בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo13.gif

התעוררתי היום מוקדם, כבר ב-07:00 ולא חשתי שום עייפות (למרות שהלכתי לישון בשעה 02:00). זה היה מאד מפתיע לגלות את זה!

בוקר אור לחיות ולכולם קמתי..

מאוד מוקדם בחמש בבוקר התארחה אצלי חברה היינו במסיבה,רקדנו השתוללנו היה כייף בסיום הערב שמתי לב שנגנב,או אבד הפלאפון נייד שלי. קצת העכיר את האוירה אך להפתעתי קמתי הבוקר ברור חפשתי את הנייד הפלא ופלא דבר ראשון באתי לקרא מה שלום החברים שלי כאן,שמחתי לקרא את אשר כתב עיני נזכרתי באמת במסיבה של אתמול.כוונתי היא שחשה משהו עובר לי בתפיסה,בחשיבה,לא יודעת מה אבל אני לא לוקחת את הדברים כמו ליפני מספר חודשים וטוב לי עם זה. טוב לא האריך במילים בוקר של כייףףףףף כדברי המטפלת שלי מירבאור נשימות עמוקות,שמה לי דיסק של הבן שלי קיצבי ויאלללה חברים למיטבח,לסירים. טוב פססדררררררר חחחחחחחחח שחייכו נשמות החיים יפים וקצרים ממני באהבה והוקרה רבה אליכם חברה אמיתיתתת.

מתוקה הבן שלי הקליט את עצמו..

בכל מיני שירים ים תיכוני, אלביס ועוד. יודעת ככה קצב לנענע חחחחחחחחח מחייכת. המשך יום נעיםםםםםם. לחיותתתת ממוש בא לי לעלות להר גבוהה ולצעוקקק טוב ליייייייייי. תאמיני לי לא השתנה אצלי כלום אני באותה קלחת אבל יודעת הרגשת הקלה כזו לא לא יודעת להסביר. שבת הכי הכי מקסימה לך ולכולם אוהבת אתכם תודה שאתם קימים. חיבוק ענק חברה אמיתיתתת.

meravor

New member
חברה אמיתית../images/Emo45.gif

שמחה שטוב לך... מקווה שתצליחי לשמור על זה... זה תלוי רק בך... החיים הם עליות וירידות... גם כשאנחנו בירידות, חשוב לקחת את הדברים בפרופורציה... שולחת לך
ואגב... את יכולה לצעוק שטוב לך... זה מגיע לך!!! תהיה לך שבת קסומה!!!

למעלה