בוקר טוב

יעל 13

New member
צהרייםםםםםםםם

שוב לא היה לי כוח להישאר ללשון... חחחח אביחי נראה לי כבר פתחנו את אגודת המבריזנים חחח
איזה חמודה המורה שלי לתנ"ךךך היא אמרה לי לא להגיד לכיתה אבל שמחר יש בוחן והיא נתנה לי את כל החומר ולהן לאאאאא חחחח היום היה לנו היסטוריה אז המורה שלנו מסמנת לנו לבוא למחשבים...ואני שואלת אותה למה אז היא מזיזה את הפה ולא יוצא לה הקול חחחחחחחחח היא הייתה צרודה אבל מה צרודה...היום גיליתי שעוד מורה בבצפר בהריון..יש כבר 3...בואו נפתח מחלקת בית יולדות וזהו...

צהרייםםםםםםם../images/Emo110.gif

היום מישו שאל אותי למה אני עצובה
ואמר שההוא רואה בעיניים שלי שאני עצובה..
תגידו לי מה נסגר עם אנשים?
היה יום נחמד.. מחר יש לי מבחן משווה באנגלית! שיהיה לי המון בהצלחה!
וקיבלתי 100 בבוחן בכימיה
ומחר יש לי שעת אפס ועוד 7 שעות (או במילים אחרות.. 8
) המורה שלנו התעצבנה עלינו אז היא שיחררה אותנו 10 דקות לפני הזמן.. והשומר חשב שהברזנו אז הוא שאל מתי שחררו אותנו
לפחות השנה הביאו שומר חמוד ולע כמו שנה שעברה
שיהיה לכם יומטובבב

gsufvi

New member
צהריים מצויינים

חזרתי הביתה מיום משעמם בבית הספר הכל בגלל הפלאפון של חופית ואני חוזר הביתה ורואה בתיבת הדואר גלויה עם תמונה של שירי דיווה מימון
ומאחור רשום תודה על מכתב שנתתי לה... ושנה טובה ומתוקה על החתום שירי מימון.

kerern

New member
צוהריים טובים בע יש לי מחר מבחן במת

מט חורשת כול היום... על משוואות אפילו שזה קל :p.. יש לי פול שיעוריםם בצפר התחרפן היה יום סביר.. חח מתה עליכםםםםםםםםםםםםם

../images/Emo39.gifצהריים טובים ../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

ווואאאאאאי כמה זמן לא הייתי במחשב
המשך יום מקסים ל-כ-ו-ל-ם

../images/Emo41.gifצהריים טובייםם../images/Emo70.gif

היה היום נחמד.. כמה צחוקים העברנו בשיעור חחח הביאו לנו לוח מבחנים.. מה שאומר שמשבוע הבא אני כנראה יעזור רשמי לתקובה הזאתי שזה אומר עדדד חודש דצמבר אני יודעת שתתגעגעו אליי אבל זה בסדר זה יעבור מהר.. ואגב היום מיליתי את היומן שלי בתאריכי יומהולדת של כוללםם
אם מישו רוצה שאני יוסיף אותו שירשום פה את התאריך לידה למרות שיש לי כמעט את של כולכם.. קיצר אני עפתי אני יחזור רק בערב ואולי אני יחזור רק מחר חח יש לי "קצת" שיעורים חח קיצר.. אוהבתותכם יומטוב

../images/Emo41.gifנראה לך שאותך שכחתי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אבל מרוב טימטום כתבתי אותך ב-30.3 כי אני זוכרת את התאריך בעל פה.. אבל אל תדאגי תיקנתי כבר אתמול..

למעלה