בוקר טוב, And the Oscar goes to...

Sparker

New member
בוקר טוב, And the Oscar goes to...

בוקר בוקר בוקר...
כידוע לכם כבר יש מועמדויות לאוסקר... וכמו בכל שנה, מועמדים לאוסקר סרטים שעדיין לא הגיעו למסכינו באירופה.
אבל יש גם ייצוג מכובד של ארופאים באוסקר... מישהו ראה את:
THE MAN WITHOUT A PAST - Finland - by Aki Kaurismäki
NOWHERE IN AFRICA - Germany - by Caroline Link
ZUS & ZO - Netherlands - by Paula van der Oest שמועמדים בקטגורית הסרט הזר?? ישנו גם Pedro Almodovar עם הסרט היפהפה HABLE CON ELLA שלא מועמד כסרט זר לאור העובדה שספרד החליטה לשלוח סרט אחר (LOS LUNES AL SOL) שלא הגיע לגמר. אבל Almodovar קיבל שתי מועמדויות על בימוי ותסריט.
לא יודע אם הסרט של פולנסקי נחשב זר... אבל מה שבטוח זה שהוא לא יהיה נוכח בטקס... שיקאגו אגב, קיבל 13 מועמדויות... נראה שהשנה יהיה טקס יותר מעניין מהבשנים האחרונות... לא?

adimayer

New member
בוקר גם לך ספרקי

הידענות שלי בסרטים היא מאד עלובה. לא ראיתי אף אחד מהסרטים הנ"ל. אני מתביישת לומר שהסרט הבא אליו אני מתכוונת ללכת הוא ג'ימס בונד החדש. אני גם רוצה לראות את שר הטבעות החדש. בדר"כ אני מחכה שהסרטים יגיעו ל-DVD ורק אז רואה אותם, מאחר והקולנוע היחידי שמציג כאן סרטים באנגלית הוא במרחק שעה נסיעה. מאחר ולא צפיתי בטקסים שהיו בשנים האחרונות, אני לא אינדיקציה טובה לענות לך. נכונות, אבל, יש...

adimayer

New member
ובכן - תאריך היעד היה 17/04/03

אממה, אני כנראה מאכילה את הילד שלי כמו שצריך (לפי איך שעליתי במשקל אז בטוח שזה כך...
), אז תאריך היעד משתנה כל הזמן. לדעת הרופא זה יהיה בתחילת אפריל. אני רק מקווה שזה לא יהיה ב-ראשון לחודש

למעלה