בוקר טוב כולם אומרים אז למה שאני לא? טוב נראה אני הולכת לישון עכשיו אופ עוד מעט בית ספר...
M mhe New member 24/8/01 #1 בוקר טוב ../images/Emo13.gif כולם אומרים אז למה שאני לא? טוב נראה אני הולכת לישון עכשיו אופ עוד מעט בית ספר...
בוקר טוב ../images/Emo13.gif כולם אומרים אז למה שאני לא? טוב נראה אני הולכת לישון עכשיו אופ עוד מעט בית ספר...
ק קרן^ New member 24/8/01 #2 חחח מתוקה, בוקר אור... בשבילי בוקר כי קמתי מאוחררררררררררר היום ועוד האיש שלי (לא אוהבת להשתמש במילה בעלי) תפס לי את המחשב עד עכשיו...... אז בוקר אור קרן
חחח מתוקה, בוקר אור... בשבילי בוקר כי קמתי מאוחררררררררררר היום ועוד האיש שלי (לא אוהבת להשתמש במילה בעלי) תפס לי את המחשב עד עכשיו...... אז בוקר אור קרן
פ פלג^ר New member 24/8/01 #3 ערב טוב לילדה היפה שלי.ממי אל תשכחי חגים באים עלינו לטובת.שכחת לענות לשאלה.אוהבת מו*
ק קרן^ New member 24/8/01 #4 מונשרי. יפה שלי. מה הייתה השאלה? ../images/Emo12.gif מתה עלייך, התגעגעתי... אפשר להתקשר בשבת?
ק קרן^ New member 24/8/01 #5 אה.. סלחיה מוניק. טעיתי, לא שמתי ../images/Emo23.gif אירייז אנד ריווינד erase & rewined (?)
פ פלג^ר New member 24/8/01 #6 את פשוט גדולה.רוצה שיעורים פרטיים? קרנינה את לא מפסיקה להפתיע.. בחורה מאתגרת...מוני
ק קרן^ New member 25/8/01 #7 מוניק..... הייתה אצלי חברה וידיד... אני נרדמתי והם נעלמו... חחחחח אני לא מעיזה להתקשר עכשיו, נראה לי שאלך לישון. את עוד פה?
מוניק..... הייתה אצלי חברה וידיד... אני נרדמתי והם נעלמו... חחחחח אני לא מעיזה להתקשר עכשיו, נראה לי שאלך לישון. את עוד פה?