בוקר טוב!

GoOni

New member
תודה../images/Emo9.gif אבל אני מרגישה בסדר.../images/Emo118.gif

זה סתם שיש לי סינוסיטיז או וואטאבר איט איז ופעם ב- ממש כואב לי צד אחד של הפרצוף. אבל זה לא נורא, כייף להשאר בבית בגלל זה^^

PopPy

New member
בריאה לחלוטין,

אבל חזרתי עכשיו ממתכונת במתמט'. נזכרתי ללמוד בארבע לפנות בוקר ולמדתי כמה נושאים בפעם הראשונה כי לא ממש טרחתי להופיע לשיעורים השנה. בסוף ניגשתי, הלך בסדר. כמובן שלא היה לי מספיק זמן, אם היה לי עוד רבע שעה הייתי מסיימת כמה דברים שלא הספקתי. אני ממש צריכה לעשות אבחון ולהוציא הערכת זמן, לוקח לי שעות לחשוב אפילו על התרגילים הכי פשוטים במתמט'.
|דיסקלקולית לא מאובחנת| לפי החישוב שלי קבלתי במתכונת בין 84 ל-99.
(זה תלוי במצברוח של המורה ובשיטת הניקוד שלה - כמה נקודות היא מורידה על תחום הצבה, אם היא נותנת ניקוד חלקי על דרך וכו'). אני מניחה שזה ייגמר ב90-95 בערך, אם זה פחות זה כבר *ממש* משפיל ואם זה יותר - בכיף..

As I Am

New member
פיזית? נפשית? מנטאלית? ../images/Emo103.gif

תרגישי טוב, ילדה.

GoOni

New member
פיזית בעיקר,../images/Emo118.gif

אבל גם נפשית אם כבר שאלת. תודה

Gizmo16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עץ בינארי../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

De-Panther

New member
אני שונא את החומר..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שלומדים השנה
כזה משעמם ומגעיל וסתם התעסקות אני השתמשתי ברשימות כבר בכיתה י' ארג... והעצים זה סתם דבר מעצבן...

Gizmo16

New member
אתה קורא לזה מודלים?../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

רשימה ועץ ומחסנית ותור למדנו כבר
כחלק מעיצוב תוכנה

Gizmo16

New member
כולנו חולים, גוני../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

את שוכחת עם מי את מדברת

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הומ בואו נראה

אני מתה, כל השרירים שלי כואבים,מלאה בחול , לא ישנתי יותר מדי בלילה, וחטפתי מכה רצינית בראש. אבל המצברוח שלי בהחלט נהדר!!!!! ( אה ואם תקראו לי שמונה בטעות, אז אני אענה לכם. 0_0)

אני חולה

סתם אבל אןףףףףנהלבףנלמבףלנמבהףלנמב כן נימס לי. שיו, יש לנו כיתה שקטנית (שתקנית... לא יודע מה קורה פה עם השורשים
) מחר יש מתכונת במתמתיקה, ומחרתיים צריך למצוא מחזזההההה כלומר מונולוג/דיאלוג. ומתי תעודות? עוד שבוע, תודה ששאלתם! -- קראתי יותר מידי חנוך לווין. אני קורא שתיים סימולטנית! פריקינג הל.

Miss Tomato

New member
אני חצי חולה. ../images/Emo4.gif

שלשום היה לי כאבי ראש, כאבי גב, לחץ בחזה, כאב לי הפרק של כף היד, החלק הקדמי של השוק השמאלי, היתה לי נזלת, התעטשתי, ובנוסף לכול, הצלחתי גם איכשהו לגרום לאחת מהאצבעות ברגליית שלי להיתפס.

למעלה