בוקר טוב!

Blueberry Kiss

New member
בוקר טוב! ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

שיהיה יום מעולה! נשיקות לאפרוחון באולטראסאונד שלי

ufo11

New member
בוקר טוב לכולם:)מה שלומכם היום?

שיהיה לכולם יום מקסים:) נשיקות למותק שלי:)

Blueberry Kiss

New member
אני כבר כמה שבועות משכימה קום ככה

איזה כיף
הכי אוהבת את הבוקר, כשעוד לא חם, ואף אחד עוד לא התעורר...

ufo11

New member
אל תדאגי:) כשנתחתן אני אאלץ

"להרוס" לך את ההנאה, כי אני אצטרך לקום מוקדם מכיון שאני אעבוד בחברה (בשאיפה...להיות יו"ר?מנכ"ל? עזבו...אל תתיחסו) ואז אנחנו נתעורר ביחד לפני כולם...:))) נשיקות למותק:)

Blueberry Kiss

New member
עדין.. לא נראה לי שתתעורר בשש בבוקר

חומד
אבל זה יתן לי קצת זמן להכין לך ארוחת בוקר ולהגיש לך למיטה
(מי אמר תפוז-סי?)

ufo11

New member
טוב נו...אולי לא בשש...

שש וחצי בסדר? תזכרי את זה אחרי שנתחתן... זה רשום בשחור על גבי כחול ולבן בפורום! אני אכנס לארכיון ואחפש:) אוחחחח...

Blueberry Kiss

New member
חחחח... קודם תזכור שהבטחת להתחתן

איפה הטבעת, אה? רק דיבורים אצלך

ufo11

New member
את יודעת:) קודם כל צריך לתכנן:)

רק אחרי זה לבצע:) "הוצאה מן הכוח אל הפועל" :))))

בוקר טוב לכולם...../images/Emo42.gif

מה שלומכם? איך עברה השבת? עוד מעט אני צריכה להחזיר את אליקו למעון. אז שיהיה לכולנו יום טוב ושבוע מצוין

Blueberry Kiss

New member
אגב, חיים...מה לך ולשישים פלוס?

יש לך כמעט עוד עשור עד שתגיע לשם... כנראה שהדירשה לניהול שם ממש גבוהה אם אתה תופס תור 8 שנים מראש, הא?

חייםלוי

Member
מנהל
כן. היה לחץ קבוצתי ../images/Emo6.gif

עשיתי ביביסיטר לפורום בזמן שהמנהלת היתה בחופשה ואז רצו שאשאר.

ufo11

New member
אתה לא למדת עדיין שלא נכנעים

ללחץ קבוצתי/חברתי? נו נו נו חיים:))) סתם...הכל בצחוק וברוח טובה:)

ufo11

New member
אתה יודע מה?

נשמע רעיון טוב:) ככה באמת לא אצטרך לחפש:)

qt1

New member
סיגל מה שלום אליקו../images/Emo35.gif איך היהב../images/Emo82.gif

אני מבינה שהוא היה בחופשה, אם תוכלי לשתף אותנו , אני מאוד אשמח
מתארת לעצמי שלא קל להיפרד ממנו שוב ושוב, איך הוא במקום שהוא נמצא בו כעת? טוב לו? הוא מסתדר? איך אדיר? מה קורה עם הבדיקות? איך את???
שלך...

qt1

New member
תשובתה של סיגל../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כן הבאתי את אליקו לשישי שבת כדי לחגוג לו יום הולדת מוקדמת, ביום רביעי ימלאו לו 21 . זה באמת לא קל להיפרד ממנו שוב ושוב, גם שאני באה לבקר אותו קשה לי ללכת ולא לקחת אותו איתי, מה שהכי חשוב שטוב לו שם והוא מסתדר. אדיר בסדר קצת שובב בזמן האחרון מחכה כבר לבית ספר, הבדיקות ממשיכות מקווה שנשמע בשורות טובות, יש חשש שגם לאדיר יש אפילפסיה מכיוון שהוא התחיל עם התקפים קטנים וזה גם קורה לו באמצע הלילה. אני ברוך השם בסדר כרגיל מחפשת עבודה מקווה שאמצא כמה שיותר מהר. ואיך את? מה חדש?

qt1

New member
סיג, אני מתארת לעצמי שזה קשה../images/Emo10.gif

פרידות הן דבר שאני לא טובה בו באופן אישי, לא יודעת איך את , לפי הדברים שאת כותבת אני מבינה שלא קל לך להיפרד מאלי שוב ושוב אבל את לפחות יודעת כמו שכתבת שאת משאירה אותו בידיים טובות ושזה לטובתו בסופו של דבר. חבל לי לקרוא שגם אדיר סובל מהתקפים קטנים ואני מקווה שאולי יצליחו לעצור את ההתקפים בשלב הזה , אולי הם לא יתפתחו להתקפים גדולים, אני בטוחה שכל עוד את בשטח,הוא יטול את הכדורים בזמן, כך שלפחות במובן הזה אני יודעת שהוא בידיים אוהבות ואחראיות
כבר עשו לו EEG ,MRI ? מה עם הבדיקות שהייתם אמורים לעשות לחו"ל בקשר לגנטיקה? קורה עם זה משהו? בהצלחה במציאת עבודה
הבן שלי נמצא ביומהפוך,מחר יהיה לי יומהפוך בטח הוא יהיה ער גם כל הלילה וגם כל היום מחר
יש לי MRI בשבוע הבא ב 03.00 שעה מטורפת לגמרי, אבל זה מה יש... מחקתי את שורת הנושא שלך ,הסבר במסר או במייל, מקווה שאת לא כועסת או נעלבת, זה ממש לא משהו רע שכתבת
לילה טוב,

למעלה