בוקר טוב, שבת שלום

פולי44

New member
בוקר טוב, שבת שלום

יום מקסים בחוץ, עושה חשק לטייל, אבל אין לנו אוטו, אז נישאר בבית. אולי קצת ברגל. לנוסעים לבקר את החיילים, נסיעה טובה, תהנו שתהיה שבת טובה

פיטנגו4

New member
שבת נפלאה

אצלנו מעונן ומטפטף מידי פעם. המתבגר ישן, הצעיר עם עין חבושה ולא יכול לראות שמש. מזל שטיילנו המון השבוע... כל כך יפה הכל באביב. שיהיה בכיף למי שקיבל חייל/ת הביתה לשבת

בוקר לשבת שקטה ונעימה../images/Emo140.gif

הירוק עדיין בארץ החלומות שלו ירד גשם אצלנו וזה אוויר הכי בריא לנשום

למישהו מתחשק לנשנש משהו ליד הקפה ?

עוגיות בראוניז כשל"פיות
(המתכון כאן) אז טכנית , הקצינה בבית. אלא שהצטברה לה כל כך הרבה עבודה בזמן ששהתה אי שם , שכבר יומיים נוסעת לבסיס כדי להתעסק עם כל מיני... ומחר שוב חוזרת לשטח ... שבת כייפית לכולם

ע ו מ ר 4

New member
../images/Emo3.gif

בדיוק הכנתי לי נס בכוס של בירה....אז שמתי לי בצלוחית את כל אלה שהיו מונחות מחוץ לשורות

שבת שלום וחג שמח

מגיע לי פרס על דבקות במטרה, לפני כמה שעות התחלתי לכתוב הודעה זו, יש לי צעצוע חדש וכניראה מאוד זמני , אייפון שקיבלתי מסלקים בגלל חבילה שעשינו לחייל ולו יש מכשיר חדש ולא צריך את האייפון... וניראה לי שהאייפון יחכה למטייל כי אני לא מסתדרת ולא צריכה את הדבר הזה, שעות עד שהצלחתי להיכנס לפורום וכבר 3 פעמים מנסה לשלוח הודעה

מנהלות - אודה אם תסדרו בשירשור של השבת...

כשכבר הצלחתי אז זה נישלח כהודעה חדשה ולא כתגובה, הפעם כבר שולחת מהמחשב, הרבה יותר פשוט, האייפון נחמד כשאין מחשב בסביבה, אבל אין צורך להתלהב...

מגלית

New member
שבת שלום, שבוע טוב, חג שמח, מועדים לשמחה ../images/Emo4.gif

כבר מבולבלת מכל הימים האלו... האמת, מרוב לא לעשות כלום אני כ"כ עייפה שאין דברים כאלו... כנראה שאני צריכה לחזור לעבודה... האדום בנוהל שבת, רק מחר יגיע הביתה. נשמע ממש בסדר בטלפון, כל כמה שעות שמירה אבל לדבריו "בקטנה". הוא מקווה מחר לצאת מוקדם כדי להחליף את הנייד שלו... אגב, סניפי אורנג' פתוחים מחר??? מחר בבוקר שוב על הסירים... אין סוף... אז, שוב, שבוע טוב וכו' וכו' וכו'

atalia

New member
טוב,זקוקה לטיפים לעידוד החייל שלי

אני לא בדיוק מצליחה להבין מה בדיוק הענין... למרות שדיברתי איתו ארוכות, הוא לא מספר הרבה, אבל רוחו שפופה. העובדות האוביקטיביות שכן אפשר לשים עליהן אצבע- יצא ברביעי האחרון, יחזור בשבת הבאה (שבת וחג בבסיס) תורנויות מטבח במהלך השבת הנוכחית נפרד מחברה שלו בפעם האחרונה שהיה בבית (ביוזמת שניהם אבל בלב לא לגמרי קל) הלם התרבות הראשוני כשמגיעים לצבא (לא מתחבר לכולם,לעומת זאת יש לו חבר ממש ממש קרוב) יכולה לשלול לגמרי קושי פיזי. גם הוא הדגיש שמדובר בשביזות מנטלית. אז... טחנתי לו את המוח על כמה הכל דינמי (משפט המחץ שלי לחיים דרך אגב), וגם על לקחת כל יום ביומו (סופר עוד 10 שבועות לסיום טירונות-זה נראה לו המון ובצדק), הזכרתי לו דברים שנהנה בהם מאד ממש לאחרונה והמלצתי לו לחשוב עליהם בזמני השפיפות (כשטובע בסיר עם הברזלית למשל), אמרתי שוב ושוב כמה זה טבעי וברור שיש גם זמני שפל, ולסיום גם מלאתי אותו בכל הדברים הטובים שיש בו. אני יודעת שזה לגמרי אינדיבידואלי, אבל תספרו לי מה עבד אצלכם לשיפור ?

פולי44

New member
בדיוק מה שאת עשית

עבד גם אצלי, שיחות, שיחות ועוד פעם שיחות. וזה בכלל לא מובן מאליו שהוא מדבר איתך. אז כל מה שאמרת לו לעידוד תופס, וגם הזמן שעובר, ואולי שינסה להתחבר עם עוד אנשים, זה מאוד מקל שיש הרבה חברים. תורנויות מטבח זה ממש קשה, החייל שלי התחבר תמיד לטבחים אז תמיד היה לו יותר נחמד במטבח, צחוקים וכאלה. אין יותר מדי מה לעשות, רק להזכיר לו שכל יום שעובר זה יום אחד פחות. אני בטוחה שהוא יהיה בסדר בהצלחה

colibri

New member
עתליה ../images/Emo24.gif בעיקר להקשיב

כמו שפולי כתבה - זה שהוא מדבר איתך ומשתף ולא מחזיק את הכל בבטן, זה כבר ברכה. ואחרי שהם שופכים ומקטרים לאמא בטלפון, בדרך כלל יותר קל להם. ואמרת לו את כל הדברים הנכונים. אז רק הנה עוד

למעלה