בוקר טוב שאלה

shingi

New member
בוקר טוב שאלה

האם יש אפשרות להוריד תמונות ממצלמה דיגיטלית ישירות לפוקט פיסי דרך כבל USB

mikeoreli

New member
רוב הסיכויים שלא

אם אין לך פוקט פיסי של חברות טושיבה או קסיו, אז שכח לחלוטין חיבור של מכשירי USB אליהם מהסיבה שכל שאר המוצרים לא כוללים USB HOST. בכל מקרה, לי יש קסיופיאה של קסיו ומצלמה QV-R4 גם של קסיו וניסיתי לחבר בינהם לאחר הורדת דריבר מיוחד לפוקט פיסי, אך לא הצלחתי. לעומת זאת הצלחתי לחבר את הCard Reader ובאמצעותו ראיתי תמונות שצילמתי במצלמה. וזאת למרות שהמצלמה שלי מזוהה כMass Storage על המחשב שלי, כלומר לא צריך דרייברים עבור Windows XP. לכן התשובה הלא סופית היא לא, כי אולי יצאו בעתיד דרייברים כאשר המכשירים יתחילו לכלול בתוכם או בעריסתם USB Host, וזאת על מנת לחבר מצלמות דיגיטליות, מקלדות, עכברים ועוד...

2cookie

New member
אבל יש לקסיו דרייברים שמאפשרים תמיכ

ה בDOK, תיאורטית זה אמור לעבוד

mikeoreli

New member
כמו שכתבתי

ניסיתי באמצעות הדריבר המדובר לחבר את המצלמה והקסיופיאה לא זיהתה אותה, לעומת זאת היא זיהתה את הקורא דיסקים שלי. בנוסף, אני לא חושב שיש דריברים של קסיו, הם אמרו בזמנו שיפתחו, אבל כאמור, בגלל שהמוצר נכשל שיווקית, כנראה בסוף זה לא יצא לפועל ובסוף אנשים פרטיים פיתחו את הדריברים המדוברים. חוץ מזה, רוב הסיכויים שאין לShingi את הפוקט פיסי של אחת היצרניות האלה.

shingi

New member
נכון יש לי פאלם אבל?

האמת וכנראה טעיתי חשבתי ללא הבנה שיתכן והפוקט פיסי יכול להוות תחליף זול לארנק אלקטרוני דיגיטלי ונכון אין לי פוקט פיסי ישלי515 ואני כבר די הרבה זמן פוזל לכוון הפוקט פיסי

mikeoreli

New member
אז זהו שלא כדאי

היום רוב המצלמות החדשות מקבלות כרטיסי SD, CF ו XD שיכולים לאחסן נפח מידע רב. הפוקט פיסי מכיל לרוב 64מ"ב לתפקוד שותף וצריך כרטיסי זיכרון נוספים עבור תוכנות כבדות ומולטימדיה. יש אפשרות אחרת והיא שחלק מהפוקט פיסי יכולים לקבל כרטיס PCMCIA שיכולים להוות הארד-דיסק אבל האופציה הזו עולה כמו או יקרה יותר ממכשיר שלמעשה הוא כונן קשיח עם קורא דיסקים מובנה. דרך אגב, זה לא נקרא ארנק אלקטרוני. ארנק אלקטרוני הוא כרטיס מגנטי כמו כרטיס אשראי, רק שהוא "מאכסן" כסף מזומן.

למעלה