בוקר טוב שבת שלום !!

putimakansi

New member
בוקר טוב שבת שלום !!

סופגי תתעוררי !!! חיכיתי לך אתמול לראות אותך לבושה !!! נסעת לצימר ?? ולא איתי <?? נועלההההה בורק טוב !!! עדיין חולה ? תשני לבושה !!! שיהיה אחלה סופ"ש לכולנו !!!!

soofgania

New member
בוקר טוב פוטי ../images/Emo24.gif

אוחחחח איזה לילה היה לי...עכשיו חזרתי
ביליתי בצימר שנמצא במקום שנקרא "מקום בטבע"צמוד למושב בצרה<ליד רעננה> לא ידעתי עד כה שיש צימרים במרכז הארץ
הצימר היה כולו בסגנון יפני
. אנחנו מתכננים לשדר לכם הישר משם בפעם הבאה.. השאלה אם יש בלפטופ חיבור למצלמה ולמקרופון . פוטי 'צטערת שדפקתי לך ברז

putimakansi

New member
סופגיייייייייייייי !!!

את עשית חיים בצימר ואני חיכיתי ??!! מה היה ? קראתם שירי ביאליק ? ראיתם סרטי היסטוריה של העם היהודי ? לגבי לפ טופ - ברור שיש חיבור גם למצלמה וגם למיקרופון !! יאללה מתי שידור חי מהצימר ???

soofgania

New member
מממ

אני עשיתי חיים בצימר ואתה עשית חיים בבלוג
קראנו שירי ביאליק בסגנון אוחחח אההה אההה אוחחח
ראינו סרטי הסטוריה גם באותו סגנון... אעדכן בפורום כשנלך לשם בפעם הבאה

../images/Emo18.gif הקשר האמיתי החשאי

בין מה שעשתה סופגי בצימר לבין "שיר לציפור" של ביאליק: Humming Bird Vibrator If you are looking for your first toy, then don't buy this one ! You will be spoiled for life. The rotating head and extremely fast moving mouth of the bird, are developed especially for the more experienced woman !

השם הנכון הוא "קן לציפור" טעות...

טעיתי, טועים... וזה עוד יותר מחדד את השאלה: "האם סופגי מצאה קן מתאים לציפור?".

בבקשה תרגום:

HummingBird הוא השם האנגלי של הציפור שאנחנו מכנים קוליברי או "יונק הדבש". ויברטור הציפור המהמהמת (או המזמזמת): אם את מחפשת את הצעצוע הראשון שלך, אל תקני את הויברטור הזה! הוא יהפוך אותך ל"מקולקלת" לכל החיים. הראש הרוטט והפה של הציפור שנע במהירות גבוהה פותחו במיוחד עבור האישה המנוסה יותר.

soofgania

New member
תודה על הטירחה../images/Emo9.gif

יששש אני לא מקולקלת לכל החיים...הצעצוע הראשון הוא רוקט.. אם הבאת את תמונת הויברטור שהוא בול כמו שלי סימן שראית אותי משלבת אותו בשידור אבל אף פעם לא ראיתי אותך בבלוג

LunasRoze

New member
יש.....

יש אנשים שלא מוצאים אף פעם....ויש מקומות שאין כבר טעם...אבל לפעמים זה שם...גם אם זה לא מושלם.

soofgania

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo70.gif ../images/Emo48.gif

הדירה מצוחצחת
האוכל בתנור
עכשיו קפה וסיגריה
ויש יותר טוב מזה?

soofgania

New member
עוגות לשבת../images/Emo212.gif../images/Emo96.gif

עוגות בעיצובים מדהימים
הייתם מוכנים לאכול נעל ספורט
או מזוודה מלאה בדולרים

קונדומים לשבת../images/Emo111.gif../images/Emo94.gif

והכל מוכן לעינוגי הגוף.. שחיפי אטפווו תתפשטי פשושי.... רק בשבילך קניתי קונדום כפול עם הגנה כפולה שאני לא אדבק בכיעור שלך... אטפוווו...

למעלה