בוקר טוב

החורזת**

New member
בוקר טוב ../images/Emo121.gif

איזה מזג אוויר זוועתי פה. מאתמול רוחות חזקות וסופות חול נוראיות. בחצר שלנו נשבר עץ האיזדרכת מהרוח. וצופים שגל החום ימשך עד יום רביעי הבא.
טוב אז בגדי ים כבר הכנתם? לפחות נהנה בים. שיהיה יום טוב וסופ"ש מהנה

בוקר טוב ../images/Emo24.gif

לילה קשה עבר עלי....הצילוווווווווווו
אולי ישנתי שעה....הרגשתי נורא!!! עכשיו בעבודה (אין ברירה) קצת יותר טוב.... לגבי מזג האויר....אצלנו כאן בזה הרגע, גשם זלעפות......מלא אבק! מלא איכסה באויר....שלא לדבר על האוטו שנצבע מחדש בצבע דוחה (לא שקודם היה יותר טוב). בגד ים עוד קצת מוקדם בשבילו.......הים נראה לי עדיין קפואאאאא וגם אין ממש
ויש רוח כך שזה לא שילוב הכי נחמד שבעולם....גשם, רוח ועננים בים
. מאחלת לכולנו יום נחמד, מוצלח, בשורות טובות ושיעבור מהר מהר מהררררררררררררררררר
מקסי

שנהביי

New member
בוקר טוף גם ממני../images/Emo70.gif

היה נדמה לי ששמעתי קודם רעמים, אבל בחיי חשבתי שאני מדמיינת
ובכל מקרה, שיהיה יום נעים לכולם!

שנהביי

New member
שלחי לי כתובת אימייל ואשמח לשלוח לך!

בן זוגי היקר לא מסכים להעלות את התמונות לנט. ואני מכבדת זאת!
בכל מקרה היא מהממת
כמובן שאני לא אובייקטיבית אבל היא פשוט מהממת
וכבר בת 7 חודשים

שלחתי לך מסר.....

ולרגע לא היה לי ספק שהיא לא כזאת! איך שהזמן רץץץץץץץץץ.....

שנהביי

New member
אני כאן ושם

ומאז שהועפתי ללא כל הודעה או התרעה ממקום מסויים , את לא יכולה לראות אותי

eden74

New member
צהרים טובים../images/Emo193.gif

צהרים טובים לכולנו איך את מרגישה? אני מקווה שבסדר ושיום העבודה עובר ומהר. .. בכל זאת אני לא עובדת . אני בבית מכמה סיבות. כל יום אני מוצאת מה לעשות, יש לי גם שני ילדים , אמנם הם בגן ובבי"ס(כיתהא). היום הייתי במטבח , לקח לי הרבה זמן , הכנתי הרבה דברים. מריחים לא??????

יפעת*

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

גם כאן אפרורי ולא נעים, ואני מרגישה פיכס בכלל מחר ישבר השרב לפי מה ששמעתי אבל אין ספק שהקיץ התחיל. מקווה שיהיה לכולם סופ"ש נעים וקריר

eden74

New member
../images/Emo24.gifבוקר מצויין לכולנו

אני מהבוקר במטבח , יש לי אורחים לשבת, רק רציתי להכנס לראות בפורום בישולים מתכון אחד, אז נסחפתי גם לפה. בקיצור שיהיה לכולנו אחלה של יום ביי ..

למעלה