בוקר טוב

מכחול 77

New member
איזה התרגשות .......

יקירתי מאחל לך שתשירי כאילו אף אחד לא שומע אותך ותרקדי כאילו שאף אחד לא מביט בך תהני מותק ,תמיד טענתי שחיים רק בשביל מעט רגעי אושר קטנים

../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo25.gif

למרות שיש לי שמיעה מוסיקלית מצויינת (גנים מוסיקליים מכל הכיוונים), בקול ערב לא התברכתי ולכן מזל שדייב ישיר במקומי. לגבי הריקוד - מה לא הייתי נותנת בשביל לענטז עם דייב על הבמה!!!! אולי שוחד למרטין?? או שוקי וייס?? אוף, שיגיע כבר יום חמישי!

Den3

New member
אז זהו...

שזה כבר בעוד יומיים ו- 11 שעות אוף הזמן לא זז כאן אפשר למות

למה להתעסק בקטנות?? זה כמעט מחרתיים

אחרי שראיתי את הבמה בכתבה אתמול, נראה לי שאלך לרכוש אזיקים. דייב נוהג להעלות בחורות לבמה?

Den3

New member
כמעט... מחרתיים...

זה בכלל לא קטנות... זה נצח! לגבי לעלות לבמה, כדאי לך להתאמן אולי הוא באמת יעלה אותך לבמה... אני מציע לך מחר בערב להגיע לפארק הירקון לחזרה גנרלית... תתאמני בלהוריד את החולצה ולזרוק אותה כמה שיותר מהר רחוק ומדויק (הבמה גבוהה... ואת גם רוצה להגיע לדייב...) ואני מצידי, מבטיח לא להפריע לך בזמן האימונים... (לא נראה לי שהרעש שהמצלמה שלי עושה יפריע לך...)

../images/Emo6.gif

אין לי זמן לאימונים מיותרים - פשוט אגיע בלי חולצה ועם סולם ... יש לי בעיה אחרת - נגיד ועליתי - מותר לגעת בו? ואם כן - איפה בדיוק? וכמה? ובאיזו תדירות? אני לא רוצה לעשות פאדיחות מול 40,000 איש!! ואיך כותבים באנגלית "דייב, תעשה לי ילד!"?

Den3

New member
עכשיו אכזבת אותי לגמרי...

מזה כל השאלות קיטבג האלה? "מותר לגעת בו?" (כאילו את באמת שואלת מישהו?) "ואם כן - איפה בדיוק?" (נו, אותך אני צריך ללמד?) "וכמה? ובאיזו תדירות..." די נו שוקולדית... אני כבר שולח לך ספר איך באים ילדים לעולם וזהו...

אבל, מדובר בדייב ה-../images/Emo47.gif גאהן!!

הוא שונה משאר גברברי העולם!! מה שעובד על גבר ישראלי מצוי לא יעבוד על דייב!! חוץ מזה, לא נעים לי לעשות לו "קווץ' בגיבץ'" לפני 40,000 איש!! תודה על הספר באמת!! הוא יהיה נורא שימושי אצלי!!

למעלה