בוקר טוב, שימו לב!!!!!!!!!!!!

בוקר טוב, שימו לב!!!!!!!!!!!!

קבלתי כתבה מאוד יפה מידיד, ובו הוא מביע את דעתו על הניצחיות. הבחור שכתב את זה הוא מנגן על גיטרה, שר וכותב מוזיקה. הדרך לניצחיות היא לשתף מספר רב ככל האפשר של אנשים בידע שלך. ואני אנמק. כשאנו יוצרים שיתוף של משהו שבא מתוכנו עם אנשים אחרים - חלק מאיתנו ילווה אותם וישאר איתם לנצח. אני יודע זאת מנסיוני האישי. חלק מהדברים שראיתי מאנשים אחרים – ילוו אותי עד יומי האחרון. כשאני מקליט יצירה חדשה, כשחברי כותב מאמר חדש, כשהגיטריסט שאני אוהב מוציא עוד קלטת לימוד, כשאנשים מספרים חוויות אחד לשני... ברגע שעושים זאת – אנו מעניקים ניצחיות למחשבות שלנו באותו רגע, ליצירתיות שלנו באותו רגע, ליחודיות שלנו באותו רגע. דברים שישארו הרבה אחרי לכתנו. אני למשל, מתעודד מאוד מהמחשבה שבעוד 100 שנה הנינים שלי יוכלו לשמוע את היצירות שלי. להנות מהן, להתרגש מהן, ולקבל דרכן את התחושות שהיו לי בעת ההקלטה המקורית. יש פה המון קסם כשאני חושב על זה. זה נותן לי חשק ליצור עוד ועוד... גם דברים שנראים לי פשוטים וסתמיים. כמה שזה נראה לי טרויואלי ו"סתם עוד הקלטה לאוסף" שאשמע אולי 4 פעמים ואשכח ממנה, יבוא יום ושזה יהיה בעל משמעות רבה למישהו אחר. אז שתפו אנשים במחשבותיכם, חלקו עם אנשים את רעיונותיכם, תעדו את יצירתיותכם. זו הדרך לניצחיות.. שחר

מנורה

New member
../images/Emo51.gif שהבאת את המילים של שחר

אכן חושבת כמוהו וזאת הסיבה שהוצאתי את ספרי "רוצה לגעת" והסיבה שאני ממשיכה לכתוב קודם כל נהנת ומאושרת שישאר לדורות הבאים. לצערי לנו דור השואה לא נשאר הרבה מהעבר. וליצור ולו רק למען אדם אחד שנהנה אתה מרוויח ובגדול.

אנימו

New member
מנורה היי . על מה הספר שלך? שירה?

האם תוכלי להביא עותק לעיון לפגישה???

כן, אנימו. ספר שירה. ספר השירה

נפלא. כדאי לך לרכוש אותו. מה גם שהכנסותיו הם קודש לטובת ילדים בסיכון מסויים.

HAVA159

New member
היחידהjud לא כל כך רואים אותך|ימין

את בטח טורחת לקראת הפגישה, אל תעבדי כל כך קשה. אוהבת
חוה.

הנה אני, הנה אני, הנה אני. בכלל לא

טורחת. אתם מביאים הכל איתכם. פשוט רוב היום לא בבית. מטיילת להנאתי. אביב בחוץ. כיף. ותודה חווה'לה.

מנורה

New member
ג'וד
אנימו לא אהיה

לצערי במפגש אבל תוכלי לראותו אצל גו'וד. ישנם מספר שירים ממנו במאמרים בפורום. ערב נעים לכווולם

אנימו

New member
היי מנורה. שכחתי שהודעת על העדרך.

אעיין בספר אצל ג'וד. תודה וערב טוב.

yuli139

New member
מילים כדורבנות,לאה וטוב שהבאת

אותם בשם אומרם

maxima

New member
תודה לאה.....זה מאד יפה...../images/Emo140.gif

ותודה לשחר

אנימו

New member
לאה שלום - איזה יופי של כתבה. אנשים

יצירתיים מתחומי האמנות למיניהם הם גם הרגישים בד"כ ואכן למוסיקאי יצאו פנינים גם בכתיבה.

שחר- איש חכם, תודה לאה שהבאת

לנו את הגיגיו. זה מתקשר לי באיזושהי צורה לסדנה שאני לוקחת בה חלק. הסדנה נקראת "מהות החיים". כולם רוצים לחוות חיים מלאים ולהשאיר משהו מאיתנו לדורות הבאים- ובשביל זה עלינו למלא את חיינו בעשייה שתוסיף לחיינו ערכיות ומשמעות.

אנימו

New member
אותי זה מרגיז!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

מכרו בחנויות הספרים עותקים פגומים של הספר "דירה להשכיר" של לאה גולדברג. כל הפואנטה הסופית היתה חסרה. ספר עם מוסר השכל חשוב שמשפיע על ילדי הגיל הרך. זלזול כזה בצרכנים. כתבה רצ"ב

emmy5

New member
עשיתי את זה לעצמי,אבל גם אני חשבתי

זה ישארו כנראה לדורות הבאים...התמונות שלי אבל אחת והיחידה נותן לי הרבה לחשוב על זה ...

למעלה