בוקר טוב של שבת
אז נרשמה אתמול חתיכת העדרות אה?! כולל אותי.... ההכנות לשבת מוציאות אותנו מאיזון.... רק ליתי נסעה ולכולן נסגר המחשב.....
טוב, אז בוקר טוב של שבת שמשית (בינתיים). עוד מעט אנחנו נוסעים לחגוג לחמותי יומולדת בארוחת בוקר במרינה סמוך לים. שבוע מאוד קשה עבר על כוחותינו - ואני חייבת להקריא לכן דברים שכתב לנו אתמול הבוס שלי, שהוא איש מדהים חובש כיפה - שלח לכל העובדים בחברה sms לפני כניסת שבת בזו הלשון: "בפרשת השבוע "תרומה" מורה הקב"ה למשה להורות את בני ישראל להביא תרומה, כל אחד כפי נדבר לבו, לצורך בניית המשכן. בהמשך, הפרשה עוסקת בפרטי בניית המשכן לפרטי פרטים. אני לומד את הפרשה ורואה בה עבודת הפקה מדוקדקת ומפורטת להפליא. לא יכולתי להתאפק מלהקביל את בניית המשכן לתקופה הלחוצה ודורשת הדיוק שעוברת עלינו במשרד. כמו בפרשה אני מוצא גם אצלכם נדבת לב רחבה, הרתמות והשקעה נכבדים. תודה על הכל ושבת מנוחה מבורכת". מדהים. אני חושבת שהוא סיכם את מה שעובר עלי בימים האחרונים ולכן אני כמעט ולא איתכן. אז סליחה מעמק ליבי. מתגייסת, מבינה אותך ומזדהה איתך לחלוטין. האדום עדיין ברגילה. אתמול נשאר בבית והיה מצוברח - כל החברים שלו סגרו ומי שבת - חולה. אני דווקא שמחה כי הוא מאוד מקורר וצרוד. הוא ואני עסוקים בלהדביק אחד את השני
אפרופו, היות ואני (עדיין) מאוד מאוד מקוררת...איבדתי את חוש הטעם לחלוטין. אמש סעדנו את ארוחת הערב עם חברים, וכנראה שהיה אוכל מדהים, והחברים הביאו יין מאוד יקר ומשובח ומבחינתי היין היה כמו מים והאוכל - אותו טעם. איזה באססה. יאללה, הולכת להתארגן יום נפלא ואני קוראת לסדר את כל הנעדרות....
אז נרשמה אתמול חתיכת העדרות אה?! כולל אותי.... ההכנות לשבת מוציאות אותנו מאיזון.... רק ליתי נסעה ולכולן נסגר המחשב.....