בוקר טוב בתי נותחה אתמול בערב. הכל בסדר , ותודה לכל המתעניינים
A AYELET1 New member 29/9/02 #1 בוקר טוב ../images/Emo13.gif בתי נותחה אתמול בערב. הכל בסדר , ותודה לכל המתעניינים
G gitcat New member 29/9/02 #2 שבוע טוב לכולם איך היא התאוששה, איילת? מתי היא חוזרת הביתה? בטח לא קל היה לך לעבור סוף שבוע כזה. העיקר שהכל עבר בשלום ושהיא תתאושש מהר. שבוע נפלא לכולם זהר
שבוע טוב לכולם איך היא התאוששה, איילת? מתי היא חוזרת הביתה? בטח לא קל היה לך לעבור סוף שבוע כזה. העיקר שהכל עבר בשלום ושהיא תתאושש מהר. שבוע נפלא לכולם זהר
ג גלי® New member 29/9/02 #8 יופי ! בקרוב היא תוכל לחזור לאיתנה ולהציק לך שוב.... תודי שהתגעגעת לזה ...
A AYELET1 New member 30/9/02 #10 תודה לכולכם ../images/Emo140.gif וכן, מאד משמח אותי להיכנס ולקרא את ההתייחסות!! היום הרגשת הבת טובה הרבה יותר . בבוקר בקושי ירדה מהמיטה , בערב כבר היה הרבה יתר טוב. וגלי , אני מחכה בקוצר רוח להצקותיה מה שאומר שהכל יחסי
תודה לכולכם ../images/Emo140.gif וכן, מאד משמח אותי להיכנס ולקרא את ההתייחסות!! היום הרגשת הבת טובה הרבה יותר . בבוקר בקושי ירדה מהמיטה , בערב כבר היה הרבה יתר טוב. וגלי , אני מחכה בקוצר רוח להצקותיה מה שאומר שהכל יחסי