בוקר טוב

soofgania

New member
בוקר טוב../images/Emo127.gif

טיפול שיניים מרוקאי בא לאשתו ואומר לה: "מציצות זה טוב לשיניים" "מה טוב בזה?"שאלה האשה "אם לא תמצצי לי אני אשבור לך את השיניים" . הכל אחלה בחור אחד גומר לחברתו על הפנים. הבחורה: יש משהו לנגב? הגבר: יש חומוס במקרר. שאלה: מהו המזל הכי מבאס? תשובה: בתולה... כי אחרי הפעם הראשונה נגמר המזל
וזו בדיחה בשבילך<זה שנכנס אליי לבלוג בניק ערס ולא גילה לי מי הוא>
ערס נכנס לבר, מדוכא. הולך לשולחן ומבקש מהברמן וויסקי.. הברמן שואל "מה קרה?", האיש עונה "אין, אני לא מצליח עם בחורות. אני לא יודע להתחיל איתן, וזה הורס הכל". הברמן מסתכל על אחת ואומר לאיש "הנה, אני אתן לך עצה. אתה רואה את הבחורה שיצאה מהשירותים? לך אליה, ותגיד לה שהעיניים שלה כחולות כמו הים, ושהשיניים שלה הן כמו פנינים." הולך הבחור ומדקלם לאישה את מה שהברמן אמר, האישה מאושרת ועונה "וואוו! תודה!" עם חיוך גדול על הפנים. האיש מסתכל אל הברמן ולוחש לו "נו? מה לעשות עכשיו?", הברמן עונה לו "תאלתר", אז האיש אומר לבחורה - "נו, אז מה? חירבנת, אה?"
נ.ב לא לשכוח קליק על הקובץ

soofgania

New member
מדוע הפגם תמיד אצל האחר?../images/Emo4.gif

כשהאחר מדבר על עצמו, הוא אגואיסט. כשאתה מדבר על עצמך...זה בגלל שאתה צריך לפתוח את ליבך. כשהאחר משתדל להיות נחמד, יש לו מניעים. כשאתה מתנהג כך...אתה פשוט נחמד. כשהאחר עושה משהו ללא סדר מסוים, הוא מבולגן. כשאתה עושה זאת אתה יצירתי. כשהאחר לא עושה משהו, הוא תמיד עצלן. כשאתה לא עושה משהו ... אתה מאוד עסוק. כשהאחר מדבר, הוא מרכל... כשאתה מדבר, זו ביקורת בונה. כשהאחר מחליט על משהו, הוא עקשן. כשאתה עושה זאת...יש לך אופי. כשהאחר לא אומר שלום, הוא מוג-לב. כשאתה עובר בלי לומר שלום...אתה סתם מתפזר. כשהאחר מתקדם, נתנו לו הזדמנויות. כשאתה מתקדם...זה פרי עמלך ! כשהאחר נלחם על זכויותיו, הוא עקשן. כשאתה נוהג כך...זה סימן של אישיות. כשאתה שולח מכתב כזה לחבריך, זה בגלל שאתה אוהב אותם. כשהאחר שולח...הוא חסר מעש. כשתתכוון לשפוט את האחר... העף מבט קודם לתוך עצמך... באמצעות שיפוטים קטנוניים אנחנו בעצם שופטים את עצמנו בדמות... האחר...

soofgania

New member
אוחחח חופפי../images/Emo7.gif

עד שבאת אליי לבלוג נזרקת?
זו הייתה טעות נשמה,הזורק חשב שקיללת אותי מאיפה לו לדעת שקושלדודשלך זו ברכה
חולה עליך מאמוש
קליק על הקובץ

ועעעעעעעעע מתנכלים לי כי אני פולני.

סופגי זו הכרזת מלחמה על הפולנים.. קוויני את רואה?? אמרתי לך שפולני זה האחרון בשרשרת המזון.... למה להעיף כי אמרתי מיידלה?? מה סה סה ??? ממתי מיידלה זה מילת גנאי??. מזתומרת קושלדודה שלך זו מילת גנאי ?? ממתי ?? זו ברכה עירקית אותנתית..סעממק... סופגי מ 2 הדקות שכן הספקתי לראות... את..את..את...סכנה לציבור..את..את..מפגע תבראותי... את..פצצצצצצצצצצצההההההההההההההההה. אני ..אני...רוסה..סה..סה... הגימגום זה ..זה..מאתמול..שראיתי את התנועות הסיבוביות.. שעשית בדדיים שלך....אוחחחחחחחח סופגי אחחחחחחחחחחח תני לי..תני ליייייייייי יססס יסססס יססססססססססססססססססססססס סופגי את לא חלום רטוב..את חלום מטפטף..משפריץ..נוזל... בקילוחים עצומים של הורמונים... אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סופגי תעשי לי ג'חנונים קטנים..אפליז.... אוהב אותך סופגי...את באמת משהו מיוחד... וזה בא מהלב..עמוק..עמוק בלב..... ועוד משהו מעמוק עמוק בלב.. שחיפי טפוווווווווו על הקושלדודה שלך. קפיש?

קויני טלוש רונה תפגנו נוכחות פולנית

צו השעה קורא לנו להתאחד מול החזית העירקית... רגע..אני מבולבל...אני עירקי לא? אז..אז...מה סה סה?? לא יודע...תפגינו נוכחות וזהו. קפיש?

רiנה

New member
בוקר טוב מידלה

מה אומרת פולניה לבעלה על הבוקר? "אתה תעשה לי נס ואני כבר אעשה לך שחור"

soofgania

New member
בשבילי הוא חופפי לתמיד...

הוא אמר לי "תתרגלי"....סורי עדיין לא התרגלתי ולא נראה לי שזה יקרה

רiנה

New member
בשבילך סופגי ../images/Emo8.gif

שלוש נשים, צרפתיה,איטלקיה ותימניה, יושבות בבית קפה ודנות איך כל אחת מהן אוהבת את איבר מינו של בן זוגן.. הצרפתיה אומרת:"אני אוהבת אותו כמו בגט, ארוך וחם.." האיטלקיה אומרת:,אני אוהבת אותו כמו ספגטי ארוך ודק" התימניה אומרת: "אני אוהבת אותו כמו גחנון.." שאלו הבנות, למה ג'חנון? ענתה התימניה..:, נכנס בשישי, יוצא בשבת!!!!"

syrus

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

סופגי, הצלחת להצחיק אותי עם הבדיחה על המרוקאי והחומוס

soofgania

New member
וואאוו הצלחתי להצחיק פולני../images/Emo2.gif

סיירוס ממש צחקת או רק חייכת?
זה בשבילך
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> רונה תודה
ישן אבל מקסיםםםםם
חופפי שמחה שלקחת את זה חפיףףף...עד שהצלחת לקום טרם זריחה ולהימלט מחדר שינה על קצות אצבעות ישר למחשב..

Queenati

New member
סופגי - הצלחת להצחיק כמה פולנים!

כולל אותי! וסיירוס אכן נקרע מצחוק על הבוקר מקריאת הבדיחות - אני עדה לכך! ועכשיו - בוקר נפלא לכולם
וקושילי, אני בטוחה שאתה יודע לדאוג ולהגן על עצמך...קפיש?! רק שימ/ו לב שמשה העירקי עושה שימוש במילה קפיש - שהיא בעצם....ממש, אבל ממש לא עירקית! and here i rest my case

קוויני אני לא צחקתי.אני לא פולני??

סופגי תעשי לי דיגי דיגי..אולי אני אצחק... אצלנו בעירק כדי לצחוק ,צריך לתת סקס..וזה... אז ..אז...ססופגי אני רוצה לעשות מצוות פרו ורבו איתך... את יכולה לדמיין איזה תימנים עירקים יצאו לנו.. או מצד שני..תני תמונה של שחיפי..אני אצחק לבד....

soofgania

New member
מילון חנוכה המקוצר../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

סופגניות דהיינו ציצי קפיצי
נר דהיינו שמוק
חנוכיה דהיינו אורגיה
שמש דהיינו סרסור
שמן דהיינו מסאג' חושני ומפנק אוחחחח
מכבי דהיינו מכה בי..סאדו מאזו
סביבון דהיינו שרלילה
דמי חנוכה דהיינו תשלום עבור שרותים מיוחדים...
אוחחח איזה חג אירוטי
נעשיתי רעבה פתאום מתחשק לי לטרוף משו

soofgania

New member
אופס...שכחתי עוד משו../images/Emo163.gif

נס גדול היה פה דהיינו ויאגרה

soofgania

New member
אוחח איזה מסר נפלא קיבלתי../images/Emo9.gif

לקראת יום ההולדת שלי אני עושה ספירת מלאיי של הדברים הטובים והרעים והנחמדים והשטותיים שעשיתי אני עושה את זה כל שנה אחד מהשטויות שעשיתי זה לפגוע בך על כלום ודרך כך גם בי ובבן הזוג שלי אני מתנצלת על כך ומקווה שסולחת לי תודה א'

למעלה