בוקר טוב שבוע טוב....

keren1

New member
בוקר טוב שבוע טוב....

מזל טוב למיכל להולדת הקטנטנים!! אז ככה אם משהו זוכר שבוע שעבר עברנו לילה סיוטי עם מתן. בקיצור גילינו למה. יש לו ציפורן חודרנית עם זיהום קל. התחלנו בהפגזה קלה עם RESCUE ואוברולט ואנטיביוטיקה, זה עבד. הילד קצת יותר נרגע וגם אנחנו. לא רוצה להוציא עיניים, אבל היינו סוף שבוע אצל ההורים וכמה שישנתי. את המאמר על "קנאה" שהבטחתי לקרוא. מי נגע בו. רק ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ איזה כייף לנסוע להורים. דרך אגב להורי הגיעה אורחת ביום שישי בערב. בסוף הערב היא אמרה לי שני דברים: 1) יש לך ילדים מקסימים (תודה תודה). הם היו ערים עד 22:00 ואלו ילדים שהולכים לישון בבית ב: 19:30 אבל WHO CARE´S למחרת קמו מאוחר. הם השתוללו ורקדו בקיצור היו מדהימים ביותר. 2). את חייבת להתיחס לעצמך יותר. כלומר דיאטה!!! היא אמרה לא לתת לילדים להוות תירוץ. האמת שהיא צודקת אבל למי יש כוח. היא חוזרת בפסח ואמרה שאם היא לא תראה שיפור היא תכסח אותי. אז מהיום אני אנסה להכניס שיפור !

nonana

New member
היי קרן סחטיין על העדכון../images/Emo8.gif

אצלי סוף השבוע עבר בבית. לנדבילה נפל שרפרף על הזרת. איזו מסכנה שחורה לגמרי משטפי דם
וכמה שהוא בכה ואני איתו. אבל ביום שבת יתנהג כרגיל אבל שיחק לי על המצפון כל פעם שהוא רצה משהו שלא היה אפשרי התחיל לבכות שכואבת לו האצבע. חכמים הקטנים האלו הא? אני אשלח היום בערב וד תמונות שלהם.

טל של 4

New member
נונאנא...בוקר טוב

מסכן נדב, שירגיש טוב. לגבי החוכמה שלהם, שיהיו בריאים, אצלינו כל פעם שיואב מקבל מכה/נפצע/כואב לו וכו´ לא עוברת דקה וגם לנועם כואב בדיוק באותו מקום וגם היא נוראאאא מסכנה....היא לא יכולה לסבול שרק הוא מקבל נשיקה/חיבוק.

nonana

New member
חה חה חה אותה גברת בשינוי אדרת

ממש כל הילדים עם אותם התנהגויות- צריך לפתוח ספר של התנהגויות טרויאליות אצל תאומים או אחים.

טל של 4

New member
קרן וכולם בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif...

קודם כל אני מקווה שפתרת את בעיות השנה של מתן, מסכן בטח סבל הקטנציק. שנית כולי קנאה על שעות השינה... למרות שגם אני השבת השלמתי כמה וכמה עדיין מרגישה מחסור של איזה שבועיים רצופים. לגבי הדיאטה...
. האמת שאני הורדי די מהר את כל המשקל של ההריון אבל נשארה לי בטן איומה שזקוקה להתעמלות דחופה!!! אולי כשאהיה מובטלת יהיה לי זמן לטפל בזה....

קרנושה

New member
חחחחחחח צחקת עלינו הא?

דיאטה כשתהיי בבית? צר לי לאכזבך אך ימי הטחינה רק יתחילו אז..... אני משחזרתי לעבודה כעת בונה על להרזות...אוכלת רק פעם ביוםכשמגיע הביתה ב16 וכל הבוקר אני על נס קפה וסיגריות (נס עם 2 סוכר חייבת משו שיחזיק אותי).....ואני מתוזזת כעת יותר מתמיד.....חבלז אם לא ארזה!! קרן-צר לי שפיספסתי אותך.....ווהחלמה מהירה למתן.. נונוש--אאוץ כאב לי שסיפרת...איף... תגידו לי משהו אך ילדים קוראים לפצע בימנו? בתקופתי פצע=בובו.....עוד מישהו זוכר את זה או רק אני?

nonana

New member
היי קרנושה - פצע?

תמיד אצלינו קראנו לו בשמו. אני לא זוכרת בובו.

למעלה