בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo106.gif

אתמול בבוקר שלחתי את יורש העצר לכתה א'. ההתרגשות היתה בשיאה
את הטוען לכתר נשלח הבוקר לגן טרום חובה (באופן משעשע זה אותו גן שאני הייתי בו, רק תודה לאל התחלפה הגננת
). האיש המקסים שולח את הנסיכה הקסומה לכתה ו'. אחותי הצפונית שולחת קסם של ילד לכתה א' ועוד קסם לכתה ג'. בוקר מלא התרגשות ושמחה לכולם!

בוקר טוב וב-|הצלחה| לכולם

למי שמתכוון להיכנס ברגל ימין ולמי ש'אבל אני שמאלי ברגל' תהיו רגועים כדי שהילדים יבלו לחיים

את המשפט הזה

אמר אתמול בהומור הבן האמצעי שלי
הבקשה להיכנס ברגל ימין לא הגיעה ממני - אני מעדיף את ההומור על פני אמונות טפלות למרות שלכל אחד מאיתנו יש כאלה ואחרות..

rrredshay

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

עוד שנת לימודים מתחילה, מאחל לכולנו אחלה שנה, בלי הרבה קריאות מהמנהלת....

DANAQ32

New member
../images/Emo13.gifבוקר מ צ ו י ן../images/Emo13.gif

איזה כיף להתחיל את שנה"ל.
הנסיכה שלי עלתה לגן חובה, אמרה לי הבוקר שהיא "מאוד מתרגשת אבל היא תסתדר", מתוקה שלי, מרגיעה את אמא שלה בכניסה לגן החדש. ווינס, הבנים שלי אמרו לי הבוקר שהם לא יכולים להתחיל את השנה ברגל ימין כי הם שמאליים.אבל הבטיחו להתאמץ השנה יותר כי שניהם שנה אחרונה בבי"ס בו הם לומדים, הקטן לפני חטיבה והגדול לפני תיכון. נקווה שההבטחה לא נרשמה על קרח.
ובכלל התרגשתי עד דמעות הבוקר בטקס קבלת כיתות א' בבי"ס בו אני עובדת. הם כאלה חמודים.
שתהיה לכל הילדים שנת לימודים פוריה ולנו ההורים שתהיה שנת לימודים קלה.

הבטחות של ילדים

לא נועדו כדי שיהיה להם מה להפר?
האמת, בגילאים הגדולים אין כמעט מצב להפתעה מצידם בבית-הספר... ועדיין חייבים להיות כל הזמן עם היד על הדופק.

tintong

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

שנה חדשה בפתח.. בהצלחה לכל הילדים שלנו ....של המשפחה הצעירה המגורשת

Rtitan

New member
עד היום אני שונא את 1 בספטמבר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שנאתי את בית הספר, שנאתי את המורים, שנאתי את השיעמום, שנאתי את הציות, שנאתי את העדריות, שנאתי הכל
ואני עדיין מתעב את המסגרת הזו שקרויה בית-ספר, שבתוכה ביזבזתי 12 שנה, שכל מה שהיה לה להציע זה תחושת כישלון ארוכה ארוכה. מזל שידעתי כבר אז לשים
... מוגש ב"אהבה" לכל מורי ומורותי מבית הספר "חוגים" בחיפה שציינו באוזני פעם אחרי פעם שאני כישלון מוחלט בכל נושא וכל מקצוע - ועשו את זה בכל הזדמנות... תקפצו לי - אבל תצטרכו לקפוץ לא רק רחוק - אלא בעיקר מאד גבוה כדי להגיע עד אלי... מה"כישלון הקולוסאלי" - בוגר מחזור 1983...

kleo patra

New member
ואתה דוגמא נפלאה

לאלו שבזו למע' הלמידה למינהם- אני מאמינה שמסגרת היא חשובה אך לא מתאימה לכל אחד.

Rtitan

New member
מסגרת היא דבר חשוב מאד...

אבל כשהמסגרת מפסיקה להיות פלטפורמה שמאגדת בתוכה מגוון אפשרויות למתן מענה לצרכים של המשתמשים בה, והופכת להיות מטרה בפני עצמה של "קיום המסגרת כמסגרת" - ריקה וחלולה, רק סתם קליפה ריקה של מסגרת - ה"מסגרת" הזו כבר לא שווה כלום. היו ויש לי שתי דרכים להתמודדות: להתבייש בתלמיד שהייתי ולהסתיר את זה - כי זו ממש לא היתה גאווה גדולה, או להפיץ את הסיפור למרות הכישלון לאורך 12 שנה, כדי שמורים שקוראים את הסיפור שלי ידעו שגם אם יש להם בכיתה תלמיד אחד, מופנם מאד, שלא מכין שיעורים, שנכשל בכל הבחינות כמעט שמרבה להיעדר ובכלל, נראה להם "מפגר" - שיבדקו טוב טוב אם הוא באמת כזה... יום אחד הוא עוד עשוי לעבוד בנאס"א. ברור לי שאני סיפור מאד חריג - רוב מי שהיו במצבי נשחקו והתפוררו תחת גלגלי המערכת וממש לא הצליחו לצאת משם ולמצות את עצמם. כן - זה מסע הצלב שלי...

שרשירית

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo13.gif

הקטנצ'יק ואני קמנו הבוקר מוקדם מהרגיל נרגשים לקראת היום הראשון בגן הלא חדש (מחולקים לכיתת צעירים ולכיתת בוגרים). איזו שמחה לחזור לגן, שלו ושלי
בהצלחה לכל העולים לכיתה א' - איזו התרגשות.... ספרו קצת חוויות.

zomery

New member
ב../images/Emo210.gifו../images/Emo210.gifק../images/Emo210.gifר - ט../images/Emo210.gifו../images/Emo210.gifב

Gal 38

New member
../images/Emo66.gifבוקר טוב

ובהצלחה לכולם ביום הראשון ללימודים/לגן

למעלה