בוקר טוב

A lost angel

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif

יש לי בחדר כזו מראה שמסתובבת על ציר, ככה |O| אתמול לתומי שכבתי בחושך על המיטה שלי, ופתאום המראה חורקת..מסתובבת כאילו.. והחלונות היו סגורים, רק מזגן שלא היה קרוב אליה בכלל.. מה זה היה? ולמה, אבל למה, הכל יותר מפחיד בחושך?

I am a freak

New member
חחחחחחחחחחחח

דנה, מה קרה
אמנזיה
[ככה קוראים לזה, נכון
] הפריק.

חחח, לא..

זה באמת קרה.. פעם ראשונה שהחזקתי מראה בחדר, גם כי אני לא אוהבת להסתכל על עצמי בבוקר וגם כי קראתי איפשהו שמראות הן דרך מעבר של ישויות(
), ולא רציתי להסתכן.. אמנזיה זה שיכחה.. לזה התכוונת? כן\לא ומה הקשר..? דנה

yoo

New member
למה הכל מפחיד בחושך?

מהסיבה הפשוטה שבני האדם נועדו להיות חיות יום שבכלל לא נועדו להיות ערים בשעות החשיכה. זה שמצאנו לעצמינו שיטות להפוך את הלילה ליום לא אומר שהאינסטינקט הבסיסי הזה לחשוש מהלילה ומהחושך לא נשאר. זה בדיוק כמו החשש מהלא נודע. זה נועד להרחיק אותך מסכנות לכי תדעי, אולי חיות לילה מרגישות את אותו הדבר ביום?

A lost angel

New member
יש בזה משהו..

הסיבה שאני מפחדת מהחושך היא פשוטה.. אני אף פעם לא יודעת מה מסתתר שם.. ואני מדברת על חושך של לילה בבית,ולא על חושך במקומות אחרים.. לא יודעת

LOL

לתת לך מתכון לכישוף נגד מראות מסתובבות בשעות בין הערביים והלילות? חביב הקסם

A lost angel

New member
וואו. פשוט וואו.

כאילו, אני כותבת הודעה רצינית. ר-צ-י-נ-י-ת. ואתה.. וואו. פשוט וואו.

נוGה

New member
אורחת של חושך

למה כ'כ מפחיד בחושך? בחושך כל העצמים הופכחים לבלתי מוכרים,והגוף מגיב בהתאם ע"י אינסטינקט הגנה,שבא לידי ביטוי בתחושת הפחד. אם היינו מכירים היטב את הסביבה בלילה (גם כשמדובר בעצמים שמאוד מוכרים לנו ביום,בלילה אנו נותנים להם דימויים אחרים,ולכן אנו מגיבים בפחד) לא היינו כלל פוחדים. לילה טוב

angela12

New member
הכל מפחיד בחושך כי

אנחנו לא יכולים לראות כמו שאנחנו רואים באור יום ויש דברים שיכולים להסתתר בחושך הזה, מה שאנחנו לא יכולים לראות, ואנחנו מפחדים יותר בחושך

nevermind

New member
מפחיד בחושך

גם בגלל שבחושך וקור עצמים מתכווצים ואז יש את הקולות של הכיווץ שיכולים ממש להבהיל. למשל אני תמיד נבהלת מהמנורה שלי כי היא מתכתית אז הקולות של הכיווץ ממש נשמעים כמו נקישות על המתכת...

למעלה