בוקר טוב ....שבוע חדש

Master Stav

New member
בוקר טוב ....שבוע חדש

אחרי שישבת עמוס בארועים ופעיליות ..... הנה מגיע שבוע חדש עם ההפעתות שלו שיהיה לכולם שבוע מדהים

G I R L P

New member
OMG

WTF??? מה זה? התקפת לב על הבוקר. תזהר סתיו שהיא לא תשרף לגמריי.... שיהיה לנו אחלה של שבוע ויום מקסים.

בוקר טוב

שבוע טוב לכולם. היה סופ"ש של בית ומשפחה, חברים ואוכל. מתפללת לשבוע רגוע יותר מהקודם.

בוקר טוב ושאלה של טירון ../images/Emo13.gif

כשאתם מנהלים יחסי בדסמ שהם יותר טלפוניים/מיילים/מסרים ופחות פגישות ( מפאת היותם של שני הצדדים נשואים ומוגבלים בזמן) עד כמה ההתמסרות שלכם לקשר טוטאלית? אם המאסטר או המאסטרית יגידו לכם באמצע יום העבודה לצאת מהמשרד, ללכת לשירותים, להתפשט ולהתקשר אליהם. זה בר מימוש?

G I R L P

New member
מה הפואנטה?

אתה מדבר על מערכת יחסים ללא פגישות פיזיות? זה אומר בעצם שזו מערכת יחסים של שליטה מנטאלית בלבד... אני לא ממש בעד זה לדעתי צריך את המגע חם ואנושי ככל שיהיה גם אם מגע של זנבות שוט.... בנוגע לשירותים בעבודה: כל אחד וגבולותיו יקירי. תלוי מה אתה מוכן לעשות בשביל. שיהיה בהצלחה

תודה ../images/Emo13.gif

ברור שפגישות זה החלק החשוב באמת אבל במסגרת הזמן המוגבל אין יותר מדי אופציות, זה הקשר הוא בעיקר רוחני

G I R L P

New member
מנטאלי...

לא רוחני. נפשי ולא ספירוטואלי..... רוחני היה קשר אם הייתם עושים יוגה או טאי צ'י יחד.... אבל נראה לי שלא בעסק הזה אתם מתעניינים...

אייבורי

New member
חליפה ליתום

קשר הוא התאמת רצונות של שני הצדדים אם העונג שלך הוא שהיא תהייה בשירותים ערומה ולהתקשר ואם זה מתאים לה להתמסר באופן זה הרי זה בר מימוש. אבל באופן כללי, זה מחרמן אותך לדעת שהיא ערומה בשירותים ?

עונה בתור נשואה

למרות שאני חדשה בתחום. יכולה להגיד שההתמסרות שלי טוטאלית. לגבי השאלה השניה שלך האם זה בר מימוש. כן זה בר מימוש. האם זה רצוי, רק אתה והבת/בן זוג יחליטו.

Dan_Kap_

Active member
שולט/ת הוגנים

לא ידרשו מהנשלט/ת שלהם משהו שעלול לפגוע בהם - כולל משהו שעלול לפגוע ביכולת שלהם להתפרנס, ללמוד או לקיים חיי משפחה. זה הרי חלק מהגדרת בטוח, שפוי ובהסכמה הדדית...

למעלה