בוקר טוב, שאלה

בוקר טוב, שאלה ../images/Emo13.gif

רק היום גיליתי את הפורום שלכם
הבן שלי (בן 9) מקבל פעם בשבוע חוברת שהוא מנוי אליה והוא אוהב לקרא בעמוד האחורי שלה סיפור קומיקס שיש שם (למעשה הוא מחכה כל השבוע לחוברת רק בשביל העמוד האחורי - הקומיקס) השאלה שלי, אפשר להשיג בחנויות חוברות קומיקס שיתאימו לגיל 9 ? (בצומת ספרים או משהו כזה) ועוד שאלה, חוברות כאלה יקרות ?

spidey 82

New member
מוטב לבדוק בקישור משמאל ("כך נשיג

קומיקס בארץ"). אני מאמין שבחנויות יוכלו להציע לך הכוונה טובה יותר אשר בצומת ספרים או כל חנות אחרת שמוכריה לא מבינים בתחום. (אם בארץ היו מוכרים את Lost Girls... אבוי לנו...)

אופטיפ

New member
אם תוכלי

רק לבדוק האם שם הסיפור הקצר הוא: פרנקלין ריצ'ארדס זה יקל עליך, כי ישנה חוברת שיצאה ואיגדה כמה סיפורים קצרים כאלה של הדמות החמודה הזו. חוברת נוספת שלו אמורה לצאת בקרוב מאד.

spidey 82

New member
אבל הסיפורים שלו הודפסו בחוברות

רגילות וחלק מהסיפורים הקצרים כבקאפים בסדרות אחרות. לפי מה שהבנתי איש החידות ("תוכלי", אה? P:) התכוון לכך שהסיפור שבנו קרא הודפס בעמודיו האחוריים של מגזין כלשהו. אם לא כך הדבר, להתעלם מהתגובה...

MajorWinters

New member
אני די משוכנע

שאיש החידות מדבר על אחד מהמגזינים השבועיים כמו מעריב לילדים\כולנו פילון וכו' (זה עוד קיים הפילון הזה?)

dorm666

New member
הרשה לי להמליץ לך

למקרה שהבן שלך מתקשה לקרוא קומיקס באנגלית, הוא יכול ליהינות מסדרת ''אדירי התכלת.'' אדירי התכלת היא סדרה בת 6 חוברות (כל אחת עולצה בין 15-25 ש''ח) והיא מצוינת לילדים בגיל הזה.(חובבי גיבורי על).

ailag

New member
המלצות ספרים

בנוסף למה שאחרים אמרו.. די קשה להשיג קומיקס שווה כי לא מתרגמים הרבה. (אבל אם אתה תקנה והבן שלך ימליץ לחברים השוק יגדל, אז יאללה
) יש גם פחות קומיקס שמותאם לגיל 9, גם באנגלית, אבל מצד שני ילדים בני 9 לפעמים מסתפקים בתמונות בלבד אז אולי סימפסונים באנגלית גם יבדרו אותו. אניוויז - יש שתי סדרות ספרים אירופאיות שתורגמו בחלקן, "טין טין" ו"אסטריקס". קראתי אותן ביסודי והן היו מצוינות, קניתי כמה בשבוע הספר והרפרוף בהן השאיר אותי נדהמת, יותר מהאיכות מאשר מהנוסטלגיה. (רוצה פירוט או שזה מספיק?) איפה להשיג? נסה בחנויות הקומיקס שאחרים כבר הפנו אותך אליהן. יש גם בחנויות אחרות אבל אני לא בטוחה איפה (יש אחת ליד גן העיר ת"א אבל היא מוכרת בערך בכפול מהמחיר בשבוע הספר)

למעלה