בוקר טוב יאללה עוד מעט קפה ואז תחרות טיסנים שבת שלום לכולם שרון
R rubber duck New member 23/10/09 #1 בוקר טוב ../images/Emo13.gif יאללה עוד מעט קפה ואז תחרות טיסנים שבת שלום לכולם שרון
R rubber duckit New member 23/10/09 #2 בוקר טוב ../images/Emo140.gif המטבח כבר מסודר, עוד מעט נקח את הילדודס לגן ואח"כ ליום פינוק אצל הספרית. שיהיה יום טוב ושבת שלום נורית
בוקר טוב ../images/Emo140.gif המטבח כבר מסודר, עוד מעט נקח את הילדודס לגן ואח"כ ליום פינוק אצל הספרית. שיהיה יום טוב ושבת שלום נורית
מ מימי יש רק אחת New member 23/10/09 #3 ../images/Emo96.gif בוקר טוב המתבגרת כבר הגיע לבית הספר . החיילת עדיין ישנה . הכלבה אחרי טיול בוקר . אני שותה קפה ותיכף יוצאת לעבודה . בוקר נפלא ויום משובח .
../images/Emo96.gif בוקר טוב המתבגרת כבר הגיע לבית הספר . החיילת עדיין ישנה . הכלבה אחרי טיול בוקר . אני שותה קפה ותיכף יוצאת לעבודה . בוקר נפלא ויום משובח .
ר רוני ודי New member 23/10/09 #4 צהריים טובים ../images/Emo42.gif אני קמתי, שלחתי את הילדים לבית ספר וחזרתי לנוח ולסיים ספר "עוד אהבה אחת" - חביב ולא מעבר. עכשיו בישולים והכנות לשבת.
צהריים טובים ../images/Emo42.gif אני קמתי, שלחתי את הילדים לבית ספר וחזרתי לנוח ולסיים ספר "עוד אהבה אחת" - חביב ולא מעבר. עכשיו בישולים והכנות לשבת.