בוקר טוב, שאלה

בוקר טוב, שאלה

שבוע טוב לכולכם, לאחר טיפול רפלקסולוגי שנתתי החלו לי כאבים במפרק כף יד שמאל (בחלק החיצוני)בתנועה, בהתחלה קלים, אך הם הולכים ומחמירים... אני מודעת שיש לי לאחרונה קושי בכל יחסי כח וגמישות בחיי ומנסה להתמודד עם קשיים אילו (או לפחות להיות מודעת להם-כשהם קורים), אינני יודעת מהו הטיפול המתאים ביותר כרגע לטיפול בכאב עצמו. האם למישהו מכם כואב לעיתים במפרק כף היד? שמעתי שדיקור עוזר ספציפית לנקודה זו. תודה מראש להצעות מנסיונכם... 22

csh018

New member
היי 22 זה חלק מ"הצרות" של מתחילים

יתכן והמקור לכאב לא מהטיפול אלה כמו שאת מתארת מה"סיפור האישי" והטיפול רק הוסיף ושוב השאלה למה דווקה יד שמאל ולמה המפרק של כף היד ולא מפרק אחר ש"משתתף" בטיפול. אחרי שתעשי את הסדר הפנימי=אישי. בדקי אולי משהו לא תקין בעבודה שלך בזמן טיפול. אפשר לעסות את המקום בעזרת שמנים אתרים מתאימים לדלקת, ולהוסיף בתזונה כל האנטי דלקתים לדוגמה אומגה 3. רפואה שלמה ובהצלחה בהמשך שלומי

כן...

אני מאמינה שאתה צודק שלומי, זה נראה כמו שילוב של הדברים... רצוי לקרר או לחמם לדעתך את המקום? ניסיתי בקבוק חם וזה החמיר את הכאב, אבל אני חוששת שקר יקרר אותו עוד יותר...דילמה. מבחינה הוליסטית, מה ההבדל בין מפרק כף היד לבין מפרק אחר שמשתתף בטיפול? אילו שמנים אתרים יכולים להתאים לדעתך? (וברור שזו המלצה וירטואלית שאינך לוקח עליה אחריות...) תודה 22

avorly

New member
עשרים ושתיים, ברוכה הבאה

בצל פורומינו. נקודה נוספת למחשבה- האם את משקיעה כוח פיזי, או עובדת מהבטן?

harduf9

New member
מבלי להכנס לעומק יותר מדי

יתכן שאת עובדת לא נכון, זוית המפרק הספציפי בזמן הפעלת לחץ ויתכן שאת מפעילה לחץ בכו השרירים במקום בכח המשקל ואז המפרק מתעייף. לבריאות גיא הרדוף

למעלה