהיו בה המון ילדים, סיפור אמיתי אגב, ואחת הילדים הלך כזה לאיבוד, לא שמו לב אליו לא נתנו לו אהבה ותשומת לב, הוא היה כמו אויר, ויום אחד הוא מת, הוא פשוט מת כי לא שמו לב לקיומו, הוא מת מחוסר אהבה זה סיפור נורא קיצוני ואיום אבל אני שאמי אושפזה בבית חולים לחולי נפש כשהייתי בגיל 8 ויש לי אח ואחות מאותו אב ואם ועוד שני אחים מאם חורגת וכל חיי היו לי המון המון חברים וחברות וכל הזמן הם מתרבים ויש לי ילד יחיד ומיוחד בן 18 וחצי המון פעמים בחיי הרגשתי כמוך, שאני מיותרת בעצם לעולם ושאם אמות לאף אחד לא יהיה אכפת באמת, מין חסך באהבה כל כך אקוטי בור כל כך עמוק, והגיונית ושכלית אני יודעת שזה לא נכון, אבל בחלק הסתירתי, הסכיזופרני, הפאראנואידי שלי המון פעמים הרגשתי כך הגריד אני משוכנעת שתמצא חברה לדעתי כדאי לך אפילולנסות ל חפש אותה בנט ותהיה לך המון אהבה אני מודה לשירז על דבריה האוהבים שהיא כתבה לך פה מעלי שירז אני כל כך שמחה שפגשתי אותך בחיי, אולי זה נשמע קיטשי אבל אני מתכוונת לכך מעומק הלב וללא כל ציניות הלואי ויכולתי לשאוב גם אני מהכוחות ומהעוצמה שלך

e-magine

New member
האגריד, שירז הוציאה לי את המילים

מהפה, בעצם מהמקלדת, קודם כל אני חושב שעצם המחשבה שלך שאתה חייב להיות מועיל, מעידה עליך, אז אני רוצה להגיד לך שברטראנד ראסל כתב פעם, שזמן שאתה נהנה לבזבז, הוא לא זמן מבוזבז, אולי זה המוטו של המכורים. אני חושב זה רק שלב בחיים, אפילו שלב קצר.

hagrid23

New member
אני חושב שקצת הבנתם אותי לא נכון..

בחיים לא היו ולא יהיו לי כל מחשבות סופניות.....
פשוט רציתי להדגיש עד כמה אני לא עושה כלום, וזה הדבר הכי נכון שנראה לי להגיד
אז תודה רבה על כל התמיכה וההבנה, ואין לכם מה לדאוג אני לא הולך לשום מקום
)))

למעלה