בוקר טוב

גלי®

New member
אצלי , כמה ניגובים של "פוליויקס"

בריח סחלב (כן-כן, הנוזל ההוא לרצפה) על הפלדלת , ואיך שהבת שלי נכנסת הביתה , היא שואלת "ניקית כל היום , נכון ?" <גלי - שלא מאמינה כמה נמוך היא מסוגלת לרדת ...
>

גלי®

New member
אני בעד שעמום ... שעמום זה טוב !!!

לא רוצה חיים מלאי הרפתקאות ועניין ... תנו לי פינה קטנה ומוגנת , לפהק את עצמי למוות מרוב שעמום... שלאינדיאנה ג´ונס יהיה מעניין בחיים - אני מסתפקת ב"רגוע" ...

AYELET1

New member
רגוע, משעמם, אפרורי ../images/Emo45.gif

מצטרפת... "אין לי רגע דל או סקנדל או פסטיבל"

לא מתחתנת איתך גלי וזה סופי

וגם את איילת ירדת לי ככה מרשימת המועמדות הפוטנצאליות. לא רוצה פינה קטנה ומוגנת לא רוצה לפנק את עצמי למוות מרוב שעמום. אינדיאנה ג´ונס(השחקן) דווקא נראה לי יותר מתאים אם לא נצא ישר לחפש את התיבה האבודה. אני חייבת להזריק אקשן. מסניפה התרגשויות (גם קטנות, אבל גם אותן ראוי לכבד) מריחה תנועתיות ותזוזה מגלגלת חלומות סוערים חייבת את השינוי ואת הריגוש ואת התנועה . פעם אמר לי בן זוגי לחיים,שהוא בכלל היה אמור להיות פסל יווני של שלווה סטואית, שאיתי לא קל לחיות(מה הוא אומר? מאיפה הוא גילה את זה?) אבל - כמו שאמרה רבקה מיכאלי- "אין לו (איתי) רגע דל" וכמו כל מיני אמירות שלו מעצבנות -הוא צודק. תגידי, אינדיאנה ג´ונס פנוי?

AYELET1

New member
איפה יש פינה מוגנת גם אם מתים מרוב

רצון לכך?
פה בארץ כוונתי... מישהו בכלל יודע מה זה?
אלו סתם פינטוזים מסוג "הדשא של השכן ירוק יותר" וכמה היינו רוצים לנוח על הדשא הזה... אז אני נכנסתת שוב לרשימת המועמדים לחתונה?

גלי®

New member
מתנת אירוסין קטנה ...

תהנו ...
אגב : אמרתי שלא מתאים לי להיות אינדיאנה ג´ונס , לא שלא מתאים לי להנשא לאחד/אחת כזה ... אבל , אם את לא רוצה , אז אני אשב בצד ואבכה ... <גלי - מנסה לרכוש לעצמה גינונים פולניים >

גלי®

New member
יקירתי הנעלבת התמידית ( ../images/Emo8.gif ),

מנסיון עם חמותי (תודה לאל "לשעבר" כבר די הרבה שנים ), ברכת "בוקר טוב" שנאמרה שלא באינטונציה המתאימה , עלולה להעליב את ה"תפוצה" שלך .... (מצד שני , כש"אתן" לא רוצות להבין רמז , אפשר לסגור את כל האורות בבית , ללבוש פיג´מה ולכבות ת´טלויזיה , ו"אתן" לא תבינו שהגיע הזמן לסגור ת´באסטה ....)

למעלה