בוקר טוב

gitcat

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

שיהיה לכולנו יום נפלא מלא אהבה וחסר משברים, בעיות וכאב. אמן

dona flor

New member
ממממממממממ...

איזה יום משעמם את מאחלת לנו
מוכנה לקחת אותו בשתי ידיים
יום מקסים לכולם

gitcat

New member
דונה יקירתי

אחרי ספטמבר הסוער והפתיחה הצולעת (תרתי משמע) של אוקטובר (נטלתיאת שרביט הרגל המונפת מיולה
) , כל מה שאני יכולה לאחל לעצמי ולסובבים אותי הוא רק ימים שקטים ומשעממים.

yalyul

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif החלמה מהירה והסקת מסקנות...

אסור ,אף פעם לעמוד בתור לגבס כי מרפי דואג שתקבלי אחד... שמרי על עצמך, מקווה שהכאבים יפחתו במהרה ותוכלי שוב לבעוט למרחקים...

yalyul

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif החלמה מהירה והסקת מסקנות...

אסור ,אף פעם לעמוד בתור לגבס כי מרפי דואג שתקבלי אחד... שמרי על עצמך, מקווה שהכאבים יפחתו במהרה ותוכלי שוב לבעוט למרחקים...

yalyul

New member
בקר לא טוב בשבילי....../images/Emo10.gif

קמתי לא לגמרי שפויה... קורה לכם? אחרי ויכוחים וכעסים על השרוך... שיצא ב- 16:00 לחזרות (מנגן בס בלהקה) רק לשעה (את החדר יסדר כשיחזור..) ב-19:00 הודיע שיתעכב...(סיפר איזה שקר) ב-21:00 הודיע שיתעכב עוד....(הודעתי שאני לא אדיוטית וחבל לשקר...) ב- 00:30 חזר הביתה, כאילו כלום... ב- 0:45 - התנחל במטבח לארוחת לילה של שרוכים- הכי קרוב שאפשר למקרר ולטוסטר. ב-01:15 - עדיין דיבר בטלפון...ביקשתי שיסיים (שעת 0) ב- 1:30 - סיים את השיחה בקר.... קמתי ב-06:30 להעיר לשעת 0 ,למרות שאני עדיין בבית בחופשת מחלה... תמונת מצב- 3 גורילות טרוטות עיניים לא רוצות לקום.. אישי שיחיה קם עם חיוך של זכיה בלוטו... כיור מלא כלים המון גרביים שצריך למיין לזוגות החדרים של הגורילות הפוכים לגמרי מלא שערות של החתולה והכלב בכל מקום הקישור של איילת למסכנה שאבא שלה קורע אותה צריך עוד משהו כדי להרגיש רע? איך שכחתי לציין - פעילות הורמונאלית חודשית מוגברת... זהו מיציתי. הולכת לשטוף מעצמי את כל הרפש הזה במקלחת טובה לא עושה כלום בבית מודיעה לכולם שהיום אני בחופש!

dona flor

New member
קחי לך יום חופש

הרי הכל יחכה לך במקום... הכלים לא יזוזו לבד ולך מגיעה להתנתק בכל זאות מאחלת לך יום טוב!

אתיר

New member
אני בעד יום חופש, אבל למה רק אחד

מה יקרה אם לא עשי כלום, וכשכל השרוכים יחזרו יעשו משהו מועיל (חס וחלילה)?????

yalyul

New member
אחרי נביחות הבוקר שלי../images/Emo107.gif

אם את נותנת לי פתק אני לוקחת יומיים
אני בטוחה שכולם יחזרו "נשמות טובות" לא מתעסקים אצלי עם אמא בקריז וסופסוף אוכל לשמוע את המשפט המיוחל... "צריכה עזרה במשהו?" - כן כי כולם עיוורים אצלי כל 3 השרוכים יכולים לראות ההרי זוהמה ובלאגן ובכל זאת לשאול בשקט בשקט (כדי לא להעיר את המפלצת שבי...
) מה לעשות עכשיו? ואז אני מסדרת סידור עבודה מקפידה לחלק הוגן את המטלות הציבוריות וכששולחים אותי לישון...אני נשארת לפקח ככה אני רעה כשמרגיזים אותי. וכשהסדר מונח על כנו והכל מתקרר אצלי ובלי לשים לב פתאום יוצאת לי נחמדות ואמהות נוטפת הזאבים מתחילים הכל מהתחלה...מריבות,בלאגן וכו´... טעות לעולם חוזר...

AYELET1

New member
אהבתי את התיאור! ../images/Emo13.gif

מה עם הרגל? פיספסתי משהו (סליחה-סליחה-סליחה!) שברת??? מתי? איך?

gitcat

New member
אז ככה......

מרוב שקינאתי ביולה על ההתפנקות והחופשה אתמול דרסתי מלגזה בעבודה וקרעתי גיד בקרסול. למזלי זה לא שבר אבל הכאבים בלתי נסבלים בעליל. הרופא שמח לבשר לי שאני צריכה לשכב שבועיים עם רגל חבושה במין סד כזה ומורמת. בעלי דוקא די שמח על הפוזה אבל לדאבונו אני כבר מהבוקר מדדה בעבודה על רגל אחת. אחרי עוד שבוע אימונים אני אהיה אלופת הקלאס של השכונה. בקיצור פטורים ופינוקים לא קיבלתי. אימצתי את ההמלצה של יולה לא לחשוק בגבסים של אחרים. תודה על ההתענינות איילת. מקווה שהבת מרגישה כבר יותר טוב.

AYELET1

New member
ודם כל, מה עם המלגזה? ../images/Emo8.gif

וחוץ מזה נשמע מצמרר... ומה אם חשש לנזק לרגל כתוצאה מאימונים לאליפות הקלאס השכונתית?... שווה את זה??? תודה גם לך. הבת אכן מרגישה טוב יותר ומתכננת מחר כבר להגיע לביה"ס (לא שהיא כל כך חרוצה כמוך
אבל יש איזה פרוייקט כלשהו...)

אמא1

New member
אני לא מאמינה../images/Emo8.gif

אישך שיחיה קם עם חיוך של זכיה בלוטו כשהיו כלים בכיור, בלי שיקח מיד את התרופה (בכל יד וינדולין)?

vered4

New member
כולם יודעים חוץ ממני

מה זה וינדולין? זה חור רציני בהשכלה?

yalyul

New member
ממש לא..../images/Emo151.gif

וינדולין הוא הנוזל הכחול במתז- לניקוי חלונות.... כמה טיפות מזה לפני שהוא נכנס הביתה... ועושה רושם שבילית כל היום על הברכיים בקירצוף ומירוק נוסח סינדרלה 2000 ועכשיו ברצינות...פשוט חומר לחלונות שמאוד אהוב על אישי היקר.

למעלה