בוקר טוב

מעיין153

New member
בוקר טוב ../images/Emo10.gif

אני עם כאבים ממש חזקים המחזור הרג אותי אחרי הניתוח היה לי טוב ועכשיו אחרי טיפול ראשון שכשל כל הכאבים עברו לי לצד ימין מה שהרגשתי בשמאל עכשיו בימין אוףףףףףףףףףףףף אין לי כוחות לסבול את הכאב הזה כמו נרקומנית כל הזמן עם כדורים מה שלומכן הרבה זמן לא נכנסתי?

פיצ 50

New member
אם זה עוזר....

אז אני באותה סירה...
רק שהווסת כבר מאחרת לי ב 10 ימים! ומיום ראשון אני עם כאבי תופת שבאים והולכים...רשמתי כאן לבנות והן תמכו בי וזה נפלא....
וכאב לי צד שמאל...ואין לי מושג אם כאבי ביוץ, קדם וווסת לא יודעת מה הגוף שלי מתכנן רק שאני בלי כוחות!!! אני יכולה לשלוח לך חיבוקים ונשיקות
מקווה שזה יעזור ולו במעט......

בובה ../images/Emo201.gif

הגוף שלנו מתנהג שלא כמצופה לצערנו הרב, ואצל אנדואיות כמו אצל אנדואיות החוסר הגיון שולט
מקווה שהכדורים ישככו את הכאב במהרה ושזה המחזור האחרון בהחלט
|

optimit13

New member
מבינה ומזדהה עם הכאבים

היי, אני גם עברתי ניתוח שבו הוצאה ציסטה, אחרי כמה חודשים ההיריון נקלט . אני לא שוחכת לרגע את הכאבים הקשים שסבלתי כל השנים ולא הייתי מודעת לכך שמשהו לא בסדר...לפעמים אני תוהה אם הכאבים דומים לכאב של צירי לידה...מרוב שהם היו בלתי נסבלים. תחזיקי מעמד, אל תתיאשי מהטיפולים, בסוף זה יצליח. מקווה שהרופא נותן לך מינון נכון של הורמונים לאור האנדומטריוזיס בהצלחה

לא הם לא דומים בכלל

נכון שכאבי אנדו' כואבים אבל ציר זה משהו אחר לגמרי, לפחות ממה שאני חוויתי

kikona126

New member
../images/Emo178.gif

לא נשמע טוב בכלל... ואני חשבתי שזה כבר כלום לעומת האנדו...

kikona126

New member
את ראית איך היא נראת?

ראיתי שנכנסו עם זה לחדר לידה של אחותי.... ייייאאאאאבבבבבלללללהההה!!!! מה שכן גם ראיתי איך אחותי היתה נראת עם הצירים, וברחתי מהחדר... אני פשוט חשבתי שאין דבר יותר כואב מהאנדו...

לא ת'אמת שלא ראיתי מקרוב ../images/Emo13.gif

ראיתי את זה לא פעם בתוכניות לידה ובהכנה ללידה ובגלל שזה דפק לאחותי את הגב החלטתי שאני רוצה לידה טבעית, כי אין מצב שהצירים כואבים יותר מאנדו' לא
כן בטח
עם פקיעת מים והתחלת צירים סדירים לא ראיתי כלום רק חזרתי כמו תוכי "אפידורל"
"אפידורל"
, לא הרגשתי כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם, היה לי מרדים
וגם לא הראו לי את המחט
קרוב לוודאי שאם הייתי רואה אותה היו שומעים את הצרחות שלי עד ירושלים

זואילי

New member
מעייני קבלי ../images/Emo201.gif

מתוקה, אולי זה מחזור כואב בגלל הטיפול, בגלל ההורמונים. אבל מספיק מחזור אחד כזה כדי לחשוב שימי החסד נטולי הכאבים חלפו עברו להם. זה תמיד מדהים אותי, שכשכואב כ"כ שום דבר כבר לא הגיוני. שרואים רק את המסלול המהיר למטה... לסיוט. מתוקה שלי, גם אני איתך עכשיו בנרקומניה. אמנם לא יכולה להגיד שזה מהאנדו, אבל ההחלמה מהניתוח האחרון הורגת אותי ברכות. כל כדורי הכאב הישנים וקוקטיילים הם בתפריט עכשיו. עוד שבוע וקצת אלך לביקורת מס' 2 ואין לי דברים טובים לספר לרופא, ובטח שאני לא יכולה להגיד שאני מרוצה עכשיו. (ולא, לא מדובר בכלל על ניתוח שקשור לאנדו, עם זה כבר "גמרתי"). כן, כמוך אין לי כוחות לסבול את הכאב. אני בספק אם אוכל לחזור לעבוד באוגוסט בקצב הזה.

kikona126

New member
../images/Emo201.gif למעיין ../images/Emo201.gif לזוזו

חוץ מלתת חיבוק גדול ולהזדהות איתכן, לא יכולה להגיד שום דבר או לעשות שום דבר שיעזור להעביר את הכאב...

gui1

New member
זואלי ? חשבתי שעברת לשלב ההחלמה

מה קורה איתך ? לפחות הדיכוי של גלולולת ברצפ עוזר ואין מחזור ?

אהובתי היפה...

צר לי לשמוע על איך שאת מרגישה ולמרות שכבר דיברנו אשלח לך שוב חיבוקים ונשיקות ואם זה מעודד אותך אז אני וזוזו שוכבת פה בספה וגם לא מרגישות הכי טוב ...חבל שאת לא יכולה לבוא ולכאוב איתנו... נשיקות נסיכה ממני וגם מזוזו...

kikona126

New member
../images/Emo10.gif מה קרה כולן מרגישות לא טוב?

בנות תרגישו טוב כולכן!!!!!!! ואם מישהי רוצה איזה זריקת עידוד שתגיד לי, (זריקת עידוד דרך הפה...) מצאתי מתכון לקרפ סוזט (זה עם התפוזים והאלכוהול!!! ומתה לנסות להכין את זה) והכי חשוב, בריאות בריאות בריאות ובריאות!!!!!!!

פיצ 50

New member
לכל הכאובות שכאן..... ../images/Emo4.gif

שולחת לכן חיבוקים וים של אהבה
אני רק יכולה לומר שמה שנשאר לי לעשות כרגע בחופש שלי זה להתנחם דרך העוגות והשוקולד שיש כאן בבלגיה....
את האמת זה לא עוזר לכאב כי אח"כ אני מרגישה לא משהו.... אבל זה מעודד מעט... תרגישו טוב בנות, ומקסימום מחר יהיה טוב יותר............................

זואילי

New member
הדיכוי טפו טפו עובד

אין מחזור. זה מהניתוח. ההחלמה הפעם לא טובה.

kikona126

New member
אויש לא נשמע טוב ../images/Emo4.gif

לא אמרו על כאבים ותופעות שעלולים להגיע לאחר הניתוח? אולי זה חלק מהחזרה של הגוף לשגרה? (מעין שלב הכרחי ובגלל זה קיבלת חודש חופשת מחלה) זוזו תחזיקי מעמד עד הפגישה עם הרופאים, מקווה שיתנו לך טיפול הולם וידאגו להכל. (לי לקח זמן עד שהגוף חזר לעצמו לאחר הניתוח, היה לי כמעט חודש כאבים אבל הם פסקו... וכרגע מגיעים רק בזמן מחזור, וגם לי היה 4 שבועות חופשת מחלה לאחר הניתוח...) שולחת לך חיבוקים גדולים קיקי

למעלה