בוקר טוב שכונה!!!

taltallim

New member
בוקר טוב שכונה!!!

הספינינג היה מדהים הבוקר!!! השמש חמה בדיוק במידה הנכונה... הציפורים מצייצות, הדשא ירוק, והבוגונביליות - פורחות... בשלל צבעים. כן, כן... בוקר נפלא!!! תלתלים (שממתינה להופעה... של הקפוא שהופשר???)

KONFUZ

New member
בוקר אור לך תלתלים

אמרו שיהיה שרב בסוף השבוע יאאקקקק 8-( קונפוז~

תלתלימית

תלתלים תלתלים תלתלים תלתלים בכל השנה אני בעונה - אה! תלתלים בכל מסעדה מנה ראשונה - אה! תלתלים ניי נה נה ניי נה נה ניי נה נה ניי ניי תלתלים מה הייתי עושה בלעדייך?! אוריאנה ומוחה הקודח

taltallim

New member
אוריאנה...חחחח

זהו חביבתי נדמה לי שהתפסחת סופית!!! האם זה בגלל אותו חומר שמתחרז עם שמך??? אגב קונפיוזן (פונה אליך כי רואה שהפסקת להתעלם ממני...חחחח) אז בטח אתה יודע (כי קראת את כל דפי הפורום...) שלגוגי היה מנהג של הכנת מגולגלות וחלוקתן לדודות של הפורום!!! תלתלים (שפותחת בזאת את חגיגות הסופ``ש - בלי ילדים!!!!)

מעניין...

גם לאקס שלי היה מנהג דומה... אך לא לקחתי. חוץ מהפעם ההיא בסיני. זה לא עשה לי כלום, אבל ממש כלום. ואילו הוא היה מסטול כגחלילית שחושבת שהיא מכבי-אש. מינימום. אח``כ עוד עשינו סקס. ואת יודעת, סקס כשאחד מסטול והשני לא זה דיזאסטר. כשהדלקתי אור קטן הוא שאל בהיסטריה ``מי הדליק את השמש`` וכאלה. איך זה שהמוח שלי כזה מחורפן? טבעי בובונת, ככה נולדתי... אוריאנה

taltallim

New member
זה המצב הכי טוב...

כשהכמיקיליים הטיבעיים (בלשון מקצועית: אנדוגניים) עושים את שלהם בלי עזרה.... חחחח הרגת אותי עם סיפור הגחלילית... נראה לי שרמסים ושאר זוחלים - עושים לך את זה!!!! תלתלים (שעדיין מתעקשת על המגולגלות של... גוגי)

יערית

New member
תלתליםםםם

בואי נתחיל בחגיגות סופ``ש יחד ללא הילדים(ואצלי כרגיל תמיד מאחר), אז על מי חוגגים? סליחה עם מי חוגגים? יערית.

taltallim

New member
פנויה להצעות...

חוגגים ביחד - כן??? על מי - על מי בא לך??? תלתלים (שמרגע זה... פורקת כל עול!!!!)

למעלה