בוקר טוב שכונה......

גוגי=GUGI

New member
בוקר טוב שכונה......

מה שלום כולם??? מה נראה לכם שיהיה??? מהורהרים/מהורהרות??? יאלה נו..שמישו יתן אות חיים... גוגי...(מחכה..)

גוגי=GUGI

New member
בטח שכן... :)

שווה וחצי!!! מה שלומך נחמדת?? מה שכתבת אתמול היה יפה מרשם ומהנשמה!! שמעי אני זקוק לעזרה במשו...

גוגי=GUGI

New member
טוב שמעי...

אני אוהב מישהי!!! היא אוהבת פרח מסויים!! אני לא משיג אותו כבר שבועיים!! תמליצי על פרחים יפים.. משו שאת כאשה הית שמחה לקבל!!! גוגי...(שוב מחכה..)

מיכי

New member
זה נורא תלוי...

השבוע הייתי בתערוכת הסחלבים בגן הבוטני והם פשוט מדהימים אבל יש בהם משהו כבד ואולי טיפה מחייב, אז אם זה הרש, לך על זה. אני אישית לא אוהבת את הרחים הגדולים והמרשימים כמו ציפור גן עדן (זה הכתום) או הלבנים האלה הגדולים כי הם בזבזניים ובומבסטים. אני חובבת מאוד ורדים אדומים, נוטים לבורדו, לא אלה של החבילות אחת בעשר שתיים בחמש עשרה אלא כאלה גדולים ועדינים בו זמנית שאפשר לתת מהם עשר ו... חבל על הזמן! חוץ מזה אני מאוד מאוד מאוד אוהבת את הפרחים העדינים שנראים כמו פרפרים ויש להם גבעולים דקים ועדינים. אני לא זוכרת איך קוראים להם אבל יש אותם בלבן וסגול וגם לבן וסגול משולב וגם בורוד בהיר ועדין, לא קיטשי! אפשר לשלב אותם עם ורזים קטנים וזה ממש נחמד. זה פרח מאוד רומנטי ומלא רגשות. גם פרחים קטנים ואביביים זה כיף לקבל, פשוט זר של פרחים לבנים עם אמצע צהוב וקצת ירוק מסביב. זה קליל ונעים ביותר ובעיקר לא מרתיע. אישית אני גם אוהבת חמניות אבל אלה פרחים שבדרך כלל מביאים לאמא או לדודה לארוחה משפחתית והם לא כל כך רומנטיים. אבל הכי הכי חשוב זה האיך. כלומר צריך לסדר יפה את הפרחים שיוגשו בצורה שמסמלת משהו, גם אם אתה לא מביא אותם בעצמך, שהם לא יראו כמו ערמה של פרחים שנזרקו על פתח הדלת אלא משהו שחשבת עליו והשקעת בו, כי זה בעצם מה שחשוב לא?! ההשקעה! בהצלחה נשמה ואיזה כיף לבחורה שאתה מאוהב בה!

גוגי=GUGI

New member
מיכי מיכי...

זה היה מאלף..!! איזה לא מביא אישית!!.. רק אישית לוחצת... טוב שמעי אני חושב להביא לה ורדים אדומים ..בוהקים..גדולים!! מסודרים יפה!! אתן לה אותם..אנשק אותה..ואגיד לה..אני אוהב אותך!! זה טוב ככה?? גוגי...(מחכה לאישור סופי מהמש``קית ת``ש מיכי)

מיכי

New member
לוחצת זה לא טוב!

אני בטוחה שהאינטואיציה שלך תכוון אותך נכון בעיתוי אמירת שלוש המילים החשובות. אני בטוחה שיהיה לכם מדהים, נא להמשיך ולעדכן את הדודה על ההתפתחויות!

גוגי מותק

קטוף לה זר פרחי-בר ותגיד לה ``אני אוהב אותך`` זהו היא שלך. אוריאנה

יערית

New member
תשובת המחץ!!!!

קבלי ח``ח על כך אוריאנה.. גם אני בדעתך,לא חושב איזה פרחים תביא,אפילו תקטוף בגינה.. מה שנחשב זו הכוונה,ומה נאמר לאחריה ;-) בהצלחה גוגון... יערית(שפרחים זו נקודה רגישה אצלה)

noam011

New member
שמע גוגי סיפור

כשהתחלתי עם אישתי זה היה ב-87. היא עבדה במוסד מסוים. יום אחד, ממש בהתחלה, כשהכרנו, קבעתי איתה שאני אבוא אליה לעבודה. בדרך לשם עברתי ליד שיח יפה, קטפתי פרח אחד והמשכתי. סתם שיח שהעיריה שתלה שם, אבל היו לו פרחים יפים. באתי אליה (הייתי אז צעיר וקצת תמים) נתתי לה את הפרח. היא אמרה לי תודה בהתלהבות מאופקת אבל לקחה אותי בידי בין הכונניות שהיו שם, והדביקה לי כזאת נשיקה שאני הייתי בהלם. הייתי כל כך המום שחשבתי לעצמי, ואוווו וזה רק בגלל פרח אחד..... בטח אם הייתי מביא לה זר, היא היתה מזיינת אותי שם B-)

יערית

New member
איזה חאנטריש ;-)

קילקלת את המסר...:) אהבתי את הרעיון. יערית.(ששמעה שהסרט ביל אליוט מרגש ביותר)

כנראה לא הבנת

תראי, זה נורא פשוט: אצל גברים, היעד הסופי, מטרת-העל הנשגבה, הוא הזיון. בשבילו הם יעשו הכל. אוריאנה

גוגי=GUGI

New member
סילחי לי אוריאנה!!!

ההכללה הזאת גורפת !!! לא רצינית!! טיפשית!! ועוד מעט גם תספרי שגברים מתחתנים עם נשים בשביל הזיון... אישית כגבר נעלבתי מההכללה!! זה בערך כמו לומר שכל הנשים שרמוטות!!!

noam011

New member
אני חושב שאתן פיספסתן משהו

תרגעו . הזיון לא היה העניין פה. ואין לזה שום קשר. תקראו שוב את המשפט האחרון ברוח הנכונה, תראו שזה לא נורא בכלל.

טוב

אבל בלי קשר לסיפור דווקא - נראה אותך אומר לי (בשיא הכנות) שזה לא נכון.

noam011

New member
שמה לא נכון ?

שזיון הוא לא המטרה העיקרית שלי ? לא ! במלוא הכינות. לא מוחלט. בטח שלא בגילי היום. אבל גם כשאני נזכר בעצמי אז, בשנות העשרים שלי.

noam011

New member
לא לא לא

אני מרגיש שאני נדרש להוכיח כאן משהו וזה לא נעים אם את רוצה לדבר על זה בפרטיות זה יהיה יותר נוח אני חושב לא ? אבל תשובתי לעניין ההוא היא : לא מוחלט !

למעלה