בוקר טוב

עמליה3

New member
בוקר טוב../images/Emo113.gif

חיכינו לשלג והוא לא בא,רק רוח וקור חודר עצמות. אך לא ויתרתי שמתי כפפות,חבשתי כובע חם,מעיל טוב ויצאתי לצעוד . כמה טוב! מאחלת לכולכם בוקר נעים מי בין השמיכות, מי ליד התנור ומי שיכול לצאת החוצה. אני החלטתי לא לקחת סיכון ולא להכנס לבריכה אלה ללכת לשעור התעמלות ולחזור הביתה למיזטג. מצרפת לכם כברכת בוקר שיר בגן טרופי.

אנפה2

New member
בוקר טוב עמליה, בוקר טוב

כולם, אבל....בינתיים אני רואה שרק את ואני והרוח............ שיהיה לכם יום שמח ונדיב.

בוקר טוב וצח

נכון אין שלג,אבל קר. תמיד בחורף קר מישומה. גן הטרופי מזכיר את הגעגוע לשרב.

yaely2

New member
מנהל
בוקר לעמליה, אנפה ויצחק וכל החברים

בוקר טוב,
למרות שאני אלרגית לצעידה יצאתי. כשהילדים שלי היו קטנים הייתה לי מלחמה להכניס אותם לאמבטיה. המון פיתויים המון הבטחות עד שראיתי אותם בפנים המים. מלחמה קשה יותר הייתה לי להוציא אותם. הם יכלו להיות במים שעות, לשחק ולהשתולל סרבו בתוקף לפנות את השטח. לא הבנתי איך אפשר. לשנוא להיכנס ולסרב לצאת. הנה היום זה קורה לי. שונאת לצעוד ונהנית אחר כך. יום נעים לכם חברים שלי, מקווה להתראות בקרוב. לו היה אלוהים נותן לכם את מה שאני מאחלת לכם, הייתם מסודרים מכל הבחינות. אדזה חמודה. נתת חשק לשאר הפורומיסטים. שלחו לי מסרים עם בקשה שגם הם רוצים נתח בלוטו, אז עשיתי בקשה קבוצתית בשלושה העתקים ואני מקווה שהתוצאות תשפענה על ארנקך בקרוב. כל טוב וכתבו, מה שכולנו נכתוב יותר, כולנו נהנה יותר.

sitvaniyot

New member
אהלן חברים וחברות, מה נשמע?

יעלי, אכן ז'קלין קנדי-אונסיס היתה אישה חכמה. בזכות היחוס, החינוך והכסף (פרצוף לא ממש היה לה, אבל היא השתמשה בו נכון) היא השיגה לעצמה שני בעלים שכולנו רק חלמנו עליהם. היא צודקת ברישא של משפטה שאף פעם אין יותר מדי חברים, אבל טועה בגדול בנושא הקילוגרמים. לו הייתי צריכה לעבור את המחלה עם פחות ק"ג ממה שהיו עלי, מצבי היה הרבה יותר גרוע. כי במחלה מורידים גם כן. יש גבול למה שהגוף יכול לספוג. לכן צריך להזהר מאד מאד בדיאטות ולא לרדת יותר מדי. בואו נניח, גובה ממוצע של בני דורינו 1.67מ. משקל מומלץ לצורכי היופי הוא 57 ק"ג. (10 פחות ממספר הס"מ). עכשיו קחו מחלה, שלשול קשה, למשל, לא צריכה להיות מחלה חריפה. מאבדים 3 ק"ג ב2-3 ימים. מה נשאר? 54 ק"ג. בקיצור אנורקסיה. ולמה אני מזהירה מיותר מדי דיאטה? כי יש לי חברה, שעובדת באחת מקופות החולים ושם הצטרפה לקב' דיאטה. בחצי שנה האחרונה, היא ממש נמסה לנגד עיננו, אפילו בצעירותה לפני הלידות לא היתה כל כך גבעולית. זה אולי יפה, אבל אם חס וחלילה תחלה, לגוף פשוט לא נותרו רזרבות ומזה צריך מאד להזהר!!!

erika6

New member
צהרים טובים../images/Emo108.gif

מאתמול המחשב קפא למוות עד היום יותר נכון עד לפני כמה דקות. זו פעם שלישית שהטכנאי מהכבלים מבקר בביתי. שאלתי אותו שאולי כדאי לעשות מנוי - להזמנת טכנאי, וגם שאלתי מה יכול להיות הקלקול הבא כדי שאוכל לידע את איש השרות. המרגיז שבדבר שצריכים לחכות להם. אז אני פה אתכם שוב עד להודעה חדשה. עמליה - איזה גן עדן - wow סיתווניות - עדיף עודף משקל סביר מאשר חוסר נסיוני כשהייתי חולה לא יכולתי לאכול או יותר נכון אכלתי מעט וגם זה לא ברצון רב, נשרו ממני כמה קילו במשקל- העודפים. פעם פניתי לרופא המשפחה והתלוננתי שיש לי תיאבון והשמנתי תיאבון סימן לבריאות, קצת עודף משקל לא מזיק .הוא עצמו צעיר ושמנמן. בהוראת הרופא תמשיכי לאכול. לא עבר זמן חליתי והורדתי את העודף, עכשיו אני משמינה שוב, אקווה שלא אחלה ואמשיך להיות שמנה.

היי סיתווניות,תיקונים קטנים על מה

שכתבת,בשביל להיות חכם לא חייבים בכל הקריטוניונים של גב' קנדי,,, לא כולנו חלמנו על בעל מספר 2 ואני בטוחה שיש הרבה נשים כמוני שמתעבות את אופיו של אונסיס המגעיל, יש המון שנים מסוגה של ג'קלין שמוסונוורות מהכסף, מה שמורידים במשקל הגוף ביומיים מעלים אחר כך כפליים,להיות "גבעול"זה לא יפה, זו רק אופנה והאופנה לא בהכרח תמיד יפה, לפני שנה ירדתי 10 קילוגרמים עקב מחלה,תוך שנה 8 חודשים החזרתי את זה (64)זהו אני לא עולה יותר, ואני מאד מרוצה, אגב אני אוכלת מה שאני רוצה ולא עולה במשקל עוד,כי אני הולכת הרבה, סיתוונית,,ברוך מרפא חולים,

yaely2

New member
מנהל
צהריים טובים לבאי הפורום ../images/Emo24.gif

שלום לכם, אני שונה מכם, לי יש מלחמה מתמדת עם הקילוגרמים. משתדלת לאכול במשורה ואז מצליחה לשמור על משקל שהוא ב 12 ק"ג גבוה מהרצוי הבינוני. אין באף מקום רישום האומר שקשה להחלים בתור רזה יותר מאשר בתור שמן. ז'קלין הייתה חכמה כי הלך לה, כל אלה שהולך להם חכמים. ושו, מה זה אני מקנאה בך, אני ממש מתענה כדי לא להשמין. כל הכבוד לך שוש.

עמליה3

New member
משקל -עולה יורד

אני במחלה העלתי במשך חמש שנים מתרופות יותר מעשר קילו. כל פעם שאני מקבלת שפעת מתלווה לזב אסטמה שמלווה בטיפול סטרואידי .כל עירוי כזה מעלה מידית שלש קילו במשקל. עכשיו תודה לאל אני בריאה וירדתי חמש עשרה קילו ומתפללת לאלוהי שאמשיך להיות בריאה ו....רזה. כך אני קלה יותר , לא מתעיפת בפעילות, הברכים (אחת כבר עברה ניתוח) סוחבות פחות,וההרגשה ....הרבה יותר טובה.

הודה 77

New member
לאדזה ולכולם

יתקיימו מפגשים נוספים של חברי הקומונה והפורום. המטרה היא לגבש חוג מוסיקלי פתוח אחת לחודש בימי שישי בערב.פרטים ינתנו בפגישה .נא לאשר את ההשתתפות . מסיבת הפורים- בפתח. המפגש הקרוב במוצאי שבת זו,בקפה מופת ,הרצל פינת קריניצי ברמת גן בשעה 8.00 בערב.יש מגרש חניה במקום.אולי גם עכשיו מי שבא לקפה לא משלם .ויש אוטובוס 60 מהתחנה המרכזית ו61 62 מתל אביב.וגם אוטובוסים נוספים. לבקש את יהודית או הודה בואו!!!

הודה 77

New member
לאדזה ולכולם

יתקיימו מפגשים נוספים של חברי הקומונה והפורום. המטרה היא לגבש חוג מוסיקלי פתוח אחת לחודש בימי שישי בערב.פרטים ינתנו בפגישה .נא לאשר את ההשתתפות . מסיבת הפורים- בפתח. המפגש הקרוב במוצאי שבת זו,בקפה מופת ,הרצל פינת קריניצי ברמת גן בשעה 8.00 בערב.יש מגרש חניה במקום.אולי גם עכשיו מי שבא לקפה לא משלם .ויש אוטובוס 60 מהתחנה המרכזית ו61 62 מתל אביב.וגם אוטובוסים נוספים. לבקש את יהודית או הודה בואו!!!

ערב טוב לבאי הפורום שלנו../images/Emo140.gif

הייתי בטוחה שסיפרתי לכם אתמול שכלתי הגיעה מארה"ב לשבועיים , והיא מתגוררת אצלי, הגיעה לבד לבקר את הוריה, וזו גם הסיבה שאני יותר עסוקה בימים אלה, מעבר לעיסוקי הרגילים. אבל, כשחיפשתי את הודעתי מאתמול, לא מצאתי את ההודעה, אולי בסוף לא שלחתי אותה, כי באמת היה לי בוקר טרוד אתמול. בכל אופן עכשיו אתם יודעים, ורק עכשיו התפניתי להיכנס לפורום , כל הבוקר הייתי עסוקה עם האורחת שלי, יותר מאוחר יצאתי לעיסוקי, שנמשכו עד לשעות אחר הצהרים המאוחרות, עמליה - עם כל הרצון הטוב שלי , וגם לאחר מספר נסיונות המחשב שלי לא מוכן לפתוח את גן העדן שהבאת לנו,ואני כל כך רציתי להציץ שם, כל פעם שניסיתי "המכשף" שלי פשוט הודיע לי שהוא מצטער, הוא נתקל בבעייה וחייב לסגור, אתמול והיום התרוצצתי די הרבה, שאני פשוט עייפה מאד, נראה לי שאלך לישון מוקדם, לילה טוב לכולם. .

למעלה