בוקר טוב שאלה?

שינגי

New member
בוקר טוב שאלה?

קניתי אנטנת ג'יפיאס שן כחולה בקופסה היה מתאם לשקע מצית שמתאים גם למתאם שלהפוקט 3715 אפשר להטעין איתו את הפוקט ? האנטנה היא של רויל טק

mikeoreli

New member
לא כדאי

תבדוק קודם כל אם נתוני ההספק, מתח וזרם דומים ואם הם דומים תחליט אם אתה רוצה לנסות או לא.

cyclor

New member
הפוך זה עובד

קניתי גם את ה-RBT1000 ונשרף לי המטען AC בהפעלה ראשונה :(. בהנחיית המוכר חיברתי את המטען של ה-IPAQ ל-GPS והכל עבד. אני עוד מחכה לשפן נסיונות שיחבר את מטכן הרכב של ה-GPS ל-IPAQ ויגיד אם הכל עובד וחסכנו קנייה של מטען רכב ל-IPAQ. אם מישהו מספיק אמיץ - תספר לכולם...

gutegute80

New member
אני יכול לשאול את אבא שלי..

הוא מהנדס אלקטרטניקה היא יכול לתת תשובה של 95%

ron14

New member
קצת נתונים

מטען ביתי של ipaq - וולט 5, 2 אמפר מטען בייתי של gps-royaltak 1000 וולט 5, 0.5 אמפר מטען רכב של gps-royaltak 1000 - לא רשום עליו נתונים ( סביר להניח שנתונים זהים למטען בייתי ) עכשיו - וולטים זהה לשני המטען אמפר - הכוונה היא עד כמה אמפר יכול המטען לספק מבלי שיגרם לו עצמו נזק , לא בהכרח שהמוצר שמטעינים אותו יצרוך את כל הזרם . לפי הנתונים האלה , על פניו נראה שהטענת שני האביזרים בעזרת המטען של הipaq אפשרית , דווקה מהאפשרות של טעינת ה ipaq בעזרת המטען של ה gps-royaltak 1000 הייתי נמנע , לא בגלל החשש ל ipaq אלה בגלל החשש למטען- הפוקט צריך יותר זרם לטעינה ממה שהטען יכול לספק לו

ron14

New member
ממה שהטען יכול - ממה שהמטען יכול

תוספת קטנה מי שאולי לא הבין את כוונתי הסופית הטענת ה gps-royaltak 1000 בעזרת המטען של הפוקט - אפשרית הטענת הפוקט בעזרת המטען של gps-royaltak 1000 - לא מומלצת כלל - יגרם נזק כמעט וודאי למטען

gutegute80

New member
כרגע העיניים עדיין בבדיקה אבל...

כמו שנאמר האיפק צורך יותר אמפר... אולי..? זה לא בטוח. אבא אומר שהיום בעידן שלנו המטענים הם אלקטרונים והאמפר שכתו עליהם הו לפעמים גדות יותר ממה שהמכשיר צורך כיוון שזה משתנה לפי המכשיר. ולכן אני כרגע מחפש את הנתונים של המכשיר עצמו( IPAQ) כדי לדעת כמה אמפר הוא צורך.

ron14

New member
מסכים איתך במאת האחוזים

אם נדע את צריכת הפוקט , זו האידנדקציה האמיתית

למעלה