בוקר טוב של שבת

מגלית

New member
בוקר טוב של שבת

אז נרשמה אתמול חתיכת העדרות אה?! כולל אותי.... ההכנות לשבת מוציאות אותנו מאיזון.... רק ליתי נסעה ולכולן נסגר המחשב.....
טוב, אז בוקר טוב של שבת שמשית (בינתיים). עוד מעט אנחנו נוסעים לחגוג לחמותי יומולדת בארוחת בוקר במרינה סמוך לים. שבוע מאוד קשה עבר על כוחותינו - ואני חייבת להקריא לכן דברים שכתב לנו אתמול הבוס שלי, שהוא איש מדהים חובש כיפה - שלח לכל העובדים בחברה sms לפני כניסת שבת בזו הלשון: "בפרשת השבוע "תרומה" מורה הקב"ה למשה להורות את בני ישראל להביא תרומה, כל אחד כפי נדבר לבו, לצורך בניית המשכן. בהמשך, הפרשה עוסקת בפרטי בניית המשכן לפרטי פרטים. אני לומד את הפרשה ורואה בה עבודת הפקה מדוקדקת ומפורטת להפליא. לא יכולתי להתאפק מלהקביל את בניית המשכן לתקופה הלחוצה ודורשת הדיוק שעוברת עלינו במשרד. כמו בפרשה אני מוצא גם אצלכם נדבת לב רחבה, הרתמות והשקעה נכבדים. תודה על הכל ושבת מנוחה מבורכת". מדהים. אני חושבת שהוא סיכם את מה שעובר עלי בימים האחרונים ולכן אני כמעט ולא איתכן. אז סליחה מעמק ליבי. מתגייסת, מבינה אותך ומזדהה איתך לחלוטין. האדום עדיין ברגילה. אתמול נשאר בבית והיה מצוברח - כל החברים שלו סגרו ומי שבת - חולה. אני דווקא שמחה כי הוא מאוד מקורר וצרוד. הוא ואני עסוקים בלהדביק אחד את השני
אפרופו, היות ואני (עדיין) מאוד מאוד מקוררת...איבדתי את חוש הטעם לחלוטין. אמש סעדנו את ארוחת הערב עם חברים, וכנראה שהיה אוכל מדהים, והחברים הביאו יין מאוד יקר ומשובח ומבחינתי היין היה כמו מים והאוכל - אותו טעם. איזה באססה. יאללה, הולכת להתארגן יום נפלא ואני קוראת לסדר את כל הנעדרות....

מגלית

New member
תיקונים (ברור.....ככה זה שממהרים)

נדבר ליבו = נדבת ליבו כל החברים שלו סגרו שבת ומי שבת- חולה = ומי שיצא - חולה

פולי44

New member
בוקר טוב ושבת שלום

מגליתוש, אם זה מנחם אותך, גם אני חולה.... לא יודעת איך ומה, פתאום ביום רביעי בערב התחלתי להרגיש שהגרון כואב ומשם זה כבר הדרדר לנזלת, כאב ראש, צרידות ושיעול. אני בונה על יום מנוחה היום ומקווה לחזור לעצמי מחר. ממש חבל שהאדום שלך חולה, זה מבאס למדי להיות חולה ברגילה. את תעזרי לו להבריא והוא יעזור לך והכל יהיה בסדר. מה שהבוס שלך כתב אכן מחמם את הלב, ויופי שהוא יודע להעריך את כל העבודה הקשה שאתם עושים. כמו שכתבתי כבר אתמול, החייל וחברתו ישנו פה ביום חמישי בלילה ואני הרגשתי כאילו זכיתי בלוטו.. אמנם אותה ראיתי בערך לדקה וחצי כאשר נכנסה, אבל עדיין היה נחמד לדעת שהם פה ולא אצלה בבית. כרגע הוא אצלה ובטח יחזור אחה"צ. מגליתוש, תרגישו טוב את והאדום שבת טובה לכולם

צהריים טובים לכולן

מגלית
החלמה מהירה!!!!! הדברים של הבוס בהחלט מרגשים! מחזקים! זה מאד יפה בעיני שזוכר להגיד תודה כל כך יפה! פולי
גם לך החלמה מהירה!!!! לנוח זה בהחלט רעיון מצוין!
תהני משעות אחה"צ איכותיות עם החייל! מתגייסת
עוד קצת וזה מסתיים..... המון בהצלחה בבחינות!!!!
אצלנו שליו, כיף. הכביסות כבר מזמן היסטוריה. הכל מסביב נעים כמו שאני אוהבת..... אוכל טוב , פרחים ועוד זר יפיפה שהגיע ביום האם / "המשפחה"
החברים של פיסטוק באים הולכים, מבלה ונהנה מכל רגע. אתמול ישן כאן חבר טוב ושלשום איזה.....
. הקטנצ'יק בתחרות ארצית לחתירה (צופי ים). אתמול חגגנו כולנו ביחד את יום הולדתו במסעדה נהדרת. ביום שלישי יום הולדת לפיסטוק. (19) שוב חגיגה.......
המשך שבת נפלאה לכולם.

שויו

New member
שבת-צהריים טובים

איזו שמש נעימה בחוץ. בריאות לכל החולות והחולים. מקווה שהשבת תבריא אתכם ותקומו מחר בריאים כשוורים ! אתמול אחה"צ הייתי עם הזאטוט ביומולדת של האחיינית. בסופה נשארו המון עוגות שוות .. אז עשיתי מה שאמר לי ליבי, ארזנו הכל ובמקום לחזור ישר הביתה לארוחת השבת, נסענו "דרך" המוצב של שיריו'.... קראנו לו לשער, והוא נדהם שהגענו... מסתבר שהגענו בתזמון מדהים- בדיוק סיימו את ארוחת הערב ואנחנו הגענו עם הקינוח.... הערב ניסע לאסוף אותו לאפטר.. לא ידוע עדיין מתי יוכל לצאת... מחר מתחיל קורס בבא"ח גולני... שבת שלום

שויו

איזה רעיון מעולההההההההה! כל הכבוד לכם על יוזמה מפנקת כל כך! ושהיה אפשר, שהוא קרוב והיה זמין!!!
בטוחה ששיריו והחברים נהנו! בהצלחה בקורס!!! והכי חשוב.... הערב הילד בבית!

פולי

תודה. לג'וניור היה לפני כמה ימים. זוכרת? קיבל ברכות יפות כל כך מחברות הפורום. ביום ג' חוגג פיסטוק. (הם צמודים).

פולי44

New member
פיסטוקית, סליחה על הבלבול

זו כנראה המחלה שמשפיעה, מזל טוב בכל זאת....

למעלה