בוקר טוב כולם לקום... אפ אפ על הרגלים שיהיה לכולנו יום כיפי ומהנה...
T tairb New member 14/2/05 #1 בוקר טוב ../images/Emo124.gif כולם לקום... אפ אפ על הרגלים שיהיה לכולנו יום כיפי ומהנה...
ע עד הסוף הטוב New member 14/2/05 #2 בוקר טובב אני חולה אני היום בבית לא ישנתי כל הלילה שיהיה לכם יומטובב איילת
M Mayan And RL New member 14/2/05 #6 לולהההההההההההה אהובתייייייי../images/Emo99.gif תרגישי טוווווווףףףףףףףף
ע עד הסוף הטוב New member 14/2/05 #22 ../images/Emo85.gifתודה לכולם נשמותת../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif כיף לקבל צומי ככה סתם טוויטי את ה-מושלמתתתתתת
../images/Emo85.gifתודה לכולם נשמותת../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif כיף לקבל צומי ככה סתם טוויטי את ה-מושלמתתתתתת
א אביחי 33 New member 14/2/05 #3 בוקר טוב../images/Emo20.gif היום היו לי בדיקות בחזה.... אז אמרתי לאמא שלי שאין לי כח ללכת לביה'ס... חח בסוף לא הלכתי איזה כיףף שיהיה לכולכם יום מקסים חולה עלייך אגם אביחי
בוקר טוב../images/Emo20.gif היום היו לי בדיקות בחזה.... אז אמרתי לאמא שלי שאין לי כח ללכת לביה'ס... חח בסוף לא הלכתי איזה כיףף שיהיה לכולכם יום מקסים חולה עלייך אגם אביחי
א אביחי 33 New member 14/2/05 #7 אתמול בערב ראיתי סרט יפההה "סלולר" סרט ממש נחמד אהבתי.... כמובן שלא יותר מסיפור אהבה בלתי נשכח שזה סרט מופלאאא בפני עצמו אביחי
אתמול בערב ראיתי סרט יפההה "סלולר" סרט ממש נחמד אהבתי.... כמובן שלא יותר מסיפור אהבה בלתי נשכח שזה סרט מופלאאא בפני עצמו אביחי
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 14/2/05 #8 סלולר../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif אאהה אני זוכרת תפרסומות שהיו בטלוויזיה על זהה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 14/2/05 #4 צהריים טוובים../images/Emo99.gif איזה כיף היה לי בימאותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת איילת תרגישי טווףף המשך יום נעייםםם
צהריים טוובים../images/Emo99.gif איזה כיף היה לי בימאותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת איילת תרגישי טווףף המשך יום נעייםםם
ה ה ו ד י ה 21 New member 14/2/05 #5 צהריים מעולים לא סתם מעולים מעוליםם חחחחחחחח איזה כיףףףףףףף היה אמור להיות לי היום מבחן איזה כיףף ביטלו אותו בגללל ש.. המורה.. היתה חולההההה יששששש (איזה רע לא יפה) יום נעים לכולם איילת מאמי תרגישי טובוש..
צהריים מעולים לא סתם מעולים מעוליםם חחחחחחחח איזה כיףףףףףףף היה אמור להיות לי היום מבחן איזה כיףף ביטלו אותו בגללל ש.. המורה.. היתה חולההההה יששששש (איזה רע לא יפה) יום נעים לכולם איילת מאמי תרגישי טובוש..
C CaMi המושלמת New member 14/2/05 #10 ../images/Emo86.gifצהריים מושלמיםםם../images/Emo70.gif גם היום יום האהבה וגם מיי מומולדת גם השתחררנו בערך לפני שעתיים..אז היה לי רק בוחן בספרות שהיה קל מאוד אנגלית וספורט אנחנו גם יוצאים בקרוב(אני חושבת )לסיור לימודי בת"א..נהיה באיזה הצגה שכחתי איך קוראים לה וסתם נסייר שםםםם.. וזהו.. המשך יום נעים
../images/Emo86.gifצהריים מושלמיםםם../images/Emo70.gif גם היום יום האהבה וגם מיי מומולדת גם השתחררנו בערך לפני שעתיים..אז היה לי רק בוחן בספרות שהיה קל מאוד אנגלית וספורט אנחנו גם יוצאים בקרוב(אני חושבת )לסיור לימודי בת"א..נהיה באיזה הצגה שכחתי איך קוראים לה וסתם נסייר שםםםם.. וזהו.. המשך יום נעים
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 14/2/05 #11 אהה נכון יום אהבה שמח לכםם../images/Emo23.gif שרווניי איך קוראים להצצגה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 14/2/05 #13 חחחח טוף.. חשבתי שאני מכירה../images/Emo12.gif (או שאני מכירה ואני לא זוכרת )
C CaMi המושלמת New member 14/2/05 #14 ../images/Emo86.gifאופס בטעות לחצתי על אנטר.. ההצגה..רגעעעע.. שלמה המלך ושלמי הסנדלר- זה יהיה בתאטרון הבימה
../images/Emo86.gifאופס בטעות לחצתי על אנטר.. ההצגה..רגעעעע.. שלמה המלך ושלמי הסנדלר- זה יהיה בתאטרון הבימה