בוקר טוב 1826

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב 1826../images/Emo42.gif

טוב, עדיין הבוקר לא הפציע.. אבל אני מרגישה שהשמש מחממת את ליבי.. הציפורים שרות לי שירי אהבה בראשי... וגם כי אני רגילה לפתוח שרשורי בוקר טוב בשעות מוזרות
שיהיה יום נפלא לכולם... מייק, יום טוב מתוקי בעבודה...אוהבת אותך..
אסדה, שיהיה לך שבוע טוב, תחזור בריא ושלם מהצבא
פיפא מתוקי, שים לי שיר כהרגלינו לפני השינה.. לילה אפל..תקחי דף ועט תתחילי לשרבט שירי אהבה למחר.. מוחמד, תחזור..אני מרגישה שהשתלטנו לך על הפורום
גם לך אהרן..בוקר טוב..
ואיך שכחתי מותר לה וזאוס..
ולכל השאר, בוקר מצויין...יום טוב...

THE WIZARD 55

New member
פיפא, שיהיה לך אחלה יום..

תכיר הרבה בחורות, ואינשאללה אחת תגיד לך כבר כן
אחלה השקעה בטוחה אתה:) יום טוב ממי.. חסר כאן ווקינג לשירי הבוקר טוב... ודרגון מותק לא שכחתי גם אותך:) לילה טוב...

זאווס

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ושבוע טוב לכולם ערבים ויהודים שמאלנים וימינים צמים ולא צמים שיהיה לכולכם יום טוב שקט ורגוע

mike00

New member
בוקר מצויין../images/Emo140.gif

חזרתי עכשיו מאילת נכנסתי לראות מה שלום החברים ופתאום אני רואה שהפורום פה גדל בצורה רצינית... אז ברוכים הבאים,יהודים וערבים,ימנים ושמאלנים,נשים,גברים ובעצם כולם

מוחמד5

New member
שבוע יפה לכולום../images/Emo140.gif

יש אור ירורק להשתלטות
אני כבר אחרי הרבה סידורים וריצות הבוקר , אינשאלה יהיה לכולנו אחלה שבוע (שבסופו החג )

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif להפך

אני מתקרב .. לאט לאט .. למרכז העיר
לאן יש לי לברוח !!

לנדסמן

New member
היי, בוקר טוב

עוד פורום לערבים? פעם ראשונה ואחרונה שאני משתתף בשרשור "בוקר טוב" , אני ממש ממש לא אוהב את זה.

THE WIZARD 55

New member
חחחח לנדסמן../images/Emo6.gif

עוד אחד, הכי נחמד
ברוך הבא, וטוב שהגעת, התגעגעתי!

ksimeroni

New member
ואני אמשיך שרשור צהריים טובים!

לפעמים אני בשוק מכמות בני האדם שאני מצליחה להכיר בבוקר אחד... על הבוקר פגשתי חיילת שקיטרה באוזני כמה רע לה בצבא, ואיך אין לה כוח לחזור לשם לעוד שבוע, אחר כך פגשתי גבר מבוגר ששאל אותי אם בא לי לנהל את הפאב החדש שהוא פותח, כי אין לו חשק באמת לנהל אותו, והוא מעדיף סתם להתמסטל שם, אחרי זה פגשתי אישה אחת בהריון שהתעצבנה על בעלה שנתן לה ללכת לקניות לבד במצבה ה"קשה" לדבריה, לאחר מכן דיברתי עם מורה נהיגה, שסיפר לי על נפלאות עבודתו בדרכים (הוא גם מורה נהיגה במילואים, אז הוא נוסע המון), אחרי כל זה ניתקלתי באדם שניגש אלי ושאל אותי אם אני מעוניינת לעבוד בסוכנות שלו... שאלתי איזה סוכנות? והוא ענה סוכנות ליווי!!
מספיק שהוא ראה את מבט האימה שהחל מחלחל לעיני, והוא התרחק ממני במהירות בעצמו (בלי שעוללתי לו נזק גופני בלתי הפיך...), לבסוף פגשתי חבורה של דתיים לאומיים, שסיפרו לי חוויות משמחת תורה אצל חסידי סאטמר, ואז כמובן התווכחנו על הסאטמרים האלו..... זה לא יותר מדי? לא קצת מוגזם לבוקר אחד? רק שתבינו, זה מה שקורה לי כמעט כל יום.... האם כל אחד מצליח להכיר כל כך הרבה אנשים שונים תוך מספר שעות?

מוחמד5

New member
את מספיקה המון

כל הכבוד לך על היכולת להקשיב ולשמוע כל כך הרבה אנשים בפרק זמן כה קצר. מהבוקר ועד עכשיו פגשתי 4 אנשים שלא הכרתי קודם אם לא מחשיבים את השיחה הקצרה עם השומר בכניסה לחניון.

THE WIZARD 55

New member
אהלן קרמיסימו...:)

האמת, שאם הייתי מדברת עם כל כך הרבה אנשים ועוד על הבוקר הייתי מקבלת שיתוק באונה השמאלית. לא סובלת את דיבורי הסרק האלה, בפרט בבוקר, אני שעתיים מאז שמתעוררת לא מסוגלת לדבר מרוב עייפות..
רק עונה בכן או לא.. משקפיים שחורות עבות,מסתכלת רק ישר, לא לצדדים, ככה הולכת ברחוב..הראש בעננים ואם אני בקופת חולים, בנק, סופר וכד' כנ"ל..לא מסתכלת לצדדים, לא מחייכת לאף אחד.. תהיי בריאה איך את מסוגלת להתמודד עם זה.. אני פשוט הייתי אומרת, שלא בא לי לשמוע אותם וסלמאת..

ksimeroni

New member
את מכירה את האנשים האלו שכולם נטפלים אליהם?

נעים מאוד, אני לילה....
לאן שאלך, לאן שאפנה, לאן שאכנס, ואיפה שאמתין בסבלנות לאוטובוס, תמיד יהיו שם אנשים עם שאלה אחת קטנה, למי? אלי! אם מישהו רוצה לדעת איזה קו אוטובוס מגיע לאן, איך מגיעים למקום מסויים, מה השעה, מה התאריך היום, איפה נמצאת הפקידה לענייני...., מי אחרון בתור, מתי יש בחירות לכנסת ישראל, למה להצביע לביבי לעזאזל, מיהו שר השיכון, מה כתוב במסמך, מה האיש שמלמל ברוסית רוצה, מתי יפול כבר מטאור על העולם ויכחיד אותו סופית.... כאילו כתוב לי על המצח - לכל שאלה תשובה... פשוט סיוט. אבל מה לעשות? לא נעים לי לא לענות לאנשים או לא להתייחס אליהם יפה, ככה אני... בעייתית...

THE WIZARD 55

New member
אלי לא מתקרבים../images/Emo152.gif

חחח תמיד עם פרצוף קשוח...גם מי שרוצה להגיד משהו, נתקל במבט של זעם..יעני סתום! בואי אני אעביר לך שיעורי התעלמות! יללה, והיום אנחנו בקטע של סיפורים..תפתחי שרשור כתיבה יצירתית:) אני היום יצירתית מאוד..בכל מה שנוגע לשורש י.צ.ר...

ksimeroni

New member
בזמן האחרון את יותר מדי

י.צ.י.ר.ת.י.ת לא?
זאת אופנת החורף הבא עלינו לטובה?

THE WIZARD 55

New member
אף פעם לא אהבתי חורף

נראה לי שהשנה אאהב אותו מאוד
בקרוב אצל כולם גיליתי הרבה יצירתיות בזמן האחרון...בכל מה שנוגע לאהבה

מותר לי

New member
צהריים מצויינים ../images/Emo42.gif

דו שיח של שני קשישים ששמעתי היום במירפאה: (הבעל זה ב' והאשה זה א'
) ב': "בואי נלך" א': "רגע, אני קיבלתי זריקה" ב': "אז זהו, נתנו לך את הזריקה, אפשר ללכת!" א': "לא, אי אפשר, האחות אמרה לחכות 20 דקות אחרי הזריקה" ב': "עזבי אותך, רק זקנים צריכים לחכות 20 דקות, לא אנחנו!" והם מה זה צעירים! הם דיי קרובים להיות הסבסבתא של ההורים שלי
אהבתי אותם
המשך יום מקסים לכולם

מוחמד5

New member
צעירים בנפש

אחלה בוקר ואחלה יום. צעיר יכול להרגיש זקן ,וזקן יכול להרגיש צעיר. עניין של גישה .

למעלה