בוקר טוב

אבזץ

New member
בוקר טוב ../images/Emo104.gif

כן אני יודע, כבר נמאס לכם לקרוא את זיבולי, ובצדק. אך לא עוד, עם גיוסי לצה"ל (7/10/02) כנראה שלא אוכל להמשיך להשתתף בפורום, לפחות לא באופן פעיל ושוטף. אי לכך ובהתאם לזאת אני מכריז בגרון ניחר, אני פורש... סתם, סתם, השמחה קצת מוקדמת. אני לא באמת פורש אני רק מתגייס לצה"ל... ובנימה לירית זו אגמור בשיר מזמוט כאז.

avidadon

New member
אתה מתגייס לבית הבושת הלאומי?

"כי זאת לבד מגמתם לחלל קדושת תורתנו הק´ ולומדיה וקדושת כללות עמנו ישראל" (פטשקוויל) ------------ אהה.. עכשיו הבנתי הכל.

אבזץ

New member
פוץ, שייגץ פו פה פו.

אתה צוחק, אבל אני עובר עכשיו עם סבתי, אצלה אני גר, את מה שעברתי ביום שהתחלתי ללבוש ג´ינס. הוי מדים, מדים הוי וי ווי וי יו וי וי וי וי ויו צייייויייינייים השם ירחם, היא כבר רצה לכל הרבנים לקבל את ברכתם שלא אתקלקל...חס ושלום בצבא הוי וי הוי וי וי.......... תגידו, יש סיכוי שאקבל פטור מלבישת מדים. אופס, זה כבר מתחיל להיות שווה.

sharkyM

New member
יש דרך

לקבל פטור מלבישת מדים. 1. או שתשרת ביחידת מודיעין שושואיסטית 2. תגיש ראיה רפואית שאינך יכול ללובשם (מגרד וכאלה).

אנרכיה

New member
לגבי 2

יש כזה דבר, אם הוא רגיש לסוג של הבד של מדי א´ <לא זוכר את סוג הבד> במידה והוא רגיש,הוא יקבל מדי א´ כותנה.

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

חוץ מאנרכיה שעושה שבוע שבוע, אלה שמתגייסים די נעלמים. למשל, מי יודע איפה יאיר20 (חוץ מזה שהוא בצבא...)? בהצלחה, שיעבור מהר ובשלום. >ספל חמאה מזכירה שצבא זה זין<

דידית

New member
בהצלחה!!!

גם אם את הפורום אתה נוטש אל נא תיטוש את מפגשינו. דידית. <אוהבת זיבולים>

../images/Emo50.gif../images/Emo141.gifהרבה הצלחה

ממני ומכל מתנדבי הל"ל בירושלים- שיהיה הכי נעים שאפשר,קח את הדברים בקלות ותזכור שגם במשך השרות יש שבתות,חמשושים ורגילות....... תשלח מהר מהר את הכתובת הצבאית שלך- ואני מבטיחה חבילות עם צ´ופרים שנשלחות לכל חיילי הל"ל באשר הם שם אתך מכל
רינה

מוטלה1

New member
מי זה סביונים?

יש בשמו הודעה באם זאביק ובשם רינה. אז מי זה? >מוטלה סקרן<

למעלה