בוקר טוב סופ"ש הגיע, והמחשב עדיין בתיקון שיהיה לנו יום נפלא!
ס סולידית New member 13/11/03 #1 בוקר טוב../images/Emo110.gif סופ"ש הגיע, והמחשב עדיין בתיקון שיהיה לנו יום נפלא!
ס סולידית New member 13/11/03 #2 זיו../images/Emo110.gif תזכיר לי ללמד אותך לשרשר. אמרת בוקר טוב רבע שעה אחרי ההודעה שלי, בהודעה מאתמול שבכלל לא קשורה. אלא אם כן יש לך מטרה נסתרת...
זיו../images/Emo110.gif תזכיר לי ללמד אותך לשרשר. אמרת בוקר טוב רבע שעה אחרי ההודעה שלי, בהודעה מאתמול שבכלל לא קשורה. אלא אם כן יש לך מטרה נסתרת...
ה ה דרומי New member 13/11/03 #3 ../images/Emo91.gif לשרשר תמיד את הודעה הראשונה ככה השרשור לא "גולש" שמאלה ונשאר ישר. נסו ותהנו.
Z zivsb New member 13/11/03 #4 מי לומד מכל אדם?../images/Emo127.gif אני לומד כל יום היום למדתי מסולידית! תודה
Z zivsb New member 13/11/03 #5 בקרוב אצלנו???????? בדרום הוקמה משטרת בניה בלתי חוקית למלחמה בתופעה במגזר הבדווי ומה עם הבנייה הבדווית בלוד?
בקרוב אצלנו???????? בדרום הוקמה משטרת בניה בלתי חוקית למלחמה בתופעה במגזר הבדווי ומה עם הבנייה הבדווית בלוד?
Z zivsb New member 13/11/03 #6 ערביי ישראל מגוייסים בחו"ל../images/Emo127.gif ערביי ישראל המבקרים במדינות ערב נתונים ללחץ להתגייס לארוני טרור
ערביי ישראל מגוייסים בחו"ל../images/Emo127.gif ערביי ישראל המבקרים במדינות ערב נתונים ללחץ להתגייס לארוני טרור