בוקר טוב שאלות

שינגי

New member
בוקר טוב שאלות

1.אני מחפש תוכנה לרשימת קניות לפוקט היה שירשור ולא יצא מימנו כלום. 2. איך אני מוריד סרטים לפוקט האם פורמט של DVD מתאים לפוקט ואם כן איך עושים את זה? 3. כמה זמן צריך לטעון את ה3715

AYELET1

New member
אם תמצא תכנה טובה כזו-

ספר גם לי... כרגע אני משתמשת Splash Data בפאלם...

mikeoreli

New member
תשובות

1. יש את FRIDAY SHOPPING (או משהו כזה) שפותח ע"י ישראלי. התוכנה היא חינמית ותחפש אותו דרך גוגל. 2. סרטים: פורמט DVD הוא MPEG 2 ברזולוצית 576X720 עם סאונד MPEG2 LAYER 3. הקבצים בDVD שמורים כקבצי VOB. אני לא מכיר תוכנה בפוקט שפותחת קבצי VOB. עוד משהו - DVD זה 6.5 ג"ב, כרטיס זיכרון בנפח כזה עולה כמו כמה פוקטים. הפיתרון הוא דחיסה לDIVX (כמו שכולם עושים). אתה יכול להשתמש גם בPOCKETDVD שממירה גם את הסרטים לפורמט יותר דחוס כדי שייכנס לכרטיס זיכרון מינמלי של 128 מ"ב. המרות אלו מורידות את איכות הסאונד לסטריאו, את הרזולוציה ליותר קטנה ומורידה את גודל הדגימה ליותר קטן. יש הבדל באיכות אבל היא לא ממש מורגשת. דרך אגב - תשתמש ב BetaPlayer על מנת לצפות בDIVX ובPocketTV על מנת לצפות בקבצי MPEG. 3. מה זאת אומרת כמה זמן צריך לטעון את הrx3715? כמה שאתה רוצה או עד שהסוללה מתמלאת במלואה.

AYELET1

New member
יש כרטיס מועדון...

זו התוכנה לאחרונה כשניסיתי אותה, ה-DB היה נמחק מידי פעם עפ"י החלטה אישית (שלו, לא שלי
) מעצבן בטירוף ולא יעיל

שינגי

New member
אז מה עושים

איך עושים קניות במגה בלי רשימת קניות חחחח..... אמת אני צריך את זה לעבודה לצרכי רכישה של מוצרים ולנסןת ליצור נהול מלאי מסוים. אגב מה זה מטעינים כמה שרוצים כשהבטריה מלאה המטען מפסיק לעבוד? שאלה נוספת אמרו לי שהעברית של אירון לא תומכת במערכת ההפעלה שלו כמו שצריך ואני צריך PDAC לסקנד אודישן שאלה נוספת כדאי לראות את הסרטים אני צריך להוריד את התוכנת ההמרה הזו? זהו לבנתיים

AYELET1

New member
מטעינים כמה שרוצים, כלומר...

משאירים בחשמל עד שאתה רוצה לנתק ולקחת אותו איתך. לא יקרה לו כלום מה עושים בקשר לתוכנת הקניה? חוזרים הביתה כמובן
(לפאלם...)

שינגי

New member
אני מקווה שלא

מאחר אני לא גולש גדול בפוקט וגם לא מוריד הרבה תוכנות הרעיון היה חבילת אופיס נורמלית בעברית מצלמה בהישג יד וכמובן נווט

למעלה